switch Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Caut si eu sa cumpar o cheie dinamometrica de calitate. Mi-e teama ca ce as putea gasi in Bricostore sau pe Louis sa nu fie low-quality si sa nu fie calibrat bine / sa se decalibreze dupa cateva utilizari. Sunt eu paranoic? De unde as putea gasi astefel de "scule" de calitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zadicon Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Incearca la o reprezentanta Facom. In Bucuresti stiu decat firma ADN Com (www.adn-facom.ro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Poti incerca aici : www.stcl.ro , sunt importatori Draper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 (editat) Cam toate cheile dinamometrice sub un anumit pret sunt identice din cate mi-am dat eu seama, cel mai probabil facute de aceeasi chinezi. Deasemenea cele din cataloagele firmelor cu renume: Facom, Hazet sunt imposibil de scumpe. Cat vrei sa cheltuiesti? Eu am o Sealey STW300 electronica luata de pe Ebay ce merge 6-30Nm si se descurca de minune la umblatul prin motor. Editat Noiembrie 5, 2011 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 5, 2011 Admin Share Postat Noiembrie 5, 2011 Ia-ti Draper si termini balciul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Si io-s de parere ca la Draper gasesti cel mai bun raport pret/calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 eu am de pe louis. si mica si mare. le am de vreo 4 sau 5 ani. le-am folosit destul de mult, nu s-au decalibrat (le poti verifica cu o menghina, o cumpana si o greutate) si se pot recalibra foarte usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Nu lasati niciodata dinamometrica "armata" indiferent de ce marca ar fi! Daca o lasati sub presiune mai devreme sau mai tarziu se decalibreaza toate. Daca este lasata liber dupa fiecare lucrare o aveti ani de zile chair daca este una chinezeasca. Si eu am doua iftine si le am de ani de zile fara probleme ,am verificat stringerea lor pe dinamometrice de la munca Wurth si Gedore scule care costa cam jumatate din sculele care le am in garaj si nu au nici o abatere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 0755 026 862,Gabi il cheama,reprezentant FACOM,suna-l si vz ce zice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 (editat) Unior. Eu am cumparat cheia cu codul 615486. Pentru motor si auto e exact ce trebuie. Editat Noiembrie 5, 2011 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zadicon Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Draper sunt hobby de cativa ani buni, nu-s rele dar daca vrei ceva cu adevarat de calitate uita-te in alta parte, facom, gedore, wurth wurth nu vinde la persoane fizice, momentan iar sculele gedore sunt ceva mai ieftine decat cele de la facom, nu stiu insa daca sunt si mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate