Sari la conținut

Monster negru


Nicole
 Share

Postări Recomandate

Iata o mostra de inteligenta de pe blogul initiatoarei :

Motociclistul nu era rănit, ambulanța fiind solicitată româneÂşte, adică degeaba. Pentru unii nu contează că …

 

Va rog sa-mi aratati unde e butonul ala de ignore sau ce o fi pe acolo ca sa nu-i vad postarile necrofagei.

 

Sa te injur ! Din cauza ta am intrat pe blogul ziarizdei si mi-am stricat seara. Frate, asta vaneaza accidente ... :finger:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 68
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Iata o mostra de inteligenta de pe blogul initiatoarei :

Motociclistul nu era rănit, ambulanța fiind solicitată româneÂşte, adică degeaba. Pentru unii nu contează că …

 

Va rog sa-mi aratati unde e butonul ala de ignore sau ce o fi pe acolo ca sa nu-i vad postarile necrofagei.

 

ASTA nu are legatura cu accidentul meu. sau daca are , sa-mi da-ti si mie linkul. stiam ca asa a scris la accidentul din fata spitalului victor babes.

@mariusik

incearca sa vezi exact pozitia autoturismului in momentu in care se schimba culorile semaforului.

Nu este neaparat rautate din partea politiei sa stii, situatia poate fii intradevar neplacuta dar incerc sa te ajut cu ceva sfaturi si pasi care sa-i urmezi.

In primul rand am o intrebare, strada e cumva Ion Campineanu?

Hai sa vedem daca ce incerc eu sa scriu aici o sa te ajute:

incercati sa vedeti daca din imagini se vede pozitia lui la schimbarea culorii semaforului

aici ai 3 situatii:

-> tipul vine lansat si nu mai franeaza, daca nu-ti dai seama sau nu exista camere care sa vada culoare semaforului foloseste-te de ciclul care il fac culorile semaforului, te duci si numeri cate secunde sta pe diversele culori. Daca tipul zice ca el a intrat pe verde poti sa-ti dai seama daca minte sau nu.

-> tipul intra pe verde dar ramane blocat in intersectie, te uiti daca el s-a oprit pe zona galbena ( intrarea interzisa in intersectie daca risti sa ramai blocat in mijlocul ei, chiar daca esti pe culoarea verde.

-> tipul intra pe rosu si gata... case closed.

M-am uitat acuma la poza postata de un coleg si un pic pe bingmaps si ar mai fii ceva dar trebuie sa te tii tare, distanta de la semafor pana la intrarea propriuzisa in intersectie, acolo mai exista si o iesire din parcare, vezi daca dupa ce iesi de pe strada mai ai si alte semafoare, un lucru frumos e sa le dai peste nas cu "intersectia". in momentul asta sunt cam obosit, daca e ceva tinem legatura si sper sa te mai pot ajuta cu ceva sfaturi.

 

 

P.S.

 

 

DERANJATI-VA SA CITITI LEGISLATIA.... O SA VA SCOATA DIN MULTE NECAZURI :)

 

hai sa va zic cum stau in momentul de fata.

am fost ieri la politie sa dau declaratia mea. am scris exact punctul meu de vedere , si anume ca imi vedeam linistit de drum , am incetinit ca era rosu , vad ca se face verde , vad masinile de pe banda 3 (eu fiind pe banda 4) ca incep sa se miste , ma uit sa vad daca nu vine vreo masina , si imi continui drumul. apoi ma trezesc cu un golf 5 in fata mea , iesind aproape perpendicular pe banda mea , franez , intru in el si gata. cam asta ar fi rezumatul de la declaratia mea.

acum , am vazut filmuletul de la accident. tin sa mentionez ca din pacate camera de unde este filmat incidentul este la coltul hotelului intercontinental , si cuprinde intersectia din coltul opus accidentului , deci nu se vede nici o culoare a semaforului, lasand loc de interpretari cacalau.

sa explic cam ce mi-am dat eu seama din filmulet. golful de care m-am lovit , care iesea de pe campineanu , avea intradevar in fata lui o duba mare. amandoi trec foarte usor de semaforul lor (cel de pe campineanu) , si golful isi face usor usor loc printre masinile parcate pe acolo si duba , si porneste inspre intersectie. lucrul ce l-am observat , este parcarea care este pana in intrarea in intersectie (adica a hasurarii de pe carosabil , cea care nu trebuie sa te prinda in intersectie pe culoarea rosie a semaforului). in momentul in care masina de pe banda nr 2 al sensului meu de mers porneste fiind pe verde , golful abia era in dreptul ultimei masini parcate dinspre intersectie (nu stiu daca m-am exprimat foarte clar in legatura cu asta , dar sper sa intelegeti ce vreau sa zic). el nu intrase inca in dreptul primei benzi de pe sensul meu , sa zici ca era deja in intersectie. apoi toate masinile care au pornit putin la culoarea verde , se opresc sa-i cedeze, moment in care si eu franez ca deja l-am vazut ca era in intersectie, pe undeva pe la inceputul benzii nr 3. cam atat am vazut eu pe filmulet. mai pot spune ca si masinile care stateau la semaforul opus intersectiei au pornit concomitent cu cele de pe banda mea. deci , daca masinile si dintr-o parte si din alta a semaforului pronesc in acelasi timp , concluzia dupa mine e destul de clara : era verde pentru mine. acum , eu v-am zis ce mi se tot repeta : el nu avea cum sa vada culoarea semaforului ca deja trecuse de el , si el intrase deja in intersectie si ca eu nu l-am lasat sa iasa la fel cum au facut toti ceilalti participanti la trafic. voi sa-mi ziceti daca e manarie sau nu ca eu nu mai stiu ce sa zic , decat ce le-am zis si politistilor intr-o discutie mai aprinsa cu ei. la ce plm mai exista culoarea verde a semaforului ?! la ce plm mai exista hasuratul acela pe carosabil ?! la ce plm mai exista reguli de circulatie ?! ei au tinut-o intr-una pe a lor ca au aplicat legea. ce sa le mai zici ? :/

oricum , de acolo de la politie m-au trimis la IML. de la IML mi-au dat o foaie care trebuie completata la spitalul la care am fost dus (floreasca), si o sa merg astazi acolo. am inteles ca dureaza ceva pana completeaza 2 grase acea fisa. tare sunt curios daca intru in cele peste 10 zile de ingrijire.

politistul care se ocupa de cazul meu , mi-a spus ca nu ei au ultimul cuvant de spus , ca ei doar au facut o constatare la fata locului , si ca au intocmit un raport preliminar unei exeprtize serioasa , care se va face la procuratura. cu alte cuvinte , nu ei se ocupa de cazul meu , ei intocmesc numai un dosar , care se va da mai departe spre solutionare procuraturii. mie sincer mi-e frica ca nu cumva raportul acela sa fie pomana pentru procuratura. adica , ma gandesc ca cei de acolo nu o sa aibe timp si bani necesari , sau chef , sa stea dupa mine sa mai faca o expertiza a accidentului sa determine cine a fost intradevar vinovat , ci sa scrie exact concluzia primei constatari facute la fata locului. acuma sa vedem ce-o fi. oricum sunt pregatit sufleteste sa merg pana in panzele albe.

din ce mi-am dat eu seama motocicleta are cam asa : far , probabil furca e pa , pedala de la schimbator , o zona de 3 cm patrati de pe rezervor unde s-a luat vopseaua de tot, ghidonul , maneta stanga , bordul , si pe toba stanga o sgarietura serioasa exact la inceputul tobei , unde nici nu prea se vede. una peste alta e ceva de munca la ea , si se strang ceva banuti. si oricum , asta e doar constatarea mea , care nu ma pricep la mecanica sau la preturi.

in rest bine ca nu s-a intamplat mai rau , si noi sa fim sanatosi. o sa mai postez sa va tin la curent cu situatia.

Editat de Mariusik85
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai probabil, nici una nici alta, cata vreme nu s-a dat inca verdictul asupra culpei accidentului. Dupa solutionarea cazului si stabilirea culpei se va trece la actiuni de despagubire. Sau cel putin asa stiu eu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-a cerut asigurarea inainte de solutionarea dosarului, care, evident s-a terminat cu NUP. Ideea e ca daca-ti cere asigurarea, sunt sanse mari sa te scoata vinovat, daca scoate masina vinovata, vei primi asigurarea ca sa-ti faci agregatul pana cand se solutioneaza dosarul. Nu ar trebui sa stai cu masina/motorul avariat in parcare pana cand se finalizeaza dosarul, dureaza de la 6 luni in sus. Oricum, pastreaza hartiile de la IML pentru a obtine bani mai multi de la asigurari. Daca ai ceva facturi de la spital, pastreaza-le pentru a-ti recupera cheltuielile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Mariusik

Dap... aici e nasol, poti sa le bagi pe gat circulatia preventiva, daca ala se vede cum se lanseaza sa treaca intersectia atunci o tii sus si tare cu asta, poti sa-i mai intrebi daca semaforul e la 20 m de intersectie nu cumva ar trebui ala sa tina cont ca se schimba culoarea semaforului?

Nu e rautate sa stii, ca de obicei aia mai mari in grad ar trebui sa ascunda ceva mai mult sun acea minunata cascheta, intervine si factorul "amicul, ruda lui cutare", legal ei sa stii ca sunt acoperiti, offf.... ce bine era daca puteam sa vad si eu imaginile sa-mi fac o mica parere.

hai ca mi-a mai bubuit mintea ceva... :grinbandit:

deci..... daca matale mai tii minte din filmulet pozitiile masinilor cand se pune verde la voi poate incercam sa vedem din temporizarea semafoarelor daca ala ar fii intrat pe verde sau nu :D

daca e ceva da-mi un mail si ne vedem direct la locul faltei sa punem pe hartie, acolo pot sa-mi dau seama de mai multe, putem pune pe hartie si poate gasim o solutie care sa te avantajeze.

Pana sa mai ajungi la militie poate reusim de ne vedem acolo in zona si vedem cum o scoatem la capat.

Bafta in continuare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ti s-a cerut asigurarea, sau ai primit asigurarea celei cu Golful?

 

nici una nici alta. dupa cum spunea si colegul mai sus , atat asigurarea cat si carnetul , si al meu si al domnului cu golful, sunt la politie. defapt , doar copiile dupa asigurare , originalul mi-a fost returnat ieri dupa declaratie. e si normal sa iti ia asigurarea, pentru ca trebuie anexata la dosar.

 

Mie mi-a cerut asigurarea inainte de solutionarea dosarului, care, evident s-a terminat cu NUP. Ideea e ca daca-ti cere asigurarea, sunt sanse mari sa te scoata vinovat, daca scoate masina vinovata, vei primi asigurarea ca sa-ti faci agregatul pana cand se solutioneaza dosarul. Nu ar trebui sa stai cu masina/motorul avariat in parcare pana cand se finalizeaza dosarul, dureaza de la 6 luni in sus. Oricum, pastreaza hartiile de la IML pentru a obtine bani mai multi de la asigurari. Daca ai ceva facturi de la spital, pastreaza-le pentru a-ti recupera cheltuielile.

 

nu are nici o legatura daca imi cere sau nu imi cere asigurarea lol. ideea e ca asigurarea fiecaruia dintre noi (eu si cel cu golful) ramane la dosar , urmand ca (virgula) copiile sa fie date spre folosinta despagubitului , adica cel ce nu va fi vinovat de incident.

cat despre reparatia motorului...mi-am facut un estimativ : pe la 20 milioane ma duc numai piesele. daca mai pun jumate sa zic manopera , sunt 30 de meleoane meleoane !!! nu am de unde sa dau banii astia. mai repede ii bag in proces de despagubire decat sa o refac pe banii mei. lasa ca nu mor acuma pana in primavara fara motor. eu sa fiu sanatos sa pot sa nu mai merg in carje ca deja m-am saturat de ele :rolleyes:.

cat despre chitante de la spital sau orice are legatura cu treaba asta , le pastrez pe toate pentru a fi ulterior despagubit. asta daca nu cumva exista pile si pe la procuratura din partea lui...

 

revenind la desfasurarea povestii :

am reusit astazi sa ajung la Spitalul de Urgenta (Floreasca) cu acea hartie data spre completare de la IML. am fost la registratura , mi-a dat nr de inregistrare . intreb si eu ca omu , cat dureaza treaba asta , si ce se intampla cu hartia respectiva. doamna imi spune ca dureaza intre 7 si 30 zile calendaristice si ca o trimite direct la IML. eu ii explic ca am fost implicat intr-un accident , si ca am ajuns la IML pe baza unei trimiteri de la politistul care se ocupa de dosarul incidentului, si ea imi spune ca "probabil" ca de la politie se va face o cerere la IML sa le trimita Certificatul Medico-legal.

eu ce palaria mea tre sa fac acuma sa ma asigur ca certificatul medico-legal ajunge pe mainile politiei ?! sa ma duc iar la IML ? iar drumuri degeaba pentru oameni care isi fac treaba fara sa se deranjeze sa explice si celorlalti ce mai au de facut. momentan eu am ramas cu buza umflata. politistul care se ocupa de cazul meu nu mi-a zis in afara de IML ce mai am de facut , sau cat tre sa astept , cine sau cum se va lua legatura cu mine , ce se va intampla cu certificatul meu medico-legal , daca il vor lua ei de la IML sau tre sa il aduc eu, chiar nu stiu nimic. e tara nimanui asta. o sa trebuiasca sa ma duc maine sper , din nou la politie , sa intreb ce e de facut acum. sau sa-mi zica ceva , cine si cand se va lua legatura cu mine , sau daca tre sa sun eu din cand in cand sa vad starea dosarului , sau ce se intampla cu medico-legalul meu, daca il iau ei de la IML sau tre sa -l aduc eu.

o tara de birocrati idioti. nimeni nu stie ce tre sa faca. deja mi-e scarba , si sunt la inceput. dar lasa ca poate Dumnezeu e sus acolo si vede si el ce si cum se intampla.

pana atunci sanatate sa fie.

 

LE : @piramidon : m-as intalni cu tine cu cea mai mare placere sa punem pe hartie tot. doar ca am piciorul in atela si mi-e greu sa ma deplasez :hurt: , si din pacat nu am sofer personal :D. oricum si azi cand am trecut pe acolo cu taicamiu imi venea sa-i zic sa traga pe dreapta sa calculez secundele dintre rosu si verde la semafoarele alea 2. dar pana la urma , am lasat-o asa. pana nu pot sa merg pe 2 picioare , fara carje , nu prea am ce sa fac. oricum multumesc mult de ajutor. procesul de constatare la fata accidentului s-a incheiat in favoarea autoturismului cu 4 roti. asta e . bine ca ajunge la procuratura si ca nu e verdict final. acuma sa vedem cate zile mi se dau de la IML , ca si in functie de asta se ia o decizie. asteptam. sanatate sa fie. :ok:

Editat de Mariusik85
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am reusit astazi sa ajung la Spitalul de Urgenta (Floreasca) cu acea hartie data spre completare de la IML. am fost la registratura , mi-a dat nr de inregistrare . intreb si eu ca omu , cat dureaza treaba asta , si ce se intampla cu hartia respectiva. doamna imi spune ca dureaza intre 7 si 30 zile calendaristice si ca o trimite direct la IML. eu ii explic ca am fost implicat intr-un accident , si ca am ajuns la IML pe baza unei trimiteri de la politistul care se ocupa de dosarul incidentului, si ea imi spune ca "probabil" ca de la politie se va face o cerere la IML sa le trimita Certificatul Medico-legal.

eu ce palaria mea tre sa fac acuma sa ma asigur ca certificatul medico-legal ajunge pe mainile politiei ?! sa ma duc iar la IML ? iar drumuri degeaba pentru oameni care isi fac treaba fara sa se deranjeze sa explice si celorlalti ce mai au de facut.

 

Ce nenorociti !!! Tu nu trebuia sa te deplasezi nici un metru sa le faci treaba. In accidentul in care am fost implicat si eu ca victima mi-a dat Politia trimitere la IML, am fost acolo, m-a vazut doctorul iar mai departe e treaba IML-ului sa ceara detalii de la spitalul la care ai fost internat, si apoi vor trimite ei dosarul la Politie ... in nici un caz sa te puna pe tine pe drumuri. Singura chestie pe care trebuie s-o faci, pe trimiterea de la Politie catre IML sa-si puna doctorul de acolo numarul tau de inregistrare iar apoi trimiterea o returnezi politistului. Atat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce nenorociti !!! Tu nu trebuia sa te deplasezi nici un metru sa le faci treaba. In accidentul in care am fost implicat si eu ca victima mi-a dat Politia trimitere la IML, am fost acolo, m-a vazut doctorul iar mai departe e treaba IML-ului sa ceara detalii de la spitalul la care ai fost internat, si apoi vor trimite ei dosarul la Politie ... in nici un caz sa te puna pe tine pe drumuri. Singura chestie pe care trebuie s-o faci, pe trimiterea de la Politie catre IML sa-si puna doctorul de acolo numarul tau de inregistrare iar apoi trimiterea o returnezi politistului. Atat.

 

ce sa zic. se pare ca m-a vazut doctorul mai cu fata de prost. d-aia zic ca nimeni nu stie ce are de facut. nu ai unde sa te interesezi ce si cum. cel putin in timp util. e aiurea.

 

pana una alta o sa postez si eu in sfarsit pozele pe care le-am facut eu imediat ce m-am ridicat de la pamant :banana:

http://imageshack.us...8082011109.jpg/

http://imageshack.us...8082011110.jpg/

 

in a 2-a poza se vede chiar de unde am inceput sa franez :rolleyes:.

post-65833-0-65898800-1314127096_thumb.jpg

post-65833-0-69543000-1314127125_thumb.jpg

Editat de Mariusik85
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

update :

din punct de vedere al sanatatii sunt ok. piciorul e ok , ma mai doare putin , inca mi-e frica sa-l fortez ca nu il simt extraordinar ,deci nu alerg , dar merg. o sa raman cu frumusete de cicatrice pe glezna stanga de la raschetarea cu asfaltul.

acum sa revenim la caz : astazi am fost impreuna cu avocatul pe care l-am angajat ("numa" 2000 ron m-a costat) la agentul de la infractiuni rutiere ce se ocupa de cazul meu , sa depun plangere penala impotriva omului. bineinteles ca mi-a mai luat inca odata declaratia , la care am adaugat faptul ca nu ma consider vinovat sub nici o forma , eu trecand pe verde , lucru ce ma disculpa de orice alta obligatie in trafic. agentul de acolo mi s-a parut a fi foarte intelegator , el chiar mi-a zis ca din filmul pe care l-a vizionat si el e destul de clar cine a trecut pe verde si cine nu. asta oricum se constata la expertiza. din pacate , IML mi-a dat doar 14 zile de ingrijire , atat cat scria tratamentul pe foicica pe care mi-au dat-o cand am parasit spitalul. prost am fost ca nu m-am dus la o clinica privata , din care sa reiasa la fiecare vizita pe care am facut-o starea piciorului , ca se mai adaugau vreo 7 zile la certificatul medico-legal. asta sa tineti voi minte , doamne fereste , in cazul in care vi se intampla ceva asemanator. neavand document la mana care sa ateste exact cate zile am stat cu piciorul in atela , a trebuit sa inghit in sec cu doar 14 zile de tratament. oricum , aceste 14 zile au fost de ajuns ca eu sa cer , bineinteles , pe langa plangerea penala , suma de 15000 ron reprezentand cheltuieli cu judecata , medicale , recuperare si reparatii , si pe langa aceasta suma si daune morale in valoare de 5000 Euro ca si compensatie pentru zilele de ingrijire.

si avocatul pare destul de increzator , spunandu-mi ca in cel mai rau caz , la dosarul meu se poate lua o hotarare de culpa comuna , care oricum imi este avantajoasa avand in vedere procesul civil de daune morale care imi este oricum favorabil. cu alte cuvinte , sper sa storc cat mai multi bani de la omu asta , care initial mi se paruse un om cinstit, dar care si-a aratat adevarata fata punandu-si un prieten sa ma sune acum 3 saptamani , cum ca de ce a facut tatal meu circ la politie cand a auzit cine s-a constatat a fi vinovatul.

sper sa se dovedeasca adevaratul inculpat in acest caz , si sa il sec si un pic de finante pentur tupeul fantastic pe care l-a avut.

din ce mi-a zis agentul ce se ocupa de caz , procesele de acest gen , mai ales unde se fac expertize , pot dura multe luni de zile , dandu-mi exemplu un caz care inca este fara expertiza (pentru ca nici una din parti nu a vrut sa o plateasca ) din februarie. eu oricum o sa platesc expertiza lor , poate si o expertiza separata daca este cazul , in functie de ce decizii se vor lua in cazul meu.

o sa va tin la curent cu situatia. nu o sa-l las sa scape pe conservar. eu cu motorul avariat destul de rau , eu cu piciorul in atela 3 saptamani , eu cu piciorul in dureri dupa mai bine de o luna , eu cu permisul suspendat si gasit vinovat. nu se poate. mai trebuiau sa-mi dea si amenda si era chiar tare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de regula la intersectii semaforizate schimbarea culorii se face dupa un timp mai mare sau mai mic in functie de marimea intersectiei tocmai ca cel care trece pe verde chiar galben sa NU se intalneasca cu ceilalti care pornesc dupa semnalul rosu.pe baza inregistrarii ar trebui si sa urmaresti respectivul semafor(la fata locului) si ai putea sa-ti dai astfel seama in ce moment a intrat respectivul in intersectie-verde galben,galben-rosu sau chiar pe rosu. nu cunosc intersectia dar stiu una in cluj in care dupa ce se face verde pentru inainte din partea dreapta iti mai taie calea inca 2-3 masini si asta se intampla frecvent.deci daca esti mai grabit dar PE VERDE poti face 5 accidente zilnic daca vrei

Editat de emp
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 10 minute.

Hai sa zicem ca nu stiu ce s-a intamplat, drept urmare nu mai comentez nimic.

Stiti ceva de starea lui? :)

 

 

Sa nu uit: sanatate motociclistului!

credeam ca acum 10 minute in carrefour ii cazuse unuia o conserva in cap...unui motociclist...evident...

si ...sa nu uit...sanatate :grinbandit:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru Nicole "jurnalista" - un banc creat parca special pentru acest tip de jurnalism :

Un reporter ii ia un interviu unui om de stiinta:

 

-Deci, lucrati la un nou tratament impotriva cancerului?

-Da, am reusit sa distrugem 10% din celulele canceroase dintr-un soarece.

A doua zi, in ziar scrie:

,,A fost descoperit un tratament impotriva cancerului''

Omul de stiinta, il suna pe repoter si ii spune:

-Nu am reusit sa VINDECAM cancerul, ci ne indreptam spre un tratament in viitor.

Urmatoarea zi, in ziar:

,,Masina timpului a fost descoperita!''

Omul de stiinta, furios, il suna din nou pe reporter:

-SA TE F*T!!! NU IMI MAI RASTALMACI VORBELE!!

A doua zi, in ziar:

,, Un reporter a fost violat de catre un om de stiinta!''

 

Scuze de offtopic dar nu am putut sa ma abtin!

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de fiecare data cand vin dinspre universitate spre romana (zilnic?) sunt in stare alerta. ochii cat cepele in oglinzi. inainte si dupa trecerea de la universitate. mai este si cea de dupa cellini. m-am invatat sa casc bine ochii. fiecare cu conserva trece pe benzile alea si le schimba aiurea fara sa se uite-n oglinzi. benzile alea care din 4- se fac 3 etc pot fi de groaza. ca si motorist. sanatate motoristului cazut si arde-l pe prost ! bafta maxima :)

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 10 minute.

Hai sa zicem ca nu stiu ce s-a intamplat, drept urmare nu mai comentez nimic.

Stiti ceva de starea lui? :)

 

 

Sa nu uit: sanatate motociclistului!

N-am vazut topic mai imbecil, de cand exist!

Practic, am scazut in ochii mei ca am citat idiotenia asta!

 

Unii au orgasm cand deschid un topic nou ( desi nu stiu sa scrie, abereaza aiurea sau habar nu au ce vor sa spuna...dar au un topic nou ).

Mai e si femeie (cred) !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...