rs-dey Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Salut,sunt nou pe acest forum si am zis sa imi prezint si eu "motorul" meu,sper sa se incadreze la aceasta sectiune. Este vorba despre o Yamaha Tzr 50 din 2007,a fost luata in februarie 2011 la 11.400 de km reali.A fost intr'o stare destul de proasta estetic vorbind.Nu avea carenele laterale si pe care le avea erau vopsite foarte prost.Cu multa munca si ceva bani am adus'o intr;o stare destul de buna. In prezent am 14.000km. O sa pun niste poze cum era inainte si cum arata acum. Tin sa precizez ca tot ce se vede la ea este facut de mine,cu putin ajutor din partea tatului meu. Sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyro_rs Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 era coapta si-a iesit foarte bine.Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Like! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Ai muncit ceva, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comy_rs Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Arata bestial ai grija de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 arata super !!! ride safe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Septembrie 23, 2011 Autor Share Postat Septembrie 23, 2011 multumesc mult! Ma bucur ca va place. In iarna asta as vrea sa ii iau un cauciuc,oglinzi si un kit lant sau cel putin pinionul mic ca e cam tocit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 arata bine , take care:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Septembrie 27, 2011 Autor Share Postat Septembrie 27, 2011 MS. Ieri i'am schimbat pinionul mic,inainte aveam cu 12 dinti iar acum am pus cu 15,pleaca mai greu dupa loc,dar la viteza se intinde mai bine,cred ca o sa il pun tot pe cel cu 12 dinti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 frumos foc!!! nu am cuvinte de lauda,imi place combinatia culorilor,dar trebuie sa iti zic ca imi place mai mult rsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Septembrie 28, 2011 Autor Share Postat Septembrie 28, 2011 mi'a placut si mie mult de tot rs'ul,dar pot sa spun ca cu Tzr'ul am facut un progres bunicel. Sincer sa fiu,nu imi era rusine nici cu rs'ul,atragea multe priviri si el,dar tzr;ul mult mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 la ce le-ai vopsit? si cat te-a costat vopsitul la fiecare in parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Octombrie 2, 2011 Autor Share Postat Octombrie 2, 2011 (editat) la compresor pe amandoua,mi le'am facut acasa.Costul cam 200 Ron/buc Editat Octombrie 2, 2011 de rs-dey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phloren_84 Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Cum ai facut dungile albe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Octombrie 3, 2011 Autor Share Postat Octombrie 3, 2011 din banda adeziva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phloren_84 Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 (editat) poti sa detaliezi un pic procedura ? cum ai taiat-o ? ai dat cuteru peste vopseaua proaspat pusa ? ai dat vreun strat de lac sa protejezi vopseaua si sa fixezi banda adeziva sa nu se decojasca ? tin sa te felicit pentru rezultat, jos palaria, se cunoaste cand un lucru e facut din pasiune Editat Octombrie 3, 2011 de phloren_84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Octombrie 3, 2011 Autor Share Postat Octombrie 3, 2011 prima data am dat portocaliul,l'am lasat sa se usuce bine,vreo 2 zile. Si apoi am trecut la dungi.Tin sa precizez ca le'am facut direct cu banda,nu am desenat inainte ca nu ieseau asa de drept. De unul singur nu poti sa le faci,pe mine m'a ajutat tatal meu. si da,acolo la imbinari am taiat cu cuteru,sunt putin cam complicate. Ma bucur ca iti place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phloren_84 Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 pai atunci cand ai taiat banda adeziva nu ai intrat pana in vopsea? ori e vreun truc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Octombrie 4, 2011 Autor Share Postat Octombrie 4, 2011 e treaba de indemanare,si cu cuteru nu am taiat mult,decat acolo la imibinarea liniilor alea 2 pe carenele laterale, si nu am apasat ca ciobanu,restul unghiurilor sunt facute direct din banda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phloren_84 Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 am inteles, mersi de sfaturi, ma bate gandu sa ii fac si eu ceva ornamente de genu la a mea, dupa ce o vopsesc. Ai dat cu lac peste benzi dupa ce le-ai pus? ( ca sa nu se dezlipeasca in timp si pt aspect lucios) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Octombrie 4, 2011 Autor Share Postat Octombrie 4, 2011 (editat) nu am dat lac,a avut in vopsea. Editat Octombrie 4, 2011 de rs-dey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintea_eddy Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Bravo, a iesit super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) Multumesc mult. Intre timp Tzr'ul a primit un pinion mic nou de 13 dinti. Poza cu pinionul si am mai schimbat simeringul de la axul schimbatorului de viteze: Editat Noiembrie 8, 2011 de rs-dey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 nu am dat lac,a avut in vopsea. vopseaua este Acrilica 2K AMP daca nu ma insel bravo andrei pentru reusit, ai reusit sa mergi mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2011 Mersi si cu aceasta ocazie te salut,nu am mai vorbit de mult:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate