ianachim Postat Iulie 15, 2011 Autor Share Postat Iulie 15, 2011 Ianachim!!! Ne vedem la petromul spre horezu??? da man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Daca la 9 nu's inseamna ca m'am facut muci in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Eu merg in sens invers. Poate ne intalnim. Salutari cu faru'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorem Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 deci ma REPET Avand in vedere doleantele unor ref la ora de plecare SE PLEACA LA 7.30 macratoi/ metro inainte de intrarea pe A1 ma grabesc astfel in cat la 21 sa fiu in bucuresti DECI NU O FREC PE DRUM!!!!!! as vrea sa vin si eu...da-i cam iute plimbarea....ramane cineva peste noapte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 16, 2011 Autor Share Postat Iulie 16, 2011 (editat) eu unul deja intru la dus super zi inclusiv ploaia cu gheata din sibiu pentru o juma de ora col du"la RANCA bifat pass di"la BALEA bifat daca plecam la 6 faceam si o baiein VAMA .... data viitoare ps scuze baieti dar am zis de la inceput ca NU O FREC PE DRUM Editat Iulie 16, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Concluzia trasa dupa ce m-am uitat un pic la filmulete... super aglomeratie pe ambele... zici ca-s bulevarde din bucuresti... sunt curios cum o sa arate TA dupa un an de trafic - ca Glina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 ma cum e starea drumului pe transfagarasan? se poate face cu vitezana, sau nu. asta insemnand sa nu merg cu 30-50 dar nisi supersonic. ci sa pot avea placerea curbelor de acolo, sa pot trage o poza, si alea alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 17, 2011 Autor Share Postat Iulie 17, 2011 starea drumurilor transalpina portiuni cu asfalt coala dar mult nisip in "pete" portiuni ce 10 - 20 m fara asfalt , piatra concasata , nisip, pamant umed portiuni in zona de padure de 100 m cu piatra concasata PRAF IN AER CAT CUPRINDE VITEZANA SCUTER CHOPER MERG INSA DEPINDE CE VREI SA TE PLIMBI SA ZICI CA AI FACUT TRANSALPINA SAU SA TE BUCURI DE UN DRUM transfagarasan eu l.am luat dinpre sibiu pana sus la balea ok... coborare de 10 minute ok dupa pe langa lac 10 km un mic BEIRUT stradal crater langa crater am mers mult la limita asfaltului unde nisipul depus acoperea gropile insa daca prinzi masini in fata care fac si ele acelasi lucru cu rotile de pe dr ai pusoooooo NORI de praf LOCURI FRUMOASE PACAT CATI RUPI MOTO/AUTO CA SA AJUNGI SA LE VEZI pun acum la incarcat ceva din partea bombardata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 ms mult. transalpina nu ma prea bate gandul, transfagarasanu mai mult dar vad ca nu prea ar fi compatibil cu motoru meu. am sa vad eu ce e de facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 imi place calitatea filmarii.... PS: Ce sistem de comunicatie aveti (sau tu nu aveai)? Poate vad ceilalti din grup pls pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Ultima data m-am dat pe Transalpina anul trecut, si m-am enervat rau de tot ... nu a fost nici enduro, nici viteza pe curbe, nici fun. Am zis ca pana nu-l asfalteaza complet nici ca ma mai duc pe acolo. Apropo, stie cineva traseul care pleaca de undeva de langa Brasov si ajunge pana sus prin zona Vatra Dornei, stiu ca mi-a spus cineva de traseul asta anul trecut dar nu-mi mai aduc aminte cine. Insa mi-a ramas in minte ca e un traseu frumos cum era Transalpina, enduro la inaltime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 ms mult. transalpina nu ma prea bate gandul, transfagarasanu mai mult dar vad ca nu prea ar fi compatibil cu motoru meu. am sa vad eu ce e de facut Transalpina, facuta pe varianta "scurta": Brezoi - Voineasa - Obarsia Lotrului - Ranca - Novaci este un drum foarte bun pentru absolut orice tip de motor. Doar praful de pe margine si cate o portiune de macadam (max 100m - si oricum sunt 3-4 tot drumul) mai strica placerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 ultimul filmulet, adica asta este facut pe drumul de la Dobra spre Jina, super fain pe acolo iar dupa acea, de la Poiana Sibiului prin Rod spre Saliste, iarasi superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 18, 2011 Autor Share Postat Iulie 18, 2011 ultimul filmulet, adica asta este facut pe drumul de la Dobra spre Jina, super fain pe acolo iar dupa acea, de la Poiana Sibiului prin Rod spre Saliste, iarasi superb asta a mai ramas...salbatic......NEASFALTAT DRUMUL A FOST ASA NOVACI RANCA SUGAG JINA POIANA SIBIULUI ROD SALISTE DN1 SIBIU CENTURA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Fost ieri pe TF. Gol-golut, asta undeva pe dupa-amiaza. Pentru cei care accepta drumuri neasfaltate bunicele recomand, pentru evitarea Beirutului de care zicea Ianachim, varianta Cumpana, pe malul celalalt al lacului, pe cel drept, cum cobori. E fara asfalt, da' macadamu este excelent, nu sunt grpi, doar niste denivelari d-alea de te simti ca-n mountain russe, sau cum ii zice. Vorba unui prieten cu care am fost ieri, "Ce forestier plictisitor...". Se poate merge pe acolo si cu maobre de strada. Linistit chiar. Eu zic ca, decat sa ripi amortizoarele prin craterele alea din asfalt de pe stanga lacului, mai misto pe drumul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cahor Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 SAMBATA DIM UNDEVA LA 6 PLECARE intrat pe transalpina si retur pe transfagarasan pe la 21 vreau sa fiu in bucuresti masa la albota in principiu moto de touring sa nu razi de mine ...dar este posibil si cu un ZX 10 ? kawasaki ? cum e drumul ? sau e doar pentru voi ....cei cu ktm ..si vstrom ? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 O sa poti sa mergi si cu zx10 ,insa mai cu grija si bagare de seama .si mai incet probabil ca si viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 19, 2011 Autor Share Postat Iulie 19, 2011 atat TRANSFAGARASANUL cat si TRANSALPINA pot fi facute cu ORICE gen de motocicleta diferea insa senzatia de DUPA placere sau durere oricum eu unul cu o "vitezana" nu m.as fi incumetat la traseul asta intr.o zi 750 de km si cele 2 "pasuri" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Plecare pe TransAlpin Simbata 23.07.2011 din Bucuresti Cine este interesat astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate