bmwio Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 sambata. si poate facem un topic separat Alt topic la ce ajuta? poate se inscriu mai multi doritori? Dupa prognoza duminica este mai cald, dar sa vedem ce traseu alegem si cine vine mai intii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 Eu ma bag, dar numai Duminica , maine nu am cum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Stabiliti locul de intalnire. Traseele se pot discuta atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Eu ma bag, dar numai Duminica , maine nu am cum . Miine este foarte bine, azi am iesit putin, neechipat si este rece. Vad ca lumea s-a bagat la adapost, a suit motoarele in pod si se uita pe geam, dar sper sa ne adunam citiva pentru o iesire care pare ultima in acest an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Miine este foarte bine, azi am iesit putin, neechipat si este rece. Vad ca lumea s-a bagat la adapost, a suit motoarele in pod si se uita pe geam, dar sper sa ne adunam citiva pentru o iesire care pare ultima in acest an. S-ar putea sa ma bag si io maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Azi am umblat prin oras pe motor. A fost cam racoare, mainile mi-au cam inghetat. Totusi maine are sanse mari sa fie ultima iesire pe anul asta, asa ca o sa ma risc si eu. As propune o ora 10, sa se dezmorteasca un pic. Azi pe la 9 juma erau doar 2-3 grade. Pe unde ne intalnim ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Eu inca astept sugestii, maine oricum ies, chiar si singur , nu conteaza incotro . O plimbare scurta, de placere ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Am fost astazi pana la tara (Telega) la un gratar si m-am dus cu moto. A fost super OK vremea pentru Decembrie, un pullover gros pe sub geaca si un dres(din acela termic) a fost o placere drumul,am fost apoi la plecare spre B am deviat putin pana la Paltinu,sa mai dau de un 1 viraj 2. Foarte frumos cam multa mizerie pe jos(praf din acela alb) dar aderenta era oricum destula. Drum bun celor care ies maine la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Azi am umblat prin oras pe motor. A fost cam racoare, mainile mi-au cam inghetat. Totusi maine are sanse mari sa fie ultima iesire pe anul asta, asa ca o sa ma risc si eu. As propune o ora 10, sa se dezmorteasca un pic. Azi pe la 9 juma erau doar 2-3 grade. Pe unde ne intalnim ? Io zic 10,30. Ne vedem la Mol-ul de la intrarea in Otopeni sau la Petrom-ul de la Fantana Miorita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Eu zic Fantana Miorita 10.30. Dar o sa mai verific odata maine dimineata ce ati hotarat, ca nu mai intru pe net in seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 (editat) Â Ramane la 10.30 la Miorita ? Voi verifica si eu maine dimineata . Â Editat Decembrie 10, 2011 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Io zic 10,30. Ne vedem la Mol-ul de la intrarea in Otopeni sau la Petrom-ul de la Fantana Miorita? Si imcotro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 (editat) Si imcotro? Pai tu esti responsabil cu traseul, Vio! Io as vrea spre Paduchiosu', da' am fost ieri in zona si era oarece zapada. Nu pe sosea, ci pe alaturi. Dar putem merge si spre Vulcanii Noroiosi. Sau, gasim noi ceva, la locul faptei. Adica intre 11,15 - 11,30 la Petrom-ul de la Ploiesti (cel de pe centura, langa Metro). Iar pentru bucuresteni ramane 10,30 la Petrom-ul de dupa Fantana Mioritei. Editat Decembrie 10, 2011 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 si cam care ar fi viteza de croaziera a acestei scurte plimbari de placere? 140-150? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 10, 2011 Autor Admin Share Postat Decembrie 10, 2011 (editat) Baieti, maine eu lucrez. Imi pare rau, mai ales ca sunteti trupa mea favorita.. Va doresc drum bun. Ce atatea probleme, plecati unde vedeti cu ochii.. Editat Decembrie 10, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 (editat) Daca am lua-o pe Telega-Campina-Provita-Ocina de sus-Breaza? E traseu cu de toate, si ne oprim la Breaza sa incheiem cum se cuvine sezonul... Editat Decembrie 11, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Pai tu esti responsabil cu traseul, Vio! Io as vrea spre Paduchiosu', da' am fost ieri in zona si era oarece zapada. Nu pe sosea, ci pe alaturi. Dar putem merge si spre Vulcanii Noroiosi. Sau, gasim noi ceva, la locul faptei. Adica intre 11,15 - 11,30 la Petrom-ul de la Ploiesti (cel de pe centura, langa Metro). Pina la urma au fost Vulcanii noroiosi, nu cei din reclame, cei la liber, la Picle. Putin drum de tara la intoarcere, cu piatra dar practicabil. Traseul prin Plopeni-Magurele-Apostolache-Cislau-Berca si retur prin Vernesti-Pietroasele-Mizil-Ploiesti, numai asfalt neted, viraje, urcari si coboriri, padure, intr-un cuvint minunat. Iar ce era mai important, baietii, cu care ne-am inteles foarte bine, stiu sa mearga in grup si nu sint mofturosi. Astept sa iesim din nou cu prima ocazie, toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Frumos , frumos ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Vedeti ca a facut Liviu un thread nou la "Imagini din calatoriile pe doua roti". Sunt mai multe poze acolo. Io am mai pus la mine pe Picasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Frumos traseul. Ar trebui sa-l facem din nou la primavara cand natura isi reintra in drepturi, sa putem admira peisajul Una peste alta, plimbare reusita, trupa vesela, admosfera excelenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate