Lancelot Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 (editat) A mai trecut un an motociclistic. De astazi am pus echipamentul in cui pana la primavara. Dar nu inainte de a fi profitat de vremea de-afara, surprinzator de calda pentru luna decembrie. Asa ca m-am alaturat grupului care a hotarat sa plece la Vulcanii Noroiosi si am iesit la o ultima plimbare cu motocicleta in acest an. Daca acum un an am poposit la Paclele Mari, de aceasta data am zabovit la Paclele Mici. La Pacele Mari ne-am oprit pentru un pranz de taiana unde am savurat celebrii carnati de Plecoi, o tuica, o bere, o cola. Traseul a fost pe la Plopeni-Manastirea Suzana-Baltesti-Apostolache-Sangeru-Barasti-Cislau-Magura-Berca-Vulcanii-Noroiosi-Vernesti-Merei-Pietroasele- DN- iar de aici grupul s-a scindant pe rand, care catre Urlati, Ploiesti si Bucuresti. Traseul care a inclus si niste portiuni hardcore e de facut vara, pentru a te bucura cum trebuie de peisajul de-a dreptul selenar si a profita de umbra deasa a padurilor pe care le-am strabatut pe niste drumuri pietruite. Editat Decembrie 11, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 (editat) Intr-adevar o plimbare de mare exceptie! Caldut (mai putin la intoarcere, seara), insorit, luminos, placut. Perfect pentru mers cu mobra. Cateva poze si de la mine : Editat Decembrie 11, 2011 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 11, 2011 Autor Share Postat Decembrie 11, 2011 (editat) Ia uite la copilul ala neastamparat unde s-a cocotat!!... Editat Decembrie 11, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus88 Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Felicitari pentru iesire.Frumos.Am fost si eu acum 2 ani la paclele mici si vreau sa merg si la surorile mai mari.E mare diferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Felicitari pentru iesire.Frumos.Am fost si eu acum 2 ani la paclele mici si vreau sa merg si la surorile mai mari.E mare diferenta? Din punct de vedere al privelistii, este destul de apropiat. Avantajul este ca la Paclele Mici poti ajunge cu mobra pana-n gura vulcanilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 11, 2011 Autor Share Postat Decembrie 11, 2011 Diferenta e ca la Paclele Mari se plateste iar la cele Mici e gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus88 Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 E ceva deosebit oricum.Ai avut curiozitatea de a baga mana in vreounul? Eu am platit la Paclele Mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 A mai trecut un an motociclistic. De astazi am pus echipamentul in cui pana la primavara. Dar nu inainte de a fi profitat de vremea de-afara, surprinzator de calda pentru luna decembrie. Asa ca m-am alaturat grupului care a hotarat sa plece la Vulcanii Noroiosi si am iesit la o ultima plimbare cu motocicleta in acest an. Daca acum un an am poposit la Paclele Mari, de aceasta data am zabovit la Paclele Mici. La Pacele Mari ne-am oprit pentru un pranz de taiana unde am savurat celebrii carnati de Plecoi, o tuica, o bere, o cola. Traseul a fost pe la Plopeni-Manastirea Suzana-Baltesti-Apostolache-Sangeru-Barasti-Cislau-Magura-Berca-Vulcanii-Noroiosi-Vernesti-Merei-Pietroasele- DN- iar de aici grupul s-a scindant pe rand, care catre Urlati, Ploiesti si Bucuresti. Traseul care a inclus si niste portiuni hardcore e de facut vara, pentru a te bucura cum trebuie de peisajul de-a dreptul selenar si a profita de umbra deasa a padurilor pe care le-am strabatut pe niste drumuri pietruite. Ce frumos spus si la fel ca majoritatea pozelor redau o plimbare de duminica de exceptie. La mult mai multe asemenea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 V-am vaaut pe 2 dintre voi pe DN1 la retur. Chiar va invidiam putin ca ati dat o tura... da' nu imi pare rau ca si eu veneam de la plimbare. La conserva, ce-i drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 O tura frumoasa, desi am cam inghetat la intoarcere. De abia astept sa se mai lungeasca ziua... Si cum fotograful de servici nu a avut aparatul la el, puneti si voi pozele pe transfer.ro sau pe unde preferati, sa nu stau sa iau poza dupa poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Ador TDM-ul acela Bravo pt tura, eu din 1 Dec am pus calutul la iernat Editat Decembrie 12, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 bv domnilor. felicitari pt plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate