Pannoniachopper Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 Am vazut motorul la Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 mersi fain pentru aprecieri ! din pacate mireasa nu este a mea...))) sorry ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Am zis ca ar fi momentul sa va mai arat cum mai e Guzzila mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Ca tot au inceput constantenii hai si eu...Ij planeta 5 modificat si anume:cadru, coarne, rezervor, furca.....vopsea...as vrea sa ma pricep si sa mai adaug dar sper sa fie cat de cat de ajuns....Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Ca tot au inceput constantenii hai si eu...Ij planeta 5 modificat si anume:cadru, coarne, rezervor, furca.....vopsea...as vrea sa ma pricep si sa mai adaug dar sper sa fie cat de cat de ajuns....Va salut! 241854[/snapback] Păi hotărăÂşte-te: ori chopper , ori enduro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Păi hotărăÂşte-te: ori chopper , ori enduro . 241871[/snapback] Hmm....chopper i love...dar am o slabiciune si pt paduri, camp...asa ca si enduro...don't kill me...Stiu ca vreau cam multe...dar asta e..cu rabdare o sa le am candva pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wobble Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 HD FXDX 1999 Cu o gramada de modificari! Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramses Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Salut! Noi suntem din Roman si asta e motorul nostru...MOto Guzzi Nevada 750...fara modificari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 1, 2005 Autor Share Postat Octombrie 1, 2005 el e al meu dupa cum stiti proprietarul il vedeti in poza din avatar...pe ea o gasiti in clubul cargo din tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 IACA... ma bag si io in seama cu a mea viroaga.... asa am cumparat-o anul asta, cu geam si crashbar... sper sa reusesc sa-i pun si sissybar pe viitor, si niste genti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razzie Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 A VENIT!!!! in sfarsit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 Hmm....chopper i love...dar am o slabiciune si pt paduri, camp...asa ca si enduro...don't kill me...Stiu ca vreau cam multe...dar asta e..cu rabdare o sa le am candva pe toate Asa am zis si eu si sa intins slabiciunea si s-au tot adunat motoarele. Ca maine se rotunzeste numarul la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Luata acu 2 saptamani. inca nu am inceput sa pun nimic pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 Tot mai căutând prin arhiva, am dat de Adorlith Âşi de l.u.v. (călare pe motorul lui Adorlith). ÂŞi iete că apar Âşi eu. Cam însetat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Inainte de a intra pe mana mea: Dupa aceea: Un Suzuki Savage din '88 care mie unul mi-a placut, chiar daca nu e V_Twin. Primele choppere erau cu un singur cilindru, oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Tot mai căutând prin arhiva, am dat de Adorlith Âşi de l.u.v. (călare pe motorul lui Adorlith). ÂŞi iete că apar Âşi eu. Cam însetat. Merci de reclama, n-am postat aici pentru ca nu-mi place "publicitatea". Daca tot ai pus pozele, atasez o fotografie mai recenta, asa arata motorul acum. Juguri 3 grade, furca + 12 cm, ghidon + oglinzi + semnalizari noi, sea noua, comenzi avansate, portbagaj, shockuri progressive suspension mai scurte cu 1 cm, arcuri furca progressive suspension. Toate astea facute la Catalin la Botosani, ca sa-i fac si reclama. In iarna asta vreau sa-i pun roata pe 21 + etrier 4 pistoane, rezervor nou + alte customizari minore. Poze mai bune nu am, mai e una in personal photo. O poza unica cu Mihai din Resita, sper sa nu se supere ca am postat fara sa-l intreb. Unu din rarele momente cand spala motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Inainte de a intra pe mana mea: Dupa aceea: Un Suzuki Savage din '88 care mie unul mi-a placut, chiar daca nu e V_Twin. Primele choppere erau cu un singur cilindru, oricum. ....chopper_savage.....ne stim?eu stiam doar 2 savage in sibiu....asa ca .....hmmmm ureche,tu esti? sau e cineva din medias,ca vad ca motoru e de la euroleasing... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 ....chopper_savage.....ne stim?eu stiam doar 2 savage in sibiu....asa ca .....hmmmm ureche,tu esti? sau e cineva din medias,ca vad ca motoru e de la euroleasing... B. Nu, my name is Cotizo, iar Ureche daca e Gabi si se ocupa de echipamente de sport se intampla sa fie prieten cu mine. Small fuckin' world, huh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 aha,ok,inseamna ca nu ne stim......ca nu am vazut motoru pe strada....il ai demult? ...cotizo?hmmmm,esti medic cumva? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Da. Poate ne stim din vedere. Eu lucrez la SMURD si la urgenta la spital. Sper ca nu ne-am vazut chiar pe-acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 hehehe,te stiu de la TV,d-le Draia....nu am avut "placerea" sa ajung la urgente! succes cu motoru'! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Merci de reclama, n-am postat aici pentru ca nu-mi place "publicitatea". Daca tot ai pus pozele, atasez o fotografie mai recenta, asa arata motorul acum. Juguri 3 grade, furca + 12 cm, ghidon + oglinzi + semnalizari noi, sea noua, comenzi avansate, portbagaj, shockuri progressive suspension mai scurte cu 1 cm, arcuri furca progressive suspension. Toate astea facute la Catalin la Botosani, ca sa-i fac si reclama. In iarna asta vreau sa-i pun roata pe 21 + etrier 4 pistoane, rezervor nou + alte customizari minore. Poze mai bune nu am, mai e una in personal photo. marfa,o sa iasa belea...tobele nu le schimbi? shokurile le-ai pus cu un cm mai scurte sau cu un inch? bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 marfa,o sa iasa belea...tobele nu le schimbi? shokurile le-ai pus cu un cm mai scurte sau cu un inch? bafta multa 1 inch mai scurte, sorry. As vrea sa pun tobe de drag, imi plac mai9 mult cum arata, dar nu suna asa de "deep" ca astea mai groase( vezi tobele de pe yamaha warrior). Cred ca pana la urma le modific pe astea originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Suuuper arata cu furcile lungi! Beton! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate