Csj Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) .......................... si nici ca sunt prea apt sa conduc @ Goodkat : Poate asta este motivul pt care nu fuge la C-ta cu un ghidon nou... dupa urmarile accidentului. Editat August 9, 2011 de Csj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat August 9, 2011 Autor Share Postat August 9, 2011 Va multumesc mult tuturor pentru ajutor si pentru pareri. Am vorbit cu un prieten care sa oderit sa o aduca in acest weekend pe rotile ei sau cel putin incercam, asa incet incet.daca nu merge voi apela la cei care mi-au oferit transport. Oricum va voi tine la curent cu evenimentele cel putin pe cei care intereseaza. Sanatate va doresc si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Eu am patit ceva asemanator pe ruta Constanta - Tulcea . Pasager , bagaje , mergeam cu vreo 80km/h , la un momentdat in fata o dacie , pun semnal stanga ,dacia pune avariile si trage mai spre dreapta drumului , ma inscriu , accelerez , ajung pe la 120km/h si m-a dublat unul . Specific ca sa nu iasa discutii : respectivu care m-a dublat era pe la 500m in spate cand am pus semnal , iar in momentul in care am inceput depasirea inca era departe . Nu avea semnal pus sau ceva si nici nu parea ca merge tare . Am estimat ca avea cel putin 180km/h in momentul in care m-a dublat . Oricum , un sfat pentru cei ce frecventeaza Constanta in sezon , scoate-ti ochii ca la melc din casca si mergeti cat se poate de preventiv , eventual cu gand de paranoia ca toata lumea vrea sa intre in voi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Este tipul de accident care e dificil de interpretat,greu de stabilit vinovatul pentru ca ambii au obligatii in depasire. De regula militianul da verdictul in functie de locul loviturii,daca te-a lovit in spate inseamna ca erai deja in depasire,daca te-a acrosat lateral inseamna ca te-ai bagat tu in fata lui deci nu te-ai asigurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat August 15, 2011 Autor Share Postat August 15, 2011 Gata sa rezolvat am adus mobra in bucuresti acum urmeaza sa o si repar. Pasagera incepe sa se simpta din ce in ce mai bine, mai e mult pana sa recupereaza total. Va multumesc pentru ajutor si pareri. Sanatate si sa auzim numai de bine. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Probabil o jamba stramba si cateva crapaturi minore pe carene. Voi doi sa fiti sanatosi, ca fierul clar se face. O sha mai buna si ceva suspensie mai tzapana - atata iti trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate