ohamoha Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Salut, Am motoreta de vreo trei luni si ceva si am facut o singura tura afara din oras (Bucuresti) de aproape 500 Km. Astazi ma gandeam ca tot ce mi-am luat cu mine a fost niste salam cu branza si o sticla cu apa, chestii care nu prea te ajuta daca ai probleme tehnice. Cam ce trebuie sa ai la tine si cam ce se poate intampla? Cu pana cum e? Daca o faci cam ce solutii exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Daca e fara camera, iei kit cu snur la tine, cam 70 ron pe louis. Daca e cu camera, iei spray dinala si te folosesti de el pana la prima vulcanizare. Cred ca nu mai poti folosi camera daca dai cu spray in ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Daca ai o gaura in roata,nu foarte mare, bagi spray in roata indiferent daca ai camera sau nu. Cand ai bani, dai roata jos, repari la vulcanizare iar daca ai camera o arunci. Simplu. Daca ai taietura pe anvelopa, e nasol, trebe facuta ca la carte (dat roata jos.demotata anvelopa.aruncat/inlocuita). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohamoha Postat Septembrie 20, 2011 Autor Share Postat Septembrie 20, 2011 Multumesc pentru info. Am reusit sa gasesc un topic pe care nu-l gasisem inainte sa postez, cu ceva mai multa informatie. /index.php?/topic/212105-cum-se-rezolva-o-pana-de-cauciuc/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Trebuia sa-ti iei si niste iaurt/sana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Eu mi-am luat spray din asta: http://www.louis.de/_4021fec3f61386e40cc49...tnr_gr=10004874 dubluclick pe link inca nu l-am folosit pina acum si sper sa nu fie nevoie. Face cam 20 de ron. Mi-a expirat sprayul ala si nici macar nu l-am folosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) Trebuia sa-ti iei si niste iaurt/sana. Ajuta cumva la repararea penei ? Editat Septembrie 20, 2011 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Nu cred, dar e mai sanatos decat salamu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Ajuta cumva la repararea penei ? Nu, dar daca ramai in drum e bine sa ai ce manca pana vine cineva sa te ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Daca este doar un por merge si spray-ul de pana (macar sa ajungi acasa). Sfat util (unde este cazul si se poate) - sa iei o camera de rezerva pe dimensiunea rotii mai mari; merge pusa si pe fata si pe spate. mai complicat cu restul uneltelor, dar la o tura lunga merita; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate