ioneld Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Catre Sibiu are cineva drum frecvent cu masina ..... am de dus la un pasionat de vechituri un motor+cutie de Fiat 850 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Domnilor, în 11 iulie plec spre Constanța cu familia (deci automobilist/conservar nenorocit ). Pe 18 iulie revin în București. N-o să am extrem de multe bagaje, deci: dacă are cineva de transportat pe această rută ceva piese, pachet etc, să mă anunțe în timp util. Anunțul e valabil și pentru dus și pentru întors. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 @cicloburu tocmai am primit un pachet din Constanta daca anuntai cu cateva zile mai devreme, beam berea impreuna, oricum succes Vreau sa fac si eu un anunt, Joi 12 iulie am drum catre Bucuresti din Bacau daca are cineva de trimes vreun colet va ajut cu mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Îmi pare rău că n-am putut să te ajut, dar abia ieri m-am hotărît. Dacă nu te întorci în Espagna pînă pe 18, poate apucăm să bem berea aia împreună cu prietenul cu Planeta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Nu cred ca ne intalnim tu pleci la mare pe 11 eu ajung in Bucuresti pe 12, pe urma eu plec pe 17 si tu ajungi in Bucuresti pe 18, asta e ramane pe alta data sanatosi sa fim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 O livrare a fost efectuată! Cine mai dorește, cine mai poftește... Taraba e deschisă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Salut. Multumesc mult Ovidiu ptr. ajutor. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 ATENĂIE TheGerman este rămas în Dej - aproape de Cluj din ce am înțeles, cu motocicleta stricată - ceva probleme pe la roata spate Poate fi contactat la tel 0730 040 111 sau 0749 777 965 Cine este de prin împrejurimi este rugat să-l contacteze să îl poată ajuta cu ce poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 (editat) ATENĂIE TheGerman este rămas în Dej - aproape de Cluj din ce am înțeles, cu motocicleta stricată - ceva probleme pe la roata spate Poate fi contactat la tel 0730 040 111 sau 0749 777 965 Cine este de prin împrejurimi este rugat să-l contacteze să îl poată ajuta cu ce poate am vb eu acum cu el are probleme cu frana spate,i-a picat de tot iar frana fata ia cedat.l-am pus in legatura cu domnu` Pedros are care zice ca are pe cineva in Cluj.aum sa vedem ce se intampla.ii uram suces! ;deci treaba ii mai nasoala: THEGERMAN nu ii merge nici o frana.lui ii trebe ansamblu cu totul pe spate.cine poate sa il ajute si are cunostinte prin CLUJ sau DEJ e rugat sa il concteze la nr de tel 0730 040 111 sau 0749 777 965.orice ajutor e binevenit! Editat Iulie 17, 2012 de Amendatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Vorbi cu Iulian(tegheman), si i sa bulit carcasa spate ce tine lantul si sabotii de fina(sau retezat suruburile). Cit despre ajutor pauza.Viteza de deplasare este de 40 la ora si asa o sa se descurce, sa-i uram bafta caci are de mers pina in Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Phoai Âşi tocmai ce le-am expediat la alt utilizator ..... Am o carcasă, completă, da' nu am saboți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Pt ce motor ii trebe saboti? Is de jawa din cei ce mi ai expediat mie? Daca i trebe trimit sa ajut onmu la Cj cu trenu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Pt ce motor ii trebe saboti? Is de jawa din cei ce mi ai expediat mie? Daca i trebe trimit sa ajut onmu la Cj cu trenu ij planeta 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thegerman Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 salutare Am ajuns cu bine la iasi azidimineatza, m-am panicat putin pe la Dej dupa de am coborat dinspre Viseu, frana de fata nu mai avea revenire, arcul s-a slabit rau. dupa o noapte lunga la cort, la prima ora miercuri dimineatza am montat arcurile de a sabotii din spate pe exteriorul carcasei franei din fatza si a mers ff bine, plus frana de motor , multumesc pt interes si spriji moral baietilor, revin cu amanunte si foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Ura Âşi... la gară ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 care ai drum prin Bucuresti si ajungi prin Buzau sau vice versa? am si eu de luat un colet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Salut, am de trimis din Bucuresti o bicicleta unui prieten la Cluj.Ma poate ajuta cineva?Contra cost, bineinteles! Astept un PM Multumiri anticipate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 www.bursa-de-transport.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Merge cineva maine dupa 12 pe traseul Bucuresti_Braila? Vin la Bucuresti calare pe un motor si cred ca o sa raman pe jos la intoarcere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Salutare Are cineva drum din Bucuresti in Bacau/Onesti saptamana aceasta? Am de adus o motocicleta din sectorul 5 Astept raspuns, poate am noroc Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Are cineva nevoie de transport pe traseul Oradea-Cluj-Tg.Mures-Sighisoara-Brasov-Ploiesti-Buzau-Braila sau la nevoie de la Brasov-Onesti-Adjud-Tecuci (sau Focsani)-Braila? Se mai gaseste ceva loc in TIR.Disponibil de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Mai fratilor, cine ma poate ajuta cu o conexiune, ceva, am de trimis un cadru in Polonia si sun pe la firmele de transport care se ocupa cu grupaje marfa, toti stramba din nas. La DHL mi-a cerut 2800 lei, la TNT 1100, e un orasel langa Varsovia, disponibil ar fi 100-150 e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Mai fratilor, cine ma poate ajuta cu o conexiune, ceva, am de trimis un cadru in Polonia si sun pe la firmele de transport care se ocupa cu grupaje marfa, toti stramba din nas. La DHL mi-a cerut 2800 lei, la TNT 1100, e un orasel langa Varsovia, disponibil ar fi 100-150 e. Pe la bucuresti circula multi TIR-isti polonezi, incearca pe la depozitele frigorifice, (importam oua, fructe,legume, si multe altele din Polonia) Sigur te descurci direct cu soferul! Pe la bucuresti circula multi TIR-isti polonezi, incearca pe la depozitele frigorifice, (importam oua, fructe,legume, si multe altele din Polonia) Sigur te descurci direct cu soferul! E posibil sa am cativa amici care se mai duc prin gradina (polonia) sa evite taxele, o sa fac o intrebare pe marti sau miercuri cand ajung acasa Are cineva nevoie de transport pe traseul Oradea-Cluj-Tg.Mures-Sighisoara-Brasov-Ploiesti-Buzau-Braila sau la nevoie de la Brasov-Onesti-Adjud-Tecuci (sau Focsani)-Braila? Se mai gaseste ceva loc in TIR.Disponibil de azi. In continuare disponibil!!! Maxim pana in seara asta/maine dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Mai fratilor, cine ma poate ajuta cu o conexiune, ceva, am de trimis un cadru in Polonia si sun pe la firmele de transport care se ocupa cu grupaje marfa, toti stramba din nas. La DHL mi-a cerut 2800 lei, la TNT 1100, e un orasel langa Varsovia, disponibil ar fi 100-150 e. Rezolvat cu Fan curier. Pentru colete internationale, recomand dpd.ro (fostul Pegasus) iar pentru cele internationale mari, Fan curier sau Posta romana, in fct. de tarifare. In alta ordine de idei, de martea viitoare pana vineri seara sunt pe traseul Vaslui-Iasi-Botosani (vanatoare de fantome de motociclete vechi), asa ca daca e ceva de dus, spuneti-mi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 2, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2013 cine mai merge.... pe unde mai merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate