DORUMASTER Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Vrem sa facem o excursie Sambata 28.10.2006 la cabana Vidraru - Cumpana ( cu sotiile sau prietenele ) cu ramanere peste noapte la cabana si intoarcerea Duminica 29.10.2006. Traseul este urmatorul : - Bucuresti - Petrom Militari ( Metro ) - 10.30 - Pitesti - 12.00 - Curtea de Arges - 12.45 ( putem vizita manastirea ) - Baraj Vidraru - 13.30 - Valea cu Pesti - 14.00 - Cabana Vidraru - 15.00 ( ULTIMII 6 KM DRUMUL ESTE FARA ASFALT- MAI DE ENDURO , DAR SE POATE MERGE SI CU MOTO DE VITEZA SAU TURING ) La intoarcere pe acelasi traseu....sau cine vrea poate sa faca Transfagarasanul - Sibiu - Brasov - Buc. .....pana acum : - Eu si Carmen - Adi si Ina - Placebo si Cristina - Viorel si Flori VREMEA LA VIDRARU : - Sambata temperatura - 22 C - fara ploaie - Duminica temperatura - 22 C - fara ploaie va asteptam.... Doru - 0745157641 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 (editat) Vrem sa facem o excursie Sambata 28.10.2006 la cabana Vidraru - Cumpana ( cu sotiile sau prietenele ) cu ramanere peste noapte la cabana si intoarcerea Duminica 29.10.2006. Traseul este urmatorul : - Bucuresti - Petrom Militari ( Metro ) - 10.30 - Pitesti - 12.00 - Curtea de Arges - 12.45 ( putem vizita manastirea ) - Baraj Vidraru - 13.30 - Valea cu Pesti - 14.00 - Cabana Vidraru - 15.00 ( ULTIMII 6 KM DRUMUL ESTE FARA ASFALT- MAI DE ENDURO , DAR SE POATE MERGE SI CU MOTO DE VITEZA SAU TURING ) La intoarcere pe acelasi traseu....sau cine vrea poate sa faca Transfagarasanul - Sibiu - Brasov - Buc. .....pana acum : - Eu si Carmen - Adi si Ina - Placebo si Cristina - Viorel si Flori VREMEA LA VIDRARU : - Sambata temperatura - 22 C - fara ploaie - Duminica temperatura - 22 C - fara ploaie va asteptam.... Doru - 0745157641 Imi poti explica si mie cam unde ar fi Cabana asta Vidraru?? Nu de alta, dar sunt din Curtea de Arges si nu am auzit de ea... Poate ai vrut sa spui cabana Capra??...sau Balea?? sau macar Cumpana?? Editat Octombrie 25, 2006 de tashulina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Da ce esti tu, Oficiul Judetean de Turism, ca sa le stii pe toate ? Aici scrie cum se ajunge : http://www.anuntu.ro/anunturi-regim-Hoteli...ranunt15636.htm Daca nu o gasesti, te conduc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 (editat) Salutam. De la baraj la Cumpana (o "cabana" comunista) sunt 16 km de drum de camioane caratoare de busteni. Daca vrea cineva sa-si bata joc de vitezana din dotare, atunci e o ocazie excelenta. PS Cabana Vidraru n-are nici o treaba cu cumpana. Editat Octombrie 25, 2006 de Kuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 sa vorbesc cu viitoarea mamica sa vad daca-mi da voie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Da ce esti tu, Oficiul Judetean de Turism, ca sa le stii pe toate ? Aici scrie cum se ajunge : http://www.anuntu.ro/anunturi-regim-Hoteli...ranunt15636.htm Daca nu o gasesti, te conduc eu Dupa telefoane insistente la Oficiul Judetean de Turism sa vad ce locuri vacante mai au si alte "scormoniri" in memoria prietenilor si ale bietului Google, am ajuns la concluzia ca...AI DREPTATE!!! Asa ca ma declar invinsa si imi cer umile scuze ...atasand si o poza recenta cu modificarile facute asupra indicatoarelor din dotare aflate la iesirea din tunelul spre barajul Vidraru. PS...poti sa-mi arati drumul, daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 26, 2006 Autor Share Postat Octombrie 26, 2006 @tashulina - sper ca ai fost satisfacuta de explicatiile lui mihaip daca nu gasim o solutie.... @mihaip - multumesc @kuki - cunosti drumul cel mai rau spre cabana - daca citeai ce a scris mihaip .... - am scris Vidraru - Cumpana pentru ca intre ele este o distanta de 300 m si fitosii se pot caza la Cumpana.... iar pentru cei ce nu vor sau nu isi permit sa se cazeze la cabana Vidraru ( 20 ron/pers. - in camere cu mai multe paturi sau 30 ron/pers. - in camere cu 2 paturi ) la Cumpana sunt casute ( cam frig pentru perioada asta - dar mult mai bine decat la cort ) - este o cabana intradevar construita in perioada comunista ( banuesc ca dupa 1989 au fost construite f. putine cabane ) dar renovata in interior de noii proprietari - grupuri sanitare in camere si sobe cu lemne ( este deosebit de placut cand arde focul in soba ) ....cei care sunteti carcotasi alegeti alt traseu sau ramaneti acasa....nu ne suparam.... O alta varianta ar fi sa mergem cu moto pana la baraj ( unde le putem parca in siguranta ) si de acolo cu vaporasul pe lac pana la cabana Cumpana - aici ne va astepta cabanierul cu o masina sa preia eventualele bagaje. Eu cu alti motoristi am facut revelionul acolo anul trecul si a fost super bine ( mancare f. buna si multa - bautura f. buna si multa si cabanierul un om f. de treaba ).... cu ocazia asta asi vrea sa vorbim pentru revelionul de anul acesta. ....sunteti bine veniti. Doru - 0745157641 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Ma bate gandul si pe mine... Carmella? Un rom puneti la bataie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_kid Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Merge cineva pe 4 roti si are din intamplare una libera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 26, 2006 Autor Share Postat Octombrie 26, 2006 @ninja skija - daca imi permiti dau eu raspunsul in locul ei (cred ca este f. ocupata ) in mod sigur DA si nu numai. @the kid - DA sigur va fi si o masina. va asteptam ..... ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 @the kid - DA sigur va fi si o masina. presupun ca "pensionarii" de mama soacra shi tata socru vin cu mashina??? later edit: daca merg cu mashina shi ne hotaram sa mergem, sper sa treaca shi pe la noi pe acasa inainte de plecare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 adica ce vreti voi sa spuneti aici e ca e rost de si ...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Cabana Vidraru a fost demontata zilele astea . Nu va mai duceti acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Salut, mi se pare super ideea si as merge, mai e valabil ? s-a demolat ? inca o problema, noroaiele sunt mari ? ca am cauciuc cam uzat pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 26, 2006 Autor Share Postat Octombrie 26, 2006 @remu1 - fals .... am vorbit eu azi cu cabanierul si totul este ok. @dmw - numai matasoacra vine cu masina....tatctusocru vine cu @matematik - da speram sa iasa @Dro - am vorbit cu cabanierul si cei 6 - 7 km de drum cu piatra si pamant pot fi parcursi f. bine cu ..... a sa nu uit ....cabanierul a spus ca e un peisaj cu un COLORIT fantastic. .....asa ca va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Pentru a nu mai exista confuzii....cateva poze de la cabana Vidraru.... care s-a modernizat nu demontat.... Noi vrem sa mergem, nu este prima data cand facem acest drum, deci comentarii si opinii pro si contra nu-si au rostul. Nimeni nu este obligat sa mearga.... Aceasta este cabana Cumpana: (poze 1 ianuarie 2006) Casutele de la Cumpana: Cabana Vidraru.....200 m de la Cumpana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alfonsov Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Vrem sa facem o excursie Sambata 28.10.2006 la cabana Vidraru - Cumpana ( cu sotiile sau prietenele ) cu ramanere peste noapte la cabana si intoarcerea Duminica 29.10.2006. Traseul este urmatorul : - Bucuresti - Petrom Militari ( Metro ) - 10.30 - Pitesti - 12.00 - Curtea de Arges - 12.45 ( putem vizita manastirea ) - Baraj Vidraru - 13.30 - Valea cu Pesti - 14.00 - Cabana Vidraru - 15.00 ( ULTIMII 6 KM DRUMUL ESTE FARA ASFALT- MAI DE ENDURO , DAR SE POATE MERGE SI CU MOTO DE VITEZA SAU TURING ) La intoarcere pe acelasi traseu....sau cine vrea poate sa faca Transfagarasanul - Sibiu - Brasov - Buc. .....pana acum : - Eu si Carmen - Adi si Ina - Placebo si Cristina - Viorel si Flori VREMEA LA VIDRARU : - Sambata temperatura - 22 C - fara ploaie - Duminica temperatura - 22 C - fara ploaie va asteptam.... Doru - 0745157641 Asa arata biserica la data de 23.07.2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 @carmella: chiar trebuia sa ne pui poza cu doru sa ne strici chefu de plimbare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Asa vorbesti tu de tata socru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 poate se referea la zapada care apare in poza cu Doru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Asa vorbesti tu de tata socru? iote o veste noua!!! sa va traiasca skija doru shi carmen!!! pe cand nunta??? ps: mama shi tata socru pt mine sunt adi shi ina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel93 Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 salut nene numai de misto va timeti a propus doru si daca este sarcina cu placere numai timpul sa tina cu noi. si D.M.W las vrajeala , estiscump la vedere. Venim si noi . Astept propuneri pentru administrarea Clubului de la Stefanesti .o aniversare un biliard, un pin pong , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 si D.M.W las vrajeala , estiscump la vedere. pe unde ai aparut tu shi io nu eram? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_50 GS Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 S-a hotarat:mama soacra va merge cu conserva,tata socru cu GS .Unii dintre noi vor dormi in camere cu 6 paturi iar altii care vor s-o puna de SAMANTA (PLACEBO) cu C....... pe soba vor dormi in camere cu pat matrimonial.Deh,dacii vor urmasi. Se pare ca DMW-ul le-a luat-o inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Deh,dacii vor urmasi. Se pare ca DMW-ul le-a luat-o inainte shi vorbisem sa ramana secret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate