dexxter Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 si eu Raducule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 31, 2011 Admin Share Postat Octombrie 31, 2011 Ce barbat frumos sufleteste si trupeste s-a dus! Nu l-am cunoscut personal, dar prin 2005, avand un ZZR1100 am corespondat pe forum despre Kawa. Imi amintesc ca iubea atat de tare firma asta incat se lua de toti cei care spuneau ceva contra.. Sper sa nu-l confund! Oricum, sa ramana vesnic in memoria voastra, a prietenilor lui. Dumnezeu sa-i ierte pacatele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 @Luigi: e poza din semnatura mea. Am sa-ti dau pe privat si 2 linkuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2011 a facut Stefan patch-urile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 eu stiam ca Chucky a primit deja de la Radu de la Oradea prima transa de 10... sunt curios cum arata si ale lui stefan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Care Stefan... ce patch-uri? Dexter stau cu patch-ul pentru tine de o sapt in buzunar .. nu mai stresa oamenii!!! Alea primite de la RADU ( MH1 ) le-am impartit deja si mai am doar unu pt Dexter! A zis omu ca imi mai trimite cum le primesc ma ocup eu de imparit ca sa nu trimita omu 10 plicuri! Editat Noiembrie 14, 2011 de CHUCKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasy80 Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Care Stefan... ce patch-uri? Dexter stau cu patch-ul pentru tine de o sapt in buzunar .. nu mai stresa oamenii!!! Alea primite de la RADU ( MH1 ) le-am impartit deja si mai am doar unu pt Dexter! A zis omu ca imi mai trimite cum le primesc ma ocup eu de imparit ca sa nu trimita omu 10 plicuri! Chuky daca nu iti cer prea mult am sa te rog poate poti pune deoparte unul si pentru mine cand mai primesti....pana de Craciun poate iti mai trimite cateva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 a facut Stefan patch-urile ... Manutza, eu nu am facut altceva decat sa iau patchurile de la Chucky, care la randul lui le-a primit de la Oradea. Nu am avut alta implicare in treaba cu patchurile, dar apreciez foarte mult ideea, realizarea si gestul lui Radu. Iti multumesc, Radule, pentru prietenii lui conteaza foarte mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2011 Care Stefan... ce patch-uri? Dexter stau cu patch-ul pentru tine de o sapt in buzunar .. nu mai stresa oamenii!!! Alea primite de la RADU ( MH1 ) le-am impartit deja si mai am doar unu pt Dexter! A zis omu ca imi mai trimite cum le primesc ma ocup eu de imparit ca sa nu trimita omu 10 plicuri! hoooo maaaa.....n-am stiut exact care-i treaba...pe mine m-a sunat Stefan si am crezut ca el le-a facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 intr-un final l-am luat si eu pe al meu azi de la Chucky. Multumesc frumos Radu, deja e cusut pe vesta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 chucky mai ai vreun patch??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Am mai facut, le voi trimite imediat dupa Craciun. Scuze de intarziere cu a doua transa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Raducule, Craciun fericit si multumim inca o data. Chucky, te rog da un semn cand primesti pachetul. Craciun fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Am pus astazi pe adresa lui chuky inca o tura de patch-uri. Daca mai trebuie ma anuntati, eventual faceti o lista sa stiu cite sa fac. Adi , merci de urari, toate cele bune si tie si Mariei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Au ajuns patch-urile .... multumesc mult, am inceput deja sa contectez abonatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valtro Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Chuchy, doresc sa cumpar si eu unul, pt mine, daca e posibil. te rog sa nu uiti. vreau sa port si eu un "patch" in memoria lui Taz, pt ca celelalte, ce le mai aveam (de pe la intruniri) au ajuns in posesia lui Oreste, si se pare ca de la el unele lucruri "se intorc" mai greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 (editat) on: patch-urile nu sunt la vanzare (si da, iti ofer unu), sunt oferite cu drag si simpatie din partea lui Radu fara nici o taxa suplimentara mh1: " in memoria sa, pentru oricine doreste un patch comemorativ il va primii de la noi total gratuit cu conditia sa-l coase pe vesta/geaca. Cine doreste imi poatrimite pm cu datele sale si trimit cu drag. " Si eu.. am vorbit cu Radu(mh1) sa imi trimita mie sa le distribuii pt cine doreste ca sa nu puna el cate un plic in fiecare zi la cate o adresa. off: nu va intepati si aici va rog Editat Ianuarie 4, 2012 de CHUCKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Mare pacat de baiatul asta :disappointed: :disappointed: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 As vrea si eu un patch. Daca mai este disponibil il iau eu de la tine Chucky cand ajung prima data in Iasi (pe la sfarsitul lui februarie). Multuumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Da S3RJ am sa pastrez unul si pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Da S3RJ am sa pastrez unul si pt tine Chucky, păstrează unul și pentru mine. Vin joia viitoare în Iași și am să trec pe la tine la servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Te-am notat deja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=134162 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2012 da...sunt atatea poze cu el incat nu ar fi loc suficient aici sa le postam pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 nepra aia rosie era primu meu jaf de dnepr am si uitat de poza,,,,era duminica dupa intrunirea de la iasi d p bucium ultima care se facuse si era dupa ce mancasem niste harbuji ...faine vremuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate