b374 Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Stie cineva ceva de ei ref incindent cu cineva care are RCA la ei? Platesc? Repede / trag de timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Stie cineva ceva de ei ref incindent cu cineva care are RCA la ei? Platesc? Repede / trag de timp? toti trag de timp. bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Mie mi-au dat dupa cca 6 luni jumate, in conditiile in care mi-am reparat motoru si le-am lasat copii dupa facturile de piese, echipament si service. Motorul il terminasem in 3 sapt. (atunci le-am dat si facturile ) Cum ti-e norocu' . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 7, 2011 Autor Share Postat Decembrie 7, 2011 Mie mi-au dat dupa cca 6 luni jumate, in conditiile in care mi-am reparat motoru si le-am lasat copii dupa facturile de piese, echipament si service. Motorul il terminasem in 3 sapt. (atunci le-am dat si facturile ) Cum ti-e norocu' . Daca-i asa mai degraba profit de Casco si ii las sa faca regres sau cum ii zice... alte experiente cu BCR Asigurari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Pai daca ai casco,nici nu mai sta pe ganduri,fa pe casco si lasa-i sa se certe intre ei,doar de aia platesti casco,nu?Profita de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 7, 2011 Autor Share Postat Decembrie 7, 2011 Pai daca ai casco,nici nu mai sta pe ganduri,fa pe casco si lasa-i sa se certe intre ei,doar de aia platesti casco,nu?Profita de el. As profita, dar nu stiu ce inseamna... teoretic am fransiza de la al 2-lea event destul de mare... trebuie sa gasesc contractul sau sa vorbesc sa vad daca ceva la care ei fac regres e considerat event... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 As profita, dar nu stiu ce inseamna... teoretic am fransiza de la al 2-lea event destul de mare... In general la Casco nu esti penalizat daca apelezi in situatii de genul asta, sa iti faci propria masina in loc sa o faci pe RCA-ul vinovatului, si apoi firma unde ai tu casco sa recupereze de la cealalta firma. Probabil au si firmele o intelegere intre ele sa-si plateasca una alteia rapid in situatii de genul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Mai nou.......dupa ce dosarul a fost completat, asiguratorul are 15 zile sa despagubeasca asiguratul. Incepand din a 16-a zi asiguratorul este penalizat cu 0,2% pentru fiecare zi de intarziere. Totul este sa stii unde sa apelezi. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 daca faci cu regres pe casco, vei plati fransiza. pentru ei, in momentul in care deschizi dosar, se numeste ca ai dauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 La regres nu se plateste fransiza si in general nu se plateste cand este de vina o terta persoana identificata . BCR asigurari trag de timp , si legal pot trage de timp peste 3 luni fara sa plateasca vreo penalizare. Eu am avut de luat bani de la ei si daca nu ma ajuta cineva dura foarte mult timp. Mai bine pe CASCO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 La regres nu se plateste fransiza si in general nu se plateste cand este de vina o terta persoana identificata . Asa este si la mine, Casco la Omniasig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 8, 2011 Autor Share Postat Decembrie 8, 2011 Am verificat acum (Casco la Garanta). Daca o fac pe el, se considera eventiment si urmatorul e cu fransiza 255E. Aditional ar mai fi RSA de vreo 12% din dauna - cred ca din cauza ca motoreta e in leasing. Varianta pe RCA ar insemna 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Da, ar insemna 0 dpdv al banilor, dar o sa-ti faci la nervi de-o sa imbatranesti cu cativa ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Mai nou.......dupa ce dosarul a fost completat, asiguratorul are 15 zile sa despagubeasca asiguratul. Incepand din a 16-a zi asiguratorul este penalizat cu 0,2% pentru fiecare zi de intarziere. Totul este sa stii unde sa apelezi. Bafta Mai nou se discuta despre asa ceva, propunerile sunt la una din camere, nu e nimic final. Nu-ti fa prea multe planuri, companiile se vor proteja singure intotdeauna prin diferite clauze si tot tu, ca utilizator final, vei plati pentru tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 acum 3 ani mi-a platit bcr-ul f rapid, pe rca, tot. inca ma certau de ce nu l-am obligat pe politist sa treaca in PV la daune si echipamentul. cred ca e chestie de noroc si de inspector, ce simpatii are el pe moment (nu ma refer si la pile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 17, 2011 Autor Share Postat Decembrie 17, 2011 (editat) acum 3 ani mi-a platit bcr-ul f rapid, pe rca, tot. inca ma certau de ce nu l-am obligat pe politist sa treaca in PV la daune si echipamentul. cred ca e chestie de noroc si de inspector, ce simpatii are el pe moment (nu ma refer si la pile). Da, chestia cu inspectorul variaza... pana la urma tinand cont ca la mine era furca stramba si inspectorul insista ca ghidonul este stramb in procesul ala verbal, ca cetateanul care nu-mi daduse prioritate avea o varianta un pic diferita fatza de ce scrisese in constatarea amiabila, ca incepuse cu faze de genul "auzi, da janta ta acum e neagra, eu imi aduc aminte ca atunci seara era arginite, nu cumva ai schimbat roata?" mi-am bagat picioarele in el de RCA de la BCR, am cerut actele inapoi si m-am dus la casco. Noroc si cat mai putine evenimente! Editat Decembrie 17, 2011 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate