Roxynel Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 daca aveam bani plecam la hungaroring ..dar asa .. hai la constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CretzDvL Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Cretz nu a avut timp.. scuze > Eee cum sunt ??.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Ce sa zicem, in sfaaaaarsiiiiiit! Am si uitat ca am fost pe Transalpina la cat ti-a luat sa le pui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CretzDvL Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Zi ms ca le'am pus )) ceee nu'ti plac :-w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 http://dl.transfer.ro/Transalpina-transfer_RO-23sep-552b3c.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) Si de la mine un filmulet. http://dl.transfer.ro/SUNP0007-transfer_RO-23sep-3492d9.AVI Si nu, nu eram in uili. Am montat eu "camera" shui. Editat Septembrie 23, 2011 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Multumim de poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Pana la urma are cineva chef de o tura de o zi sambata sau duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Ce=am filmat eu in craci alte video ...dar al tau e si mai si ) ma simt mai bine Asta inseamna ca trebuie sa mai mergem si sa filmam noraml. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Pana la urma are cineva chef de o tura de o zi sambata sau duminica? la mare, la soare? doar daca mai aduci sendvisurile speciale la mare, la soare? doar daca mai aduci sendvisurile speciale L.E. excelent filmat, la varfurile brazilor si la cer nu prea apucasem sa ne uitam, ce-i drept ) L.E. excelent filmat, la varfurile brazilor si la cer nu prea apucasem sa ne uitam, ce-i drept ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) Ce=am filmat eu in craci alte video ...dar al tau e si mai si ) ma simt mai bine Asta inseamna ca trebuie sa mai mergem si sa filmam noraml. L.E. excelent filmat, la varfurile brazilor si la cer nu prea apucasem sa ne uitam, ce-i drept ) Eh..da, e un pic mai complicat atunci cand "camera" e o pereche de ochelari lipiti cu banda izolatoare pe aripa fata Dar gata, am prins shpilu, next time o sa fie giugiuk. la mare, la soare? doar daca mai aduci sendvisurile speciale De acum, sendvisuri speciale numai pentru bipezi (acuma sper sa nu ma trezesc cu vreun cangur..) Editat Septembrie 23, 2011 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Misto si pozele "The others", au avut timp sa admire peisajul sa faca poze la magari, cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Thanks,erau caterica magarii aia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 alo domnu ..dar astea sunt toate pozele?parca facusem mai multe totusi cel putin de cate ori ne-am oprit noi 2 la sedinte foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 eu decat in poza asta v-am prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 alo domnu ..dar astea sunt toate pozele?parca facusem mai multe totusi cel putin de cate ori ne-am oprit noi 2 la sedinte foto Pai in arhiva lu' Mailman ai 1 milion de poze, tu le-ai descarcat macar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 (editat) crede-ma niko am facut multe ce si tu le-ai descarcat? vroiai sa ma vezi ti-era dor de mine ) btw .. unde e cuiuuuullll ??? ( Editat Septembrie 27, 2011 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Weekendul se apropie, hai cu cheia ca nu mai am rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 (editat) baga-m-as LE:am uitat 'conditiile' 110-120 afara, max 70 localitati..anyone? Editat Septembrie 27, 2011 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Se anuntara cateva pagini mai in urma, NarciusZ, Bogdan Cu Busa, Sicilyano, (poate) Roxynel.. . Oricum se va face topic separat dar asa ca idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 asa ca idee ma suni adi da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 (editat) deci eu, singurel din pacate, urmatorul wkend dupa ce am mers pe transalpina q voi , am mai facut odata transalpina dar: am descoperit din intamplare mai multe esentiale : 1. k sa evit drumul q gropane care se face la dreapta din DN67 spre Ranca, se face la dreapta la indicatorul cu "manastirea Polovragi" ( cred k e drumu 655) si se ajunge prin Polovragi in Novaci s.a. si e super asfaltul + niste curbe de ti-e mai mare dragu .. atentie la baligi !!! 2. nu mai scurtati de la obarsia lotrului spre Sibiu pe drumul 106E spre Jina k e varza si e pt enduro deocamdata chiar dc ocoliti prin Sebes drumul e nou si super bun eu din Sebes am ajuns prin Deva, am dormit o noapte, a 2-a zi am luat-o p valea Oltului pana am vazut semnu de transalpina in dreptu localitatii Brezoi , asa ca am ocolito iara pe la Voineasa-Vidra-Ranca s.a. deci a 3-a oara p transalpina in 2 saptm drumul Brezoi-L. Vidra e destul de ok, o mica portiune e mai gropata totusi e asfalt si gropanele sunt ocolibile si filmulete de pe drum pe canalul meu youbube: http://www.youtube.com/user/septimiuJFK?feature=mhee Editat Septembrie 29, 2011 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDude Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Frumoase poze @JFK; vad ca nu te joci, mergi cu slick-uri pe strada, pe ploaie cum se comporta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Am facut Transalpina in weekendul trecut, venind de la Sibiu prin Sebes si peste munti pana la Novaci, R.Valcea si inapoi Bucuresti. Cateva portiuni in lucru de la Sebes (partea superioara) insa restul drumului este exceptional si merita tot efortul. Recomand sa ajungeti in zona inalta mai ales dupa pranz cand se ridica ceata si iese soarele. o filmare scurta de pe platou, fara...magari de data asta! http://www.youtube.com/watch?v=5LteQMTv-Eo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 30, 2011 Autor Share Postat Septembrie 30, 2011 Am facut Transalpina in weekendul trecut, venind de la Sibiu prin Sebes si peste munti pana la Novaci, R.Valcea si inapoi Bucuresti. Cateva portiuni in lucru de la Sebes (partea superioara) insa restul drumului este exceptional si merita tot efortul. Recomand sa ajungeti in zona inalta mai ales dupa pranz cand se ridica ceata si iese soarele. o filmare scurta de pe platou, fara...magari de data asta! http://www.youtube.com/watch?v=5LteQMTv-Eo Relaxant sa ma uit la filmuletul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate