ianachim Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 (editat) SAMBATA DIM UNDEVA LA 6 PLECARE intrat pe transalpina si retur pe transfagarasan pe la 21 vreau sa fiu in bucuresti masa la albota in principiu moto de touring Editat Iulie 11, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 SAMBATA DIM UNDEVA LA 6 PLECARE intrat pe transalpina si retur pe transfagarasan pe la 21 vreau sa fiu in bucuresti masa la albota in principiu moto de touring tu vrei sa te intorci tot sambata? Pacat. Si eu vroiam sa fac dar cred ca plec vineri si ma intorc duminica. Sa ma bucur nene de excursie pe indelete. Daca ar avea chef cineva sa ni se alature... More than welcomed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 SAMBATA DIM UNDEVA LA 6 PLECARE intrat pe transalpina si retur pe transfagarasan pe la 21 vreau sa fiu in bucuresti masa la albota in principiu moto de touring Merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 12, 2011 Autor Share Postat Iulie 12, 2011 6.00 dim samb 16 iulie "mac ratoi" intrarea pe A1 plecare 6.15 nu o frec pe drum insa mai opresc pentru pozne" unde se merita tu vrei sa te intorci tot sambata? Pacat. Si eu vroiam sa fac dar cred ca plec vineri si ma intorc duminica. Sa ma bucur nene de excursie pe indelete. Daca ar avea chef cineva sa ni se alature... More than welcomed. intoarcerea o preconizez DA sambata pana in 21.30 ca dupa am treaba daca ai timp, chef si stare 2 zile sa faci trans si trans sunt ok a1 rm valcea si novaci nu ai de ce sa pierzi timpul transalpina si transfagarasanul de admirat si facut poze mai mult de 4 - 5 ore nu ai ce sa le faci iar apoi curtea de arges pitesti si A1 iar drum de FUGA deci de la 06 - 21 = 15 ore sunt super deajuns mai ales ca este a n..a oara cand le fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rolf31 Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Sambata dimineata,plecare din Brasov,campare peste noapte,daca ne adunam destui ar merita la foc de tabara,daca nu,cazare la pensiuni,intorcere duminica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 SAMBATA DIM UNDEVA LA 6 PLECARE intrat pe transalpina si retur pe transfagarasan pe la 21 vreau sa fiu in bucuresti masa la albota in principiu moto de touring Pacat, m-as fi bagat daca faceai si tu intoarcerea pe Cheia. E prea aproape abia se incalzesc cauciucurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 6.00 dim samb 16 iulie "mac ratoi" intrarea pe A1 plecare 6.15 nu o frec pe drum insa mai opresc pentru pozne" unde se merita Ok. Singura mea grija e ca nu am autonomia GSA-ului. La 200/250 de km la mine se aprinde ala de rezerva so... cam asta ar fi singurul motiv de intarziere. Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 12, 2011 Autor Share Postat Iulie 12, 2011 la rugamintea expresa a lui MATUSELENIC transmisa prin gura lui manukktm ora de plecare devine 07.30 MATUSELENIC nu si poate pieptana barba si gasi proteza pana la 06.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 facem jonctiunea sambata la ora la care spui tu in rm. valcea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 13, 2011 Autor Share Postat Iulie 13, 2011 facem jonctiunea sambata la ora la care spui tu in rm. valcea! 9.00 intersectie spre horezu inainte de intrarea in ramnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 (editat) it's a date! mai vin cu inca 3 moto dupa mine, sunt de-ai mei. vom merge doar transalpina. ne auzim pe tel maine pe seara cand ajung in Bucuresti. in Petromul dupa trecerea Barajului Raureni e ok? iti aduc si DVD-ul cu pozele din Alpi sa le distribui la cei din Bucale. Editat Iulie 13, 2011 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Schimbare de planuri pe la mine, nu am cum sa o mai sterg. Imi cer scuze, alta data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 @ianachim, sper ca la tine nu s-a schimbat nimic! @Noto, sorry man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 proteza... :lol: sa isi pieptane barba :lol: sunteti mai rai cacopii!! dar Mathusalem nu raspunde? sau nu isi mai gaseste nici ochelarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 si eu aveam in plan Transalpina WE asta, dar mai incetisor, cu mai multe poze, poate. Va anunt vineri daca am reusit sa fac schimbu de placute pe spate si ma alatur ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 13, 2011 Autor Share Postat Iulie 13, 2011 (editat) proteza... :lol: sa isi pieptane barba :lol: sunteti mai rai cacopii!! dar Mathusalem nu raspunde? sau nu isi mai gaseste nici ochelarii? MATUSELENIC aka tataie nu prea le da pe net el are bani si suna.... nu de beep cred ca ar fi in stare sa i de bani de gaz lui DURACELL numai sa vada ca ma ia si pe mine cineva pe curbe Editat Iulie 13, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 @ianachim: e ok locatia propusa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 (editat) iar apoi curtea de arges pitesti si A1 iar drum de FUGA ... Ce inseamna FUGA pls.? Ma intereseaza tura si pe mine (daca primesc bilet de voie de la doamna mea...) Editat Iulie 14, 2011 de lucasone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 14, 2011 Autor Share Postat Iulie 14, 2011 iar apoi curtea de arges pitesti si A1 iar drum de FUGA ... Ce inseamna FUGA pls.? Ma intereseaza tura si pe mine (daca primesc bilet de voie de la doamna mea...) 80 90 localitati 140 autostrada fuga ... nu labareala pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Bai, o sa va salut din mers, cred. Nu de alta, dar si eu vreau excursia asta, la 2 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf2linux Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 http://www.transalp.ro/forum/15-17-07-2011-transalpina-transfagarasan-t1449.html 15.07.2011 Plecare Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 ma bag si eu la drum cu voi..ne vdm la 6.30 la ultimul peco inainte de A1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 15, 2011 Autor Share Postat Iulie 15, 2011 deci ma REPET Avand in vedere doleantele unor ref la ora de plecare SE PLEACA LA 7.30 macratoi/ metro inainte de intrarea pe A1 ma grabesc astfel in cat la 21 sa fiu in bucuresti DECI NU O FREC PE DRUM!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 sunt si oameni care raman peste noapte,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Ianachim!!! Ne vedem la petromul spre horezu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate