NarciusZ Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Sambata plecam spre Ranca un grup de 5-6(un naked, un touring, 2-3 sportive). Traseul este: Pitesti-Rm.Valcea-Ranca-Obarsia Lotrului-Sibiu-... (traseul nu este batut in cuie... stabilim cum ne intoarcem, pe unde...daca innoptam la Ranca si alte chestii din mers).Plecarea se face la 9.30-9.45, din Petrom-ul de pe Iuliu Maniu (langa Mc.Donalds). Daca mai are cineva dor de duca, tinand cont ca nu stim cat timp mai avem temperaturi ok, il primim cu placere. Mergem sa ne relaxam, nu sa facem traseul in timp record. Daca prognoza nu este favorabila, nu mergem. Viteza de croaziera o reglam din mers, mergem ca grup, nu ca haiducii. Multumesc si asfalt uscat in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remy_Oprescu Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Chiar ieri am fost pe transalpina(cu masina,din pacate).Traseul este uluitor,asfaltul la fel.In obarsia Lotrului sunt cateva gropi.Voi o luati pe Sebes? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 12, 2011 Autor Share Postat Septembrie 12, 2011 Foarte probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Mai suntem inca trei motoare care mergem sambata, cu pauza de o noapte, probabil la Ranca. Asha ca o sa ne alaturam. 2 naked si un sport-touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 succes pentru traseul ales...e de vis. Am fost acum o luna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 13, 2011 Autor Share Postat Septembrie 13, 2011 Mai suntem inca trei motoare care mergem sambata, cu pauza de o noapte, probabil la Ranca. Asha ca o sa ne alaturam. 2 naked si un sport-touring. Genial Ne vedem la plecare Las totusi numarul meu telefon pentru orice eventualitate 0751089669 Narcis Un mic detaliu. Noi planuim sa ne intoarcem tot sambata seara. Cel mai probabil pe Valea Oltului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Genial Ne vedem la plecare Las totusi numarul meu telefon pentru orice eventualitate 0751089669 Narcis Un mic detaliu. Noi planuim sa ne intoarcem tot sambata seara. Cel mai probabil pe Valea Oltului. Am inteles, noi o sa ramanem o noapte pe undeva, cel mai sigur la Ranca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 s-ar putea sa venim si eu si stocky. stabilim mai multe offline. cum e cu benzina? ne ajunge de la novaci la voineasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 13, 2011 Autor Share Postat Septembrie 13, 2011 vorbim diseara pe la 8. sunt vreo 80 km intre benzinarii deci e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 (editat) salutare niste sfaturi de al cei care au fost pe acolo daca luati in considerare : daca il faceti , mergeti pana la sebes , bucata prim padure , pe la poiana sibiului e destul de nasoala , si nu se merita facuta invers , noi am coborat , voi o sa o urcati si este destul de dificil de urcat , mai ales bucata de final din padure , care se sfarseste cu un ac de par , in care masinile urcau impinse , dar cu motoarele nu stiu daca puteti urca , e piatra pe jos si e foarte dificil daca veniti dinspre ramnicu valcea aveti un petrom pe partea stanga , cum mergeti spre ranca , ar fi indicat sa faceti plinul acolo , este un petrom cu pompe vechi , o statie peco drumul este bun spre ranca / novaci dar se deterioreaza putin spre sebes , dar se poate face , a fost facut de noi cu vitezane asa ca n`joy . Editat Septembrie 13, 2011 de CatalinC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 13, 2011 Autor Share Postat Septembrie 13, 2011 salutare niste sfaturi de al cei care au fost pe acolo daca luati in considerare : daca il faceti , mergeti pana la sebes , bucata prim padure , pe la poiana sibiului e destul de nasoala , si nu se merita facuta invers , noi am coborat , voi o sa o urcati si este destul de dificil de urcat , mai ales bucata de final din padure , care se sfarseste cu un ac de par , in care masinile urcau impinse , dar cu motoarele nu stiu daca puteti urca , e piatra pe jos si e foarte dificil daca veniti dinspre ramnicu valcea aveti un petrom pe partea stanga , cum mergeti spre ranca , ar fi indicat sa faceti plinul acolo , este un petrom cu pompe vechi , o statie peco drumul este bun spre ranca / novaci dar se deterioreaza putin spre sebes , dar se poate face , a fost facut de noi cu vitezane asa ca n`joy . multumim frumos, o sa tinem cont de sfaturi. asfalt uscat sa avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 (editat) pana la urma se pleaca impreuna si intoarcerea e separata? unii campeaza altii nu? Editat Septembrie 13, 2011 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 13, 2011 Autor Share Postat Septembrie 13, 2011 Da. O parte ramane la campare, o parte vine acasa... Dar daca ne mobilizam poate ramanem toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 luati-va boarfe la voi , ca e un frig de inebunesti sus , si cand zic boarfe ma refer la HAINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 subscriu si eu cu hainele. la cota 2167, cat mi-a inregistrat gpsul maximul, este frig ca iarna. pentru cei interesatzi e aici traseul inregistrat pe GPS. http://www.endomondo.com/workouts/jWk4b5mGgUQ partea intre km 20 si km 30 pe traseul meu este destul de proasta, se vede si dupa timpul scos. semafoare si pietris. eu am fost cu masina, dar weekendul asta o sa ajung si eu si cu motorul. poate ne vedem pe acolo. sper la vreme frumoasa. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sicilyano Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 vin si eu, cu intoarcere sambata seara sau duminica, asta ramane de vazut. 0765216197 Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 14, 2011 Autor Share Postat Septembrie 14, 2011 Noi ne-am decis asupra traseului. Am vrea sa-l facem intr-o zi. Plecarea e la 9.30 din Petromul de pe Iuliu Maniu (langa Mc.Donalds); cine vrea sa bea o cafea de dimineata inainte de drum...eu o sa fiu acolo de pe la 9. Traseul ar fi : http://g.co/maps/bhzyn Haine groase, bani multi, temperament si educatie in trafic. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Daca vreti sa-l faceti intr-o zi va sfatuiesc sa plecati la max ora 7 nu la 10. Va ia cam 10-12 ore cu pauze de poze, tigara si pauza de 1 ora jumate masa de pranz. Cu plecare de la 7 va intoarceti la 9 seara in Bucuresti. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Teoretic vineri as avea motocicleta in garaj si as vrea sa fac si eu drumul asta. Cu ce viteza mergeti? Cat timp va luati pt frecat menta?(poze,mancare,etc) Eu sunt mai "grabit" de fel,ma opresc dar daca e ceva grav sau daca este cu adevarat necesar,in rest ...gazzz(daca am unde). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sicilyano Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 e greu de aproximat o viteza medie dar in principiu eu zic k 120 km/h e ok, nu ma refer la serpentine...si pauze de 10 min. si eu zic sa plecam mai de dimineata ora 8. ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 si eu recomand o ora mai matinala... ultima oara am plecat cu masina din olanesti la 9 si am facut in jur de 10 ore. E adevarat ca m-a prins si ploaie torentiala pe drum... fiind un grup asa mare nu stiu care va fi viteza si cum e cu opririle. eu as vrea sa oprim doar pt alimentare in pitesti si la novaci pana in ranca. apoi in functie de peisaj/nevoi/foame, apoi de la brezoi la fel. refuel si odihna daca e cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 14, 2011 Autor Share Postat Septembrie 14, 2011 (editat) Sunt pus in situatia urmatoare : Unii dintre voi vor gaz gaz, si prieteni de ai mei la fel... la 18.00 sa fie in Bucuresti... Altii vin cu naked, unii sunt incepatori si vor sa mearga in limitele sigurantei lor. Consider ca, cel mai potrivit, la plecare sa ne impartim in doua grupuri independente unul de celalalt; in felul asta cred ca ar fi cel mai ok. Eu de exemplu am pasager pana in Pitesti...si nu cred ca o sa pot sa ridic acul peste 120-130, si nici nu as vrea. Cat despre plecare la ora 8.00, nu vad o problema. Editat Septembrie 14, 2011 de NarciusZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 si duminica ce faci in bucuresti? seara campare pe undeva bauta povesti foc de tabara etc ) mai bine se pleaca in 2 grupulete unu de incepatori si unul de raceri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Noi ne-am decis asupra traseului. Am vrea sa-l facem intr-o zi. Plecarea e la 9.30 din Petromul de pe Iuliu Maniu (langa Mc.Donalds); cine vrea sa bea o cafea de dimineata inainte de drum...eu o sa fiu acolo de pe la 9. Traseul ar fi : http://g.co/maps/bhzyn Haine groase, bani multi, temperament si educatie in trafic. Asfalt uscat. de la obarsia lotrului pana la Lacul Vidra drumul e destul de bun,cu exceptia a vreo 20 de portiuni de 4-5 m unde se consolideaza drumul,dupa Lacul Vidra incepe distractia,plin de gropi si destul de rupt drumu asta pana la Voineasa mai departe nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 14, 2011 Autor Share Postat Septembrie 14, 2011 Asta am auzit si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate