simpatiq87 Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Salut Sunt din Bucuresti, asta vara am facut scoala, in septembrie permisul, acum motoreta. Nu am mers pe ea decat cateva ture printr-o parcare mai mare, deci nu mi-am facut nici o impresie deocamdata, astept acum pareri, impresii si mai ales SFATURI. Cateva poze cu ea ( la iernat deja ) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Avand in vedere ca zilele astea a fost frumos afara, trebuia sa iesi cu ea si sa te obisnuiesti... oricum cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau este sa nu mergi cu ea pe asfalt ud cat timp nu esti obosnuit cu ea si mai ales acum ca nu cunosti "puterea" franelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grattiela Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 No ofence, dar mi se pare o prostie sa-l sfatuiesti sa iasa cu moto pe vremea asta mai ales ca e inceptor.Cald e, dar aderenta minima.E una ca iesi tu, ies eu, iese el(din propria initiativa), pana la urma fiecare e pe pielea lui si e alta sa-i recomanzi(incepator-incepator) s-o scoata pe vremea asta sa "se obisnuiasca" cu ea... On topp : Motoreta ta arata foarte bine,pare ingrijita, si eu pe Hornet am mers la inceput, s-o stapanesti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 pt o "persoana tanara" ai o gindire matura. felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 No ofence, dar mi se pare o prostie sa-l sfatuiesti sa iasa cu moto pe vremea asta mai ales ca e inceptor.Cald e, dar aderenta minima.E una ca iesi tu, ies eu, iese el(din propria initiativa), pana la urma fiecare e pe pielea lui si e alta sa-i recomanzi(incepator-incepator) s-o scoata pe vremea asta sa "se obisnuiasca" cu ea... On topp : Motoreta ta arata foarte bine,pare ingrijita, si eu pe Hornet am mers la inceput, s-o stapanesti sanatos si fara incidente Asculta-i sfatul..........NU ESTE DE IESIT ACUM !!! Hai cu vara !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Salut Sunt din Bucuresti, asta vara am facut scoala, in septembrie permisul, acum motoreta. Nu am mers pe ea decat cateva ture printr-o parcare mai mare, deci nu mi-am facut nici o impresie deocamdata, astept acum pareri, impresii si mai ales SFATURI. Cateva poze cu ea ( la iernat deja ) : tine la oase si iesi abia cand vor fi temp de minim 20 grade constant! stiu ca te "mananca" sa iesi dar mai bine cand e cald ca acum poti ft usor sa faci poc,si sa termini cu motociclismul. cand se face cald te astept sa iesim la o tura in afara orasului,la o viteza decenta (pt tine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Las.o la iermat.fa.i revizia, schimb de ce e nevoie si la primavara invata.te cu ea. Acu nu.i vreme de motociclit. sa aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2012 Multumesc pentru sfaturi, astept caldurile, va ascult sfatul fiindca sunt paralel deocamdata, ieri i-am schimbat antigelu`, i-am curatat toate contactele, am curatat si vasu` de expansiune, i-am prins tija la soc fiindca sistemul de prindere nu mai functiona, era rupt, am facut o improvizatie la cablu dar merge in parametrii acum. ramane la primavara sa schimb uleiul, filtrele, sa ii fac un reglaj la carburatoare si asfalt uscat ! Va mai intreb ceva, nu am de nici unele din echipament, cum sunt ca si casti, scorpion, gama exo - 450, 500 ? as vrea sa nu investesc mai mult de 500-600 ron pe casca. Thanks again ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Faina mobra,si eu tot pe Hornet am inceput si am inca o mare simpatie pt ele,sunt niste motociclete aproape perfecte,mai ales pt conditiile din Romanica. Vad ca are parbriz,toba,crashpad-uri,tot ce trebuie,nice. Conducte racing are si pe fata?ca nu vad bine in poze.Franele la Hornet nu sunt cele mai stralucite,niste conducte ar ajuta putin... Si eu am aceeiasi parere,nu iesi acuma ca e pericol,n-ai pic de aderenta,cauciucurile desi vad ca sunt bune nu vor intra neam in temp,nu umbla la carburatoare degeaba (o sa-ti spuna ele cand sunt desincronizate,stai linistit),iar la casca si eu sunt cu Shoei.Gasesti pe ebay la preturi destul de acceptabile pt cat de bune sunt,poti sa-ti comanzi linistit online ca sunt true size. In rest,s-o stapanesti sanatos si hai cu vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Sa o stapanesti sanatos. Vezi ca gumele alea nu mai par a mai fi ce trebuie. Gandeste-te serios la schimbarea lor. Te astept si pe topicul dedicat ( /index.php?/topic/51828-honda-hornet/page__st__8680#entry3026840 ) pentru mai multe informatii/sfaturi/review-uri. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2012 @bec : multumesc pentru sfaturi, as vrea si eu un shoei, arai, schubert etc., insa acum nu am banii necesari, insa un exo 750 tot imi iau. @Method : mersi, o sa ma uit si pe ebay, nu m-am gandit pana acum. @sorin128 : de unde ai dedus ca sunt duse gumele ? nu au mai mult de 2000 km. Am timp toata iarna sa ma documentez inainte de a iesi in trafic si oricum la inceput, o sa ies mai mult in weekend si seara prin oras sa ma obisnuiesc cu comenzi, manevre etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 gumele sunt ca noi, din pacate nu m-am uitat la anul fabricatiei cand am fost cu tine, nu are furtune si pe fata dar i-as pune doar dupa ce invata frana, carbelitoarele trebuie facute, merge bogat ! ii bate un pic patina la distributie sa ce dracu bate la modele astea in rest e tipla mobra. Bine ai venit printre noi si spor la rupt oase grasutzule Varu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2012 O, sal vere, fara oase sper, cand ai timp sa treci pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinec Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 felicitari, si io mi-am luat o viespe model 2001 saptamana trecuta...a, si e tot neagra. ai facut o alere buna acum sunt la acelasi stadiu: achizitionare echipament haide cu calduraaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Piese hornet daca intereseaza pe careva gasiti la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Din cate mai tin eu minte intinzatorul e mecanic,nu e hidraulic,(beneficiile unui budget bike ) deci il poti regla relaxat. Cheers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Ianuarie 8, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2012 Multumesc de sfat, are un "tacanit" dupa ce se incalzeste motorul, nu mereu, dar deranjant cateodata. O sa merg cu ea cand o veni caldura sa ii regleze carburatoarele si sa se uite si la intinzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Aham,se prea poate sa mai trebuiasca tensionat lantul de distributie,e f bine ca la Hornet i-au pus intinzator mecanic,pt ca cbr-ul f2 de la care a fost "furat" motorul are intinzator hidraulic care face numa fitze. Daca tii ambreiajul apasat se mai aude tacanitul in cauza? Daca nu se mai aude,inseamna ca e ambreiajul pe gata. Alta problema des intalnita la Hornet e releul de incarcare care crapa.Sa-i verifici asa,din curiozitate si incarcarea.Problema nu e ca releul ar fi prost,ci e foarte prost pozitionat,pe cadru cam deasupra radiatorului,si ia in gura toata caldura motorului,se supraincalzeste si face poc.Eu personal n-am avut probleme dar unei cunostinte Hornet-ista i-a facut urat de tot,a trebuit sa schimbe si bateria.Multa lume le muta de acolo si le monteaza in spate,tocmai pt a se raci corespunzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 de cand au bagat dala cu radiator nu mai e problema, dar tre sa il verifici cum zice si Method, sa vazi de care ai. la tzacanit, intradevar, trage ambreiajul si daca nu mai face, e de la cutie, horneatele au un tzacanit specific. ca si cbr-urile de altfel. nu e un defect. @Method - eu stiu ca parca la hornet e hidraulic intinzatorul, si poate fi adaptat mecanic de la cbr (foarte simplu de altfel), sau se face o mica modificare la ala hidraulic sa stea mai intins (nu mai tin minte exact ce si cum ca am citit de mult) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Ianuarie 21, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2012 Salut, Va cer o parere, e bun uleiul din linkul asta pentru motorul meu ? Link : Castrol Grand Prix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Salut, Va cer o parere, e bun uleiul din linkul asta pentru motorul meu ? Link : Castrol Grand Prix Bmw-ul recomanda doar Castrol.Eu am incredere in germani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Geija mare de unde il procuri. Fiind o marca cunoscuta este si foarte piratata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2012 Am luat oferta de la kronaumoto, am vazut ca e editie speciala, fabricata pentru louis.de, cred ca e ok uleiul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Am luat oferta de la kronaumoto, am vazut ca e editie speciala, fabricata pentru louis.de, cred ca e ok uleiul . Recomand userul: motodiscount Preturi bune,si e foarte deschis la discutii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2012 Multumesc pentru sugestii As avea alta intrebare acum, ce spray de ungere a lantului imi recomndati ? Intentionez sa cumpar de la wurth insa mi se pare cam mult pt un spray de 400 ml ( aprox. 60 lei ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate