Radu46 Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 am observat ca scuteristi nu au unde sa posteze intrebari referitoare la problemele sau ideile legate de tunning pt scuterele sau mopedurile lor. de acum cine are vreo problema sa o posteze aici si vom incerca cu toti sa le lamurim. in felul acesta vom combate si dorinta mecanicilor nostri de a ne lua bani pt niste probleme pe care le putem rezolva chiar noi. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Pentru mopedurile mi se pare rezolvat in special pentru piaggio ciao-urile dar o sa fie un nou site cu de toate am observat ca scuteristi nu au unde sa posteze intrebari referitoare la problemele sau ideile legate de tunning pt scuterele sau mopedurile lor. de acum cine are vreo problema sa o posteze aici si vom incerca cu toti sa le lamurim. in felul acesta vom combate si dorinta mecanicilor nostri de a ne lua bani pt niste probleme pe care le putem rezolva chiar noi. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Octombrie 27, 2006 Autor Share Postat Octombrie 27, 2006 despre ce e vorba ca nu prea am inteles bine la ce te refereai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 topicul asta va fi pus sus "in the top of the page" tot ce vreau e sa incercatzi cat de cat sa fitzi on topic cand postatzi shi sa nu punetzi intrebari idioate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Stie cineva de ce mi s-a desfacut de 2 ori in 3000km.. piulita de la chestia asta ? parca aia trebuia sa se autostranga, nu sa se desfaca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 exact in spatele ei e limitatorul.Cum,ti s-a desfacut in mers?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 in mers, cand am plecat de la semafor.. dupa vreo 5m asa.... a facut un sunet.....si aq ma dor urechile ) mai incolo ma duc sa-l desfac si sa-o strang.... dar nu stiu de ce se desface ( ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 sigur trebuie sa aiba vre-o siguranta si ai uitat sa o pui ultima data cand l-ai desfacut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 eu parca citisem pe undeva ca trebuie sa o dai cu loctite, era un ghid de delimitare a unui scuter, si zicea ca trebuie dat cu blue loctite cand il montezi la loc, eu zic ca-i cea mai buna varianta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 nu avea nici o siguranta, sigur! nu exista loc pentru siguranta..... scuterul e delimitat de la 1500km parca... dar tocmai acum a aparut problema asta... blue loctite pentru ce anume e? ce face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 ala ii defapt super-glue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 Stie cineva de ce mi s-a desfacut de 2 ori in 3000km.. piulita de la chestia asta ? parca aia trebuia sa se autostranga, nu sa se desfaca.... incearca sa schimbi piulita cu una noua si vezi ca sunt niste spreiuri pe piata cu o solutie care inpiedica desfacerea suruburilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 2 variante: sau e dus filetul sau nu a fost stransa cum trebe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Salut baieti. Sper sa nu-mi iau vreun BAN, dar exact asta este ceea ce-ti trebuie: Loctite® 243 - Medium Strength - Oil Tolerant Effective on all types of metal threaded fasteners. Prevents loosening on vibrating parts such as pumps, motor mounting bolts, gear boxes or presses. Recommended for use where disassembly with hand tools is required for servicing and where parts are contaminated with oil. Approvals • P1 NSF Reg. No.: 123000 • Certified to ANSI/NSF • Standard 61 Aplicatii Machine tools, presses, pumps, compressors, mounting bolts, gearboxes. Specificatii • Size of Thread: Up to M 36 • Strength: Medium • Functional Strength (typical value @ 22 °C): 2 hrs • Breakaway Torque M10 bolts: 20 Nm • Long-Term Temperature Resistance: +150°C PS - Sper sa iti/va fie de folos Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 3, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2006 Salut baieti. Sper sa nu-mi iau vreun BAN, dar exact asta este ceea ce-ti trebuie: Loctite® 243 - Medium Strength - Oil Tolerant Effective on all types of metal threaded fasteners. Prevents loosening on vibrating parts such as pumps, motor mounting bolts, gear boxes or presses. Recommended for use where disassembly with hand tools is required for servicing and where parts are contaminated with oil. Approvals • P1 NSF Reg. No.: 123000 • Certified to ANSI/NSF • Standard 61 Aplicatii Machine tools, presses, pumps, compressors, mounting bolts, gearboxes. Specificatii • Size of Thread: Up to M 36 • Strength: Medium • Functional Strength (typical value @ 22 °C): 2 hrs • Breakaway Torque M10 bolts: 20 Nm • Long-Term Temperature Resistance: +150°C PS - Sper sa iti/va fie de folos Asfalt uscat si salutari cu farul! super tare frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Sunt curios sa vad ce ma sfatuiti. Intr-o zi frumoasa, cu soare, imi iau "inima in dinti"(pe principiul "Daca acum nu, atunci cand?" ) si ma pun sa-mi desfac scooterul(mai exact motorul) si sa-i dau EU limitatorul jos. Desfac motorul si caut "saiba" aia care zice-se ca limiteaza viteza la acest model de scooter(si poate si la alte modele). Inainte sa trec la treaba intreb cativa useri cum arata limitatorul: OVK zicea ca limitatorul (de la scooterul sau) e cel din prima imagine, Sima7x zicea ca limitatorul (la scooterul sau) era cel din a doua imagine. Harnic, trec la treaba si desfac variatorul(sau ce o fi) [vezi imaginea trei]. Am gasit o "saiba" care seamana cu cele ale lui Sima si OVK, dar ce sa fac? Sa o dau jos? Ca nu imi pare ca e pusa degeaba acolo Astept cateva sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Sunt curios sa vad ce ma sfatuiti. Intr-o zi frumoasa, cu soare, imi iau "inima in dinti"(pe principiul "Daca acum nu, atunci cand?" ) si ma pun sa-mi desfac scooterul(mai exact motorul) si sa-i dau EU limitatorul jos. Desfac motorul si caut "saiba" aia care zice-se ca limiteaza viteza la acest model de scooter(si poate si la alte modele). Inainte sa trec la treaba intreb cativa useri cum arata limitatorul: OVK zicea ca limitatorul (de la scooterul sau) e cel din prima imagine, Sima7x zicea ca limitatorul (la scooterul sau) era cel din a doua imagine. Harnic, trec la treaba si desfac variatorul(sau ce o fi) [vezi imaginea trei]. Am gasit o "saiba" care seamana cu cele ale lui Sima si OVK, dar ce sa fac? Sa o dau jos? Ca nu imi pare ca e pusa degeaba acolo Astept cateva sugestii. eu am inteles ca la ei au dat jos treaba aia, dar au pus altceva in loc... tabla aia tine rolele sa nu se imprastie pe acolo mai bine nu o da jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Deci parerea mea.... Prima piese reprezinta limitatorul.... deoarece impiedica rolele sa impinga piesa numarul 3, acest lucru cauzand invartirea lor "in gol" ..... Acea piesa am inteles ca trebuie inlocuita cu asa ceva , ca sa permita deplasarea rolelor si a piesei numarul 3 cum trebuie... dupa cum observi, in poza ta prima piesa este mai plina asa.... si in poza postata de mine, este doar un cerc ca sa zic asa.... Poate ma insel.... dar asta am inteles de la cel de la care am cumparat scuterul, si de la mecanicul de la peugeot... care ma tot intreba agitat daca am pus acel "cerc" dupa ce l-am delimitat. la alt gen de scutere limitatea din variator se face in felu asta derestricting.htm_txt_derestrict_variator_2.gif , e mai simplu, si mai usor de delimitat. JetForce nu are acelasi tip de limitare ca SpeedFight cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Merita oare sa-mi pun un kit de 80 cmc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Merita oare sa-mi pun un kit de 80 cmc?? se mai zicea de treab asta undeva pe un topic de tunning... nu se merita, ca mai pui ceva si iei ceva sh de 125. sau se merita dak vrei sa fie mai tare (dar ilegal) si sa ai in acte tot 50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Cred ca ai dreptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 (editat) Sall!! Ce ziceti vreau sami pun pe scuteru meu MBK Evoilis kit de 80cmc3 cu 160 euro ce ziceti merita nu ziceti cum a spus useru ala la detinatoru cu sf2 .... eu am doar 14 si nici de 125 nu pot ca tre A1 Editat Noiembrie 8, 2006 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 8, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2006 Deci parerea mea.... Prima piese reprezinta limitatorul.... deoarece impiedica rolele sa impinga piesa numarul 3, acest lucru cauzand invartirea lor "in gol" ..... Acea piesa am inteles ca trebuie inlocuita cu asa ceva , ca sa permita deplasarea rolelor si a piesei numarul 3 cum trebuie... dupa cum observi, in poza ta prima piesa este mai plina asa.... si in poza postata de mine, este doar un cerc ca sa zic asa.... Poate ma insel.... dar asta am inteles de la cel de la care am cumparat scuterul, si de la mecanicul de la peugeot... care ma tot intreba agitat daca am pus acel "cerc" dupa ce l-am delimitat. la alt gen de scutere limitatea din variator se face in felu asta derestricting.htm_txt_derestrict_variator_2.gif , e mai simplu, si mai usor de delimitat. JetForce nu are acelasi tip de limitare ca SpeedFight cred... da jos piesa 1 si nu va fi nici o problema garantat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Cum deschid variatorul ca se invarte cu totul plsss raspundeti !sall numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Cum deschid variatorul ca se invarte cu totul plsss raspundeti !sall numa bine incearca sa blochezi roata din spate (aia cu dinti multi si rezistenti) cu o alta cheie sau ceva...ar fi bine sa te ajute cineva,singur e greu sa reusesti ... a si sa strangi bine dupaia ca altfel sare de acolo ... era sa`mi omor cainele cu aia ptr ca no stransesem bine si a zburat prin curte,zici ca era boomerangu` lui Xena... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate