UciUci Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) Salutari, As vrea sa merg in weekendu asta pe creasta Latoritei. Am atasat o harta cu un posibil traseu (accentuez ca nu e batut in cui). Nu stiu cum e traseul, asa ca va invit la o descoperire impreuna. Plecarea: sambata, in jurul orei 8 (daca e prea dimineata, negociem... ), din benzinaria Lukoil din intersectia Calea Grivitei cu Soseaua Chitilei (imediat pe stanga dupa ce faceti la dreapta de pe grivitei pe chitila). Viteza de croaziera 80-100, ca drujba isi ia zboru la viteze mai mari. S-ar putea sa avem un insotitor cu un buggy la care sa punem bagajele. Uite si harta tel contact 0747 079783 - Florin Editat Septembrie 23, 2011 de UciUci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 din cate imi amintesc eu la cabana Leaota se ajunge cam greu ... ma rog pentru motorul tau nu sunt probleme ba chiar e fain peisajele sunt magnifice ... sper sa mai gasesti doritori bafta si asflat uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) E super drumul, mai ales pt motorul tau...am fost si eu pe acolo acum ceva timp... /index.php?/topic/278378-plimbare-in-leaota/page__p__1518622__hl__leaota__fromsearch__1#entry1518622 Daca tin minte, urcarea de la cabana a fost mai grea... inca o data, cred ca te vei descurca cu motorul tau, avind in vedere ca noi am fost cu vacile pe acolo... Drum bun si noroiul cred ca e uscat acum... Editat Septembrie 23, 2011 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Daca vroiai sa mergem Duminica veneam si eu,Sambata nu pot am treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Septembrie 23, 2011 Autor Share Postat Septembrie 23, 2011 Deocamdata sunt singur si daca nu se mai inscrie cineva pana diseara pe la 10, eu aman excursia pe duminica sau pe alt weekend (nu pot sa merg singur). Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Deci pana la urma ramane sa plecam maine pe la ora 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Septembrie 24, 2011 Autor Share Postat Septembrie 24, 2011 Ne vedem maine dimineata la 9 in benzinarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 sa ne spuneti cum a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 sa ne spuneti cum a fost Chiar sunt curios si io! Nu mai zic ca astept si ceva poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Septembrie 26, 2011 Autor Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) salutari Am fost doar 2 in aceasta excursie (eu cu druba 610e si george cu ktm 690 cu roti de supermoto). Am plecat pe la 9 si ceva din bucuresti (de, eram doar doi si am zis ca nu o sa ne ia mult pana la munte). Prima oprire, kauflandul din targoviste unde am bagat micul dejun (pe la 10 si ceva). La 12 eram in padure. Am incercat drumul la dreapta, nu cel descris in harta propusa de mine si nu se putea merge pe acolo (drumul forestier Valea babei cred). in capatul drumului am gasit niste paznici al domeniului de vanatoare si ei ne-au dat ceva indicatii pe unde sa o luam. Noi, ca niste baieti ascultatori, bineinteles ca nu am facu asa ceva si ne-am dus pe cel mai din stanga drum (Marginea domneasca) pana in capatul lui (am mers pe langa poteca turistica cu cruce albastra) de unde bineinteles ne-am intors. Pe la 2 am gasit si noi drumul spre cabana. Drumul demential. Urcarea ne-a placut la amandoi. Am zis ca mai venim odata pe acolo numai pentru urcarea respectiva. Ne-am oprit la cabana pentru o gura de apa si injurand ca nu am luat cu noi nimic sa bagam in stomac. Dupa cateva poze si uns lanturile la motoare, am luat-o mai departe. Putin mai sus ne-am oprit sa mai facem o poza cu drumul. Dupa, am continuat drumul de creasta pana sub Varful Leaota. Am fost acolo in jur de ora 5. In momentul asta i-a venit ideea lui George sa mergem in continuare pe Creasta Lunga, ca gasim noi o coborare din munte undeva spre Paraul ratei si drumul spre Zanoaga. Si uite asa am luat-o pe Creasta Lunga dupa urmele foarte vagi (dare in iarba) lasate de un ATV. La ultima stana incepuseram sa ne facem probleme cu coboram de acolo. In cele din urma, dupa ultima stana unde era cat pe ce sa ramana george blocat din cauza ierbii ude, in capatul Crestei Lungi gasim urmele unei vechi poteci marcate si am luat-o la vale pe acolo. Din poteca respectiva am luat-o pe drumul facut de o exploatare forestiera si ne-am bucurat prematur ca am scapat de chinuiala. Na, ca n-a fost asa. Drumul tras de ei avea ultima parte, vre-un km, printr-un parau. Si uite asa, fara sa vrem, am facut vreo 2 ore de hard enduro. In cele din urma am iesit in civilizatie. La 7:30 plecam din Fieni spre Bucuresti. O sa pun Harta exacta cu traseul imediat ce am timp sa o desenez si mai multe poze imediat ce le recuperez de la George. Oricum, am zis ca o sa ne intoarcem, si sa incercam sa o luam pe alt traseu data viitoare. De mentionat ca drumul pe creasta lunga nu se prea putea face cu motoare grele gen dakar decat cu foarte multa vointa si muschi de impins la ele. O parte din coborari au fost foarte nasoale si george mergea mai mult taras cu cauciucurile lui de supermoto. La mine a fost mai usor, crampoanele avand o aderenta mai mare pe iarba. Editat Septembrie 26, 2011 de UciUci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) A fost destul de frumos traseul,pana la cabana e usor cu orice motoreta daca e uscat,mai departe depinde de calaret. Pe langa faptul ca i-mi cam alunecau rotile pe iarba,ar mai trebui sa mai adaugi la poveste si cazaturile alea 20 care le-ai luat Editat Septembrie 26, 2011 de alexandruflorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Septembrie 27, 2011 Autor Share Postat Septembrie 27, 2011 (editat) Da, da, da... Data viitoare promit ca le reduc la jumate.... Editat Septembrie 27, 2011 de UciUci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Salut, foarte frumoasa excursia voastra dar si foarte grea, banuesc ca aveti ceva pagube pe la motoare? Felicitari si la mai multe curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Septembrie 27, 2011 Autor Share Postat Septembrie 27, 2011 Nu s-a rupt nimic, doar ghidonul si maneta de frana putin strambe - cazaturile au fost la mers foarte incet (poate d'aia ... ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zipper Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Deci cu voi m-am intalnit la cabana ? Eu eram cu niste prieteni cu bicicletele se vede si in poza. Te-am intrebat de cauciucurile alea de supermoto Faina tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Faina tura! Saptamana viitoare, daca o fi vreme buna, mi-as duce si io vaca la pascut in poienita de la cabana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Octombrie 14, 2011 Autor Share Postat Octombrie 14, 2011 Salutari, Are cineva chef de un traseu duminica pana la cabana Leaota. Dupa cum spuneam, drumul e mult mai interesant dupa ce a plouat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Daca nu ploua o sa fiu si eu prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bwhite Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 (editat) cand e stabilita plecarea? mergeti cu mobrele pana acolo, sau aveti o remorca? as veni si eu daca termin de reparat la mobra mea ! Editat Octombrie 14, 2011 de Bwhite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Octombrie 15, 2011 Autor Share Postat Octombrie 15, 2011 (editat) Dupa cum se vede nu prea mai putem merge weekendul asta. O lasam pe saptamana viitoare cand se anunta 15 grade si soare. Noi mergem pe motoare pana acolo, cu plecarea in jurul orei 8:30 din benzinaria Lookoil de la capatul soselei chitila. In privinta zilei, hotaram pe joi sau vineri in functie de preferintele fiecaruia. Editat Octombrie 15, 2011 de UciUci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_Filep Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 Dupa cum se vede nu prea mai putem merge weekendul asta. O lasam pe saptamana viitoare cand se anunta 15 grade si soare. Noi mergem pe motoare pana acolo, cu plecarea in jurul orei 8:30 din benzinaria Lookoil de la capatul soselei chitila. In privinta zilei, hotaram pe joi sau vineri in functie de preferintele fiecaruia. In ce zi vreti sa mergeti? daca mergeti sambata sau duminica vin si eu. Sper sa fie vremea buna. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Octombrie 21, 2011 Autor Share Postat Octombrie 21, 2011 (editat) So, Ce facem? Iar se anunta vreme rea in weekend (scade temperatura si sunt conditii de burnita). Asteptam pana maine dimineata sa vedem cum e vremea si daca e sadisfacatoare, mergem sau o amanam din nou. Din cate vad, e frumos in timpul saptamanii si urat in weekend. Eu as vrea sa merg, chiar daca soarele nu o sa apara, dar nu merg singur. Dati un semn care vrea sa mearga. Daca ne strangem si vremea tine cu noi cat de cat, as zice sa plecam maine dimineata. Editat Octombrie 21, 2011 de UciUci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Eu zic sa mergem chiar daca este innorat si frig,mai mult de 10 grade nu o sa mai fie pana in martie,asa ca hai la noroiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 pt tipul cu b45uci -> daca o fi sa vinzi moto, sa nu uiti sa specifici "necazuta" smechera tare excursia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Octombrie 21, 2011 Autor Share Postat Octombrie 21, 2011 (editat) Eu zic sa mergem chiar daca este innorat si frig,mai mult de 10 grade nu o sa mai fie pana in martie,asa ca hai la noroiala. Vad ca iar suntem singuri. Deci, maine pe la 9-9:30 ne vedem in lookoil de pe sos chitilei. Oricum, vorbim la telefon maine dimineata. Sper sa nu ne ploua prea rau. Oricum iau cu mine combinezonul de ploaie. Editat Octombrie 21, 2011 de UciUci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate