lexysexy Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Editat Noiembrie 6, 2013 de lexysexy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Esti beat ma? )) Mi s-a rupt de tot fix cand am venit la tine, in Roman,atunci... am crezut ca nu e rupt de tot atunci :D:D se mai intampla ce sa faci,,a venit iarna ne ocupam si noi de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 si cand ziceai ca Ducati is stricacioase..... sa stii ca te-am blestemat. cadrul de bord era fisurat de la isprava mea din Aprilie (stii tu care..) Am tot zis ca-l sudez ca-l sudez........si pwla.......de la drumurile noastre......s-a dus dracu fisura si s-a rupt :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 ) coa... vorba lu' Zair. parca am fi frati... ) la fel am patit si eu cu cricul anu' trecut. cand am ajuns acasa si parchez motorul, din instinct si graba am executat manevra de pus cricul. doar ca nu-l mai aveam si i-am dat drumu' de pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 :| :| :| :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 bai daca raman fara moto si cu bani putini parca as incerca si eu o aprilia din asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 bai daca raman fara moto si cu bani putini parca as incerca si eu o aprilia din asta.. Cum zicea Hellicks-Helmet pe alt topic, o Aprilia te alege ca rider,nu tu pe ea )))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Usor usor o sa fiti pusi in aceeasi oala cu Ducatistii si cu cei cu HD Ducati e cele mai bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Ducati e cele mai bune... ducati e mai scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Lexy, tot gumele alea de lemn le ai, frate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 investeste intr-un set de cauciucuri neaparat E UN MUST ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Vreau si eu MUST! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 ducati e mai scumpe e mai da' fitze, mai extravagant... pt aia care n-au ce face cu banii ) Vreau si eu MUST! mi-ai starnit poftele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 (editat) investeste intr-un set de cauciucuri neaparat E UN MUST ! ce usor este sa vorbesti ) Stai, am impresia ca tie ti-au cumparat altii cauciucuri,nu? )) da....cum am zis, e usor sa vorbesti...... ) @lexy: ce-i cu stopul ala? lipseste ceva? Editat Noiembrie 8, 2013 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Stop, a vorbit Adrian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Stop! hammer time! ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 (editat) asa e Adrian ce nu ti-am spus ca pe 30 ianuarie 2013 dadusem comanda de pilot power supersort si asteptam sa vina in tara primul lot @anvelopemoto conditia a fost sa vina pana de ziua mea ca sa-mi fac singur un cadou, nu ma asteptam sa-mi faca ei cadou un set de cauciucuri sper ca pana de Craciun sa-mi vina inca un set de cauciucuri prins la pret bun pe ebay cu toate ca astea sunt 80-90% de pe mobra Vara sa-ti faci sanie si iarna, caruta parca asa era.... mi-am cumparat si eu destule pt mobrele avute seturi seturi de metzeler k3, evacuare full,pc3,carene de curse,filtru sport,kit de lant kid cu +3 pe spate ,bla bla bla nici nu le mai stiu pe toate si o sa mai investesc ca sunt pt sufletul meu ,mai vreau un irc daca-mi ajuta Dumnezeu pana in februarie investeste si tu intr-un set de cauciucuri ,e pt binele tau Editat Noiembrie 9, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Lexy, tot gumele alea de lemn le ai, frate? Dap...Dar spatele s a tocat deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Vand paharele de lichid frana, respectiv lichid hidraulic pentru ambreiaj. Poate va trebuie la careva. Pe Bursa le-am pus la 40 de lei bucata, pentru voi la 25. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 asa e Adrian [...] investeste si tu intr-un set de cauciucuri ,e pt binele tau s-a trezit unul sa spuna "dati-mi un punct de sprijin si voi muta Pamantul", asa ca vin si eu cu varianta mea, asemanatoare: dati-mi cele mai bune cauciucuri si voi cadea! Vand paharele de lichid frana, respectiv lichid hidraulic pentru ambreiaj. Poate va trebuie la careva. Pe Bursa le-am pus la 40 de lei bucata, pentru voi la 25. am vazut mai putine poze si mai putin detaliate la anunturi de vanzare moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 am vazut mai putine poze si mai putin detaliate la anunturi de vanzare moto Haha! S2 rulz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Must see: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Foarte frumos! As instala cate o macheta din asta in fiecare scoala din Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Vand -2 carene laterale de RSV ('99-'00) de culoare neagra in stare buna (nu sunt zgariate,crapate,ciobite, etc) 200 RON -2 carene laterale de RSV ('01-'02) de culoare gri,cu panel ul interior negru, zgariate,iar una are o crapatura de vreo 10 cm care se poate repara f usor 100 RON -2 coil covers de culoare gri (alea lungi subtiri care acopera bobinele de inductie) (in stare buna, nu sunt rupte,crapate, etc) 50 RON -2 ram air uri complete de culoare neagra (in stare buna) 200 RON -2 ram air uri complete de culoare gri,unul are o bucatica mica lipsa (coltul din exterior) 100 RON -dash cover din carbon (panel u ce vine deasupra bordului) 50 RON -carena frontala (are o crapatura sub far, se repara usor ) + cele 2 aripioare laterale de pe bot (una e zgariata) + parbrizul stock 150 ron - far stock , fara crapaturi,fisuri etc 250 ron Sau TOT la 900 RON. Preturile sunt fixe si mai mult decat decente,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 am un amortizor + janta spate cu disc si pinion stare buna pt rsv 04-08 pt cei interesati ( 350 ron janta completa, 400ron amortizorul) 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate