yogi Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 buna seara. m'ar interesa o vulcanizare in iasi pentru motor, la care tipii sa se priceapa inclusiv la intins lantul. gasesc?? multumesc anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 vulcanizare cu intreptat si echilibrat roti ai la iesire din iasi cum te duci spre Roman. este pe dreapta o cladire in constructie. si scrie la poarta. omu are in ograda vulcanizarea si e meserias. mie mia intreptat jantele la motor si echilibrat. de intins lantul o poti face si tu, nu e inginerie mare. (trebuie sa o inveti ca o vei face des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Unde, intre antibiotice si reprezentanta BMW? Am un cui in guma si nu stiu ce sa fac cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Cuiul se rezolva la cam orice vulcanizare. Il scoat de acolo, pun un snur din cauciuc si gata, se rezolva. Am avut aceeasi operatie in Bt si m-a costat 6 lei. Nu e mare scofala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Unde, intre antibiotice si reprezentanta BMW? Am un cui in guma si nu stiu ce sa fac cu el. ma nu cunosc bine iasiul, eu m primit o recomandare de la cineva, mam urcat cu rotile in masina si am plecat in iasi. sincer nu mam uitat daca e repsrezentanta BMW. dar parca era un peco acolo. oricum is 2-3 vulcanizari una langa alta parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 buna seara. m'ar interesa o vulcanizare in iasi pentru motor, la care tipii sa se priceapa inclusiv la intins lantul. gasesc?? multumesc anticipat... Saracutul de el, nu stie sa intinda lantul. Hai la mine la garaj, dam roata jos, fugi cu ea la vulcanizare, te intorci si ti-o montez. Sau daca vrei service, mergi in fata la Kaufland-ul de la Pod de Piatra, la Madras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 ba cred ca toti am fost incepatori, si toti a trebuit sa invatam. la unii ii mai usor la altii e mai greu, sau poate el nu stie cat de usor e sa intinzi lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcycles_die Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Decat sa intinzi lantul prost (din experienta proprie vorbesc) mai bine mergi la service o data, de doua ori, furi meserie sau si mai bine ceri sfatul mecanicului de acolo si apoi poti sa incerci sa-l intinzi linistit acasa. Daca nu faci asa ai mari sanse sa strici motoreta sau sa-ti strici sanatatea Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Octombrie 13, 2011 Autor Share Postat Octombrie 13, 2011 stie, Dan, stie... dar ii e lene... parca nu stii ce lene proverbiala ma doboara... stie sa dea jos si roata, si fata si spate, dar decit sa caute cheile, mai bine merge pe pana fata si spate pina la vulcanizare si le face acolo nenea ala brunet, cu tatuaj si care asculta manele... a propos, spune'le colegilor tai ca le dau mokka puii de labrador auriu (platesc doar vaccinurile) daca isi misca posteriorul in copou sa ii vada (nu li'i dau mokka, dar vreau sa ii vad ca macar isi dau interesul!!!!! Saracutul de el, nu stie sa intinda lantul. Hai la mine la garaj, dam roata jos, fugi cu ea la vulcanizare, te intorci si ti-o montez. Sau daca vrei service, mergi in fata la Kaufland-ul de la Pod de Piatra, la Madras. Merci, Crazy-devil...respect.. vulcanizare cu intreptat si echilibrat roti ai la iesire din iasi cum te duci spre Roman. este pe dreapta o cladire in constructie. si scrie la poarta. omu are in ograda vulcanizarea si e meserias. mie mia intreptat jantele la motor si echilibrat. de intins lantul o poti face si tu, nu e inginerie mare. (trebuie sa o inveti ca o vei face des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan S Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Stiu ca e tarziu(aka cred ca omul si-a rezolvat pb), dar pentru viitoarele pene e o lista de service-uri moto din iasi pe site-ul din link. Nu stiu daca sunt toate trecute acolo, poate mai stiti si voi sa o completam calumea. Un sezon fara probleme! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiS Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Salutare, Cam vechi topicul dar indraznesc sa intreb, unde in Iasi pot merge cu motocicleta (nu doar cu rotile/jantele) sa mi schimb cauciucurile? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Acum 6 ore, MihaiS a spus: Salutare, Cam vechi topicul dar indraznesc sa intreb, unde in Iasi pot merge cu motocicleta (nu doar cu rotile/jantele) sa mi schimb cauciucurile? Multumesc! Salut. Eu am fost la Madras acum ceva timp şi ştiu că erau singurii din Iaşi care au maşina de dejantat (dacă există una specială) şi de echilibrat roți moto. Trebuie să le fac şi eu o vizită săptamâna asta, căci merg cu şnur în roata spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiS Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 La 14.05.2019 la 23:22, pomo a spus: Salut. Eu am fost la Madras acum ceva timp şi ştiu că erau singurii din Iaşi care au maşina de dejantat (dacă există una specială) şi de echilibrat roți moto. Trebuie să le fac şi eu o vizită săptamâna asta, căci merg cu şnur în roata spate. Salut, multumesc pentru raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate