Sari la conținut

Accesorii BMW F 650 GS!


Postări Recomandate

As dorii sa ii fac noii mele motociclete un BMW F650 GS un cadou de la Mosu! Unde pot gasii accesorii after market, sau chiar si originale pentru aceasta motocicleta si ce credeti ca ar fi util pentru un asemenea model? In primul rand un GPS ma intereseaza dar nu stiu daca sa ma orientez la modelul de navigatie produs de cei de la BMW sau la alte modele, si daca da care ar fi acele alte modele, apoi as dorii ceva protectie pentru motocicleta, crashbar-uri, un scut pentru radiator si asa mai departe, m-am uitat pe catalogul celor de la BMW aici http://www.bmw-motorrad.ro/ro/ro/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.ro/ro/ro/equipment/motorcycle_accessories/motorcycle_accessories_flashcatalogue_en.html au niste chestii foarte interesante dar nu stiu daca si cele mai bune dupa piata. Ce parere aveti si bine inteles la ce preturi sunt fiindca sunt cam stramtorat cu banii dupa achizitia motocicletei si va urma si echipamentul...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 50
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Poti pune o poza mai intai, sa vedem ce ai.

Apoi poti pune manere incalzite care is cca 150 de lei la Louis.de, apoi hand guarduri care is 50 de euro pe ebay.co.uk sau motorworks.uk, kit de coborare/ inaltare de la Dan Cata( nu stiu pret...cred ca 300 lei), crash bars , suporti cutii si topcase de la Heavy duties. ro din Cluj, care is cateva sute de euro, proiectoare pe led care is 100 de euro, alarma care e cca 50 de euro (gasesti pe toate gardurile aka site-urile) priza 12 V care e 60 lei tot pe louis.de, leduri in bord, sha custom la Darian in Bucale (cred ca e 150 de lei ), scut motor, cric central care e cccca 100 euro, semnale pe leduri, xenon, etc

Ce upgrade-uri mai sunt ? :scratch:

Costumul moto da-l draq...important e motorul :rolleyes:

 

Mai vine asa:

GPS Tom-Tom 350 euro, parbriz inalt 130 euro, detector radar 80 euro, priza multipla ( doiar ai GPS, detector si geaca touring incalzita, pe care o cumperi ulterior la 350 de euro...vezi sa fie cu SRS), bujii iridium (100-130 lei ), filtru aer K&N (60 euro ), ungator automat de lant( sa fie 100 de euro unul profi ? ), kit comunicati + statie emiseie receptie, dar care sa nu depaseasca 4 W ( 200 euro).... si, mai ma gandesc ... :friends:

Editat de yzulyka
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in ordinea pe care am urmat-o eu

 

1.crashbars (recomand heavy duties, ieftin si bun. e imposibil sa n-o scapi din mana macar o data si-s scumpe reparatiile )

2.parbriz (www.wunderlich.de , tot aici gasesti o gramada de alte accesorii scumpe)

3.manere incalzite/handguards

 

si un echipament bun. in bucuresti o sa mergi probabil in slapi si pantaloni scurti ca noi ceilalti insa pe afara te bate vantu , te uda ploaia etc . cauta oferte ca-i numai bine de shopping in perioada asta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aaa , si nu in ultimul rand , o evacuare racing cap-coada Akrapovic, 1350 de euro. :bigstar:

 

Pana acum ai 2255 euro +1350 tobele+ 400 euro setul de 3 cuti pe motor ( Givi, Kappa, H&B...te orientezi )

Total: 4005 euro, cu toate taxele incluse, fara manopera montaj :friends:

 

Preturi topcase+ cutii laterale, de la lauramarginea: http://www.konvoi.ro/preturi.html

apoi: http://www.heavyduties.ro/rackro.html si protectii intre 40-80 euro .. http://www.heavyduties.ro/rackro.html

 

Neaparat si indicator treapta viteza !!! La cca 100 de dolari : http://www.ebay.com/itm/Dakota-Digital-Satin-Amber-Gear-Shift-Indicator-DGS-3-A-/140574146651?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item20badf405b

 

Daca il freci motorul mult in oras, ai nevoie si de un amreiaj hidraulic Magura... 300 de dolari...asta il gasesti pe ebay.

Editat de yzulyka
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai este asa: perne incalzite pt cauciucri, incalzitor ( o banala rezistenta) care se baga in motor si se cupleaza la curent, pt pornirea mai usoara pe timpul rece, stander moto pt iarna, aditivi suplimentari benzina, arcuri progresive fata si kit suspensie Ohlins pt spate, sha suplimentara cu gel, scarite enduro, stop spate pe led, oglinzi incalzite si heliomate( atentie la consumul de curent, s-ar putea sa fi ajuns la limita generatorului, care te mai supune unui cost suplimentar cu inlocuirea lui, cu unul de 700 W ), acumulator cu gel ( dintr-asta vei gasi mai greu , dar macar poti incerca, vezi pe site-urile din SUA, kit de yale sa iti mearga o singura cheie, respectiv cea de contact....si, mai ma gandesc !

 

 

13900 $

Bine zici...14.000 bucks e o nimica toata. La o adica, in desert poate merge si-n tricou, doar e cald, dar cu un rezervor de doar 15 L, mult nu merge, aia e clar !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu ai bani de rezervor Rally, macar poti sa iti cumperi o patforma moto Stema, la 1000 euro, noua.

Atentie ce fel de cuplaj ai la masina, sa verifici sa fie cu 7 pini mufa de cablaj, ca daca nu e cu 7 si e ci 11-12, iti tre adaptor, ceea ce inseamna un cost in plus.

Daca nu ai carlig la masina, sa mai pregatesti 200 de euro. Neaparat carlig omologat...nu te juca cu siguranta participantilor la traficul din desert. :unsure:

 

si doua tzat.e (lipite pe bord) pe post de airbag

Pai nu vrea tzate neomologate...o sa vanda F-ul si isi ia Honda 2012, care are SRS, ABS, muzica live si multe altele, ca ''default''

 

Deocamdata: 18.259 euro, fara comision si fara manopera montaj accesorii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Plus benzina si liber de la jumatatea buna a familiei, apa, mancare daca iesi pt o zi intrega cu motoru preparat. Bani pt spalatorie si uite asa lucrezi pt ea. Pt motocicleta ta accesorizata, care accesorii se mai si strica si trebuiesc inlocuite. Deci ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sper ca am facut bine conversia dolar/ euro...

 

Pai nu vrea tzate neomologate...o sa vanda F-ul si isi ia Honda 2012, care are SRS, ABS, muzica live si multe altele, ca ''default''

Imi retrag cele spuse mai sus...defapt cred ca domnul Bobby se pregateste sa isi cumpere un 1200 GS...

Vin cu o intrebare pentru posesorii de BMW R1200 GS Adventure. Cu totii stim ca nu este o motocicleta prea usoara si pe care poate merge oricine. Ce motocicleta ati avut inainte de aceasta, sau ce credeti ca ar fi bine sa conduci pentru a te pregatii pe o aventura cu R1200 GSA?

 

Si la R1200 GS BMW...va trebui sa ii refac lista de accesori. :disappointed:

 

care accesorii se mai si strica si trebuiesc inlocuite.

Daca i le vand eu, de pe firma mea, eu ii dau garantie de producator, deci o perioada nu tre' sa-si faca griji pt. inlocuirea lor.

 

--------------------------

Proiectoare touring PIAA L 300 dolari http://www.ebay.com/itm/PIAA-1100X-TOURING-LAMP-KIT-BMW-F650GS-F800GS-08-09-/370561466138?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item56472f3f1a

Disc de frana Galfer : 500 dolari

Filtru ulei K.N: 70 lire

Inaltatoare ghidon 2-3 cm: 80 lire

Husa moto: 15 lire

Manete Akrapovici, in ton cu tobele, ajustabile : 170 lire/ set

2X rezistente pt semnalele cu led: 2X5 lire + transport

Aici gasesti produse Louis pt GS: http://www.louis.de/_2093ce9cd969589bf23d7a68e789a79773/index.php?topic=bikedb&article_context=bikedb&anzeige=0&CONTENT=technik&typ_id=0172

Tracker TK103 monitorizare prin GPS: 700 lei

 

Si uite asa treci de 20.000 euro... :unsure:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce l-ati mai balacarit...saracu'...nici nu cred ca mai are curaj sa intre pe topicu" asta...

 

si eu cred ca vorbea serios pina la urma...( dar nu a stiut cum sa puna problema...)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca unii vorbesc aiurea, altii in stilu lu Iliescu de nu intelege nici dracu nimic, daca stiti sa purtati o discutie civilizata bine, daca nu mai bine taceti dracului din gura decat sa vorbiti prostii ca dupaia e scumpa hartia iginica sa va stergeti la gura... Pentru cei care ati vorbit serios multumesc mult, restul eu zic sa stati cuminti decat sa vorbiti prostii de dragul de a avea mai multe posturi, unu avea tate in cap, altu alte organe nu specific ce... deci nu am ce sa discut cu unii!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si sa nu uitam de imortalizarea excursiilor cu ajutorul camerelor de filmat HD, de diferite marci: Contour, GoPro , Motocomm ,PSR, cu preturi cuprinse intre 200$ si 750$ :friends:

Pt piese second hand din UK, aici gaseti: http://www.motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=2&NU=10&M=65

Piese noi tot UK: http://www.motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=2&NU=15&M=65 .

Originale BMW.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca gandurile lui domnul Bobby la adresa meau au iz negativ,,,jur ca-i dau foc forumului :moron:

In afara de nea' Trandafir, care poate ca s-a dus la extrem , eu am luat in calcul tot ce am pus eu pe hartie la modul 101% serios, fara vrajala, cu date si site-uri exacte ( pana mea, acum numarul lui Dan Cata nu l-am expus si nici pretul la saua cu gel, dar astea ma gandesc ca daca doreste cu adevarat, le poate afla foarte usor), mai putin faza cu comisionul. Ala, recunosc, a fost la misto...nu i-as pretinde asa ceva :bigstar:

Si zic eu, preturile si calitatea la la cele ofertate de mine nu sunt de ultima speta. :smoke:

 

Ce l-ati mai balacarit...

Cine? :disappointed:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pana mea, acum numarul lui Dan Cata nu l-am expus si nici pretul la saua cu gel, dar astea ma gandesc ca daca doreste cu adevarat, le poate afla foarte usor), mai putin faza cu comisionul.

 

 

auuuu. o sa cu gel ar merge la fix sub pos(curu)teriorul meu :rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

V-ai dus putin prea departe. GPS-ul imi trebuie pentru a ma putea deplasa cu ea in Bucuresti avand o firma si trebuind sa ajung la foarte multe adrese, necunoscute. Saua este foarte ok, aceiasi poveste si cu protectiile pentru motocicleta, doar ca nu vreau sa ajung la incalzitoare de cauciucuri, evacuari racing si alte chestii scumpe si fara rost. Ma intereseaza accesorii practice care sa ma ajute in utilizarea motocicletei nu accesorii scumpe care nu au o utilizare practica, decat pentru forta, sunet, si alte chestii de genul asta care nu imi sunt de folos!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...