kata Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 bine ai venit, asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 (editat) FUCK...mie de ce nu imi primeste poze?m-am dat de ceasul mortzii sa le pun dar...nimic... Editat Februarie 17, 2007 de magg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 nici la mine nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 salut kawa zl 600 (eliminator) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 FUCK...mie de ce nu imi primeste poze?m-am dat de ceasul mortzii sa le pun dar...nimic... Nenea...!Normal ca nu vrea! Vtx-u' ala intra la rubrica "vapoare" ...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Acum ma pot numi, in sfarsit, chopperista cu acte in regula Suzuki VS Intruder 800 sa-l stapanesti sanatoasa... te astept la sb..... T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mama lu' Adi Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 (editat) Deci...asta e ultima mea achizitie, un VL 800 din 2002.Am mai avut ca si choppere un EN 500 si o honda Magna.Ambele mi-au placut la nebunie, ce imi place la suzuki e tinuta de drum, printre altele.... am poftit si eu la sora geamana Editat Februarie 20, 2007 de mama lu' Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 In sfirsit ...........a sosit VULCANASUL ! Urmeaza distractia de la R.A.R si inmatriculari si ....GATA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 In sfirsit ...........a sosit VULCANASUL ! Urmeaza distractia de la R.A.R si inmatriculari si ....GATA! Felicitari, sa-i pui numarul ACV (arkanu cu vulcanu') E albastru ca in poza sau e violet? Ca al meu e violet dar in poze imi apare albastru. Daca ai nevoie de un manual de asamblare (de fapt, sunt niste desene axonometrice cu piesele demontate), as putea sa ti-l dau. Am pentru cele produse in 2002. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Felicitari, sa-i pui numarul ACV (arkanu cu vulcanu') E albastru ca in poza sau e violet? Ca al meu e violet dar in poze imi apare albastru. Daca ai nevoie de un manual de asamblare (de fapt, sunt niste desene axonometrice cu piesele demontate), as putea sa ti-l dau. Am pentru cele produse in 2002. Multam fain. Este ALBASTRU OLIMP si este fabricat in iunie 2005. Inca nu am aflat UNDE este fabricat. Am inteles ca VN se fabrica in U.S.A si JAPAN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 iaca si io... ...vtx 1800... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 In sfirsit ...........a sosit VULCANASUL ! Urmeaza distractia de la R.A.R si inmatriculari si ....GATA! Sa-l stapnaesti sanatos! Daca ajung in Tgv saptamana viitoare poate dau o fuga prin Gaiesti sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Shi asta e Ludmila Nepra shobolan. furca de Moto Guzzi Nevada cu disc de 320mm, roata pe 18''. rezervor M72 ghidon latzit (107 cm de la varf la varf) far de ij festival stop de jawa ogar tobe de jawa ogar un singur loc si alte mici modificari urmeaza pistoane de oltcit, circuit de ungere modificat, niste aripi stil kawa drifter, un rezervor de shadow, shi o roata de 18'' pe spate, pt ca acum este tot cea de 19'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Eu as lasa asa. E criminala. Dar sigur, e al tau, faci ce vrei cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Sa-l stapnaesti sanatos! Daca ajung in Tgv saptamana viitoare poate dau o fuga prin Gaiesti sa VULCANETELE se odihneste inca la TGV. si asteapta cu mari emotii furcile ALBE de la .R.A.R. BYKERKESS,am o intrebare rugaminte.....am vazut la BATHOR farul cu cozoroc. Cum se monteaza smecheria ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 VULCANETELE se odihneste inca la TGV. si asteapta cu mari emotii furcile ALBE de la .R.A.R. BYKERKESS,am o intrebare rugaminte.....am vazut la BATHOR farul cu cozoroc. Cum se monteaza smecheria ? ai pm daca mai ai nevoie de ceva bykerkess pe mesenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 salut! trec si eu in tabara motoarelor cu personalitate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Bravo...sa speram ca nu te mai intorci la speeduri. PS: sa stii ca militienii conduc numa cruisere/choppere. Prietenii stie de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Personalitate chiar exploziva! Bestial motorul! E varianta cu sau fara V boost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Personalitate chiar exploziva! Bestial motorul! E varianta cu sau fara V boost? habar nu am... stiu doar ca e varianta nelimitata (145 da cai, parca - imi place sa ii fugaresc pe toti ). ma simt f. bine pe el si cred ca "this is the begining of a beatifull friendship" ne vedem in vama de 1 mai iar apoi la cluj! Bravo...sa speram ca nu te mai intorci la speeduri. PS: sa stii ca militienii conduc numa cruisere/choppere. Prietenii stie de ce. sincer, daca mi-as permite, mi-as strica "stilul" si pe cate un enduro si pe cate un speed, din cand in cand... dar cum nu e cazul si a trebuit sa aleg, am ales ceva cat mai pe sufletul meu. si sunt mandru de alegerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Sa mai fac si eu un post...pana vine Kata de la serviciu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Afrenalin, simplu sa itzi dai seama! Vboost-ul e la 6500 de ture. Daca tzi se lungesc mainile la 6500 de ture shi cruiserul devine bestie sangeroasa, atunci e Vboostul. Atentzie numai in curbe... ca daca te prinde inclinat... eshti gata! Asfalt uscat shi distractzie maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Afrenalin, simplu sa itzi dai seama! Vboost-ul e la 6500 de ture. Daca tzi se lungesc mainile la 6500 de ture shi cruiserul devine bestie sangeroasa, atunci e Vboostul. Atentzie numai in curbe... ca daca te prinde inclinat... eshti gata! Asfalt uscat shi distractzie maxima! ...deci de acolo i se trage turbaciunea... Bafta si voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Noua achizitie Vechea achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Noua achizitie Vechea achizitie Noua achizitie cu o pantera in atac! BAFTA! SA O STAPANESTI SANATOS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate