DCSAN20 Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Mane deci astia nu te cunosc asa bine sau nu-si dau seama de psihologia asta a ta aplicata. Oricum vad ca ai postul sus de tot si "enduristii" inca mai baga la greu! Auzi ia zii facem iesirea aia?sau esti pitit de frica greenpeacistilor?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 hai sa facem tot tura asta.. numai sa continuam drumul acum, nu ne mai intoarcem... p.s cu ocazia asta lasam si o coroana de flori la stana care am vandalizat-o.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 o lada de vodca ar prinde mai bine , nu ai citit mai sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 (editat) Laser tura. La mai multe! Editat Octombrie 26, 2006 de chesterfield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_padrino Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 vreti sa mai bagam odata tura?.... anul asta?.... ..deabia m am hidratat ...si mi am scos perfuziile cu glucoza din vena'..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 hai sa facem tot tura asta.. numai sa continuam drumul acum, nu ne mai intoarcem... p.s cu ocazia asta lasam si o coroana de flori la stana care am vandalizat-o.. suna a sgand sinucigas...ironicule vin si eu cu minimobra chiar ar fi o sinucidere...dar cred ca o mobra aranjata ar face fatza cu brio pe acolo, nu?are ceva turatie si amcar sa stiu un lucru...ca nu ma mai intorc nici eu offtopic...a se observa faptul ca sunt nationalist convins...numai rable romanesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 uei... v-a dus capu' sa facetzi foc da' nu v-atzi gandit sa punetzi un blat de masa sub kur, v-atzi culcat pe pamant in blugi shi jaka?... haide bafta shi la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate