Vlad S Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Observ ca ati avut o calatorie foarte interesanta. Presupun ca e extrem de ciudat ca la miezu' noptii sa fie lumina ca la apus Astept sa vad si intoarcerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Uimitor felicitari din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 fara cuvinte, felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Felicitari! Sigur o sa visez frumos la noapte dupa "tura" asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Martie 4, 2012 Autor Share Postat Martie 4, 2012 Dempster-ul ud e iadul! E greu sa tii o masina pe drum, darmite un motor. Acea substanta, calcium chloride (facuta sa protejeze permafrostul si sa previna totusi inghetul) e ca o gheata uda. E incredibil de alunecoasa! Pe drumul de retur, de la Eagle Plains in jos, a inceput sa ploua. Norii se mutau din loc in loc, lasand in urma un drum de calvar pt noi. Pe putinele portiuni uscate trageam sa recuperam timp. Cand dadeam iar de ud, 30km/h parea mult prea periculos. Era tarziu si soarele nu avea puterea sa lumineze prin nori, asa ca era intuneric, iar din cand in cand cate un urs traversa agale drumul. A durat parca o eternitate pana am dat de asfalt, undeva la 2 dimineata. Benzina era pe gata iar singura benzinarie, inchisa la ora aia. Am continuat pana in Dawson si ne-am apucat de Fireball. A 2-a zi am spalat motoarele si ne-am apucat de petrecut. Era solstitiul si toata lumea se aduna pe un munte din apropiere, la concerte. Asta am planuit si noi, insa vremea s-a schimbat din nou, a plouat rau, soarele nu era de vazut si sarbatorit asa ca am ramas in camping peste "noapte". Peste vreo 2-3 zile urma sa aiba loc celebra intrunire moto D2D Dust-to-Dawson. Eram inscrisi, prin ADV Rider si ne doream sa participam. Asta insemna insa inca 4-5 zile sa nu ne miscam din camping, ceea ce nu era tare interesant. Ne-am hotarat sa o luam din loc inspre Liard Hotsprings, un loc de care am auzit ca e bestial, si care era la doar 2 zile distanta. Urcat pe motoare si plecat, nu fara pareri de rau, la vale. Ziar local, intr-un catun, undeva, pe drum. Forest of signs: Liard Hotsprings si Alaska reloaded in postul urmator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Bravo voua baieti, si la mai mare! Felicitari si pentru aparitia la MotoMagia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Martie 13, 2012 Autor Share Postat Martie 13, 2012 Ajunsi in Liard Hotsprings, am decis ca tre sa ne fierbem oasele vreo doua zile in apele foarte fierbinti care bulbuceau din burtile pamantului. Nu vroiam sa se sfarseasca vacanta, si mai aveam doar un pic peste 2000km pana acasa. In prima seara ne-am scos rezervele de Fireball si bere si le-am impartit cu niste foarte simpaticii vecini, cu care am petrecut de altfel toata seara (Clinton, Gary si Rita). Pe la 2am de fapt, eram inca in "piscina" naturala, cu berele reci in mana. A 2-a zi ei si-au continuat drumul iar noi, in lipsa de racoritoare, am intrat in panica. Nu va speriati, ne mutam doar locul de cort... Chipmunk Am decis ca Bogdan C. merita sa bata 300km pana la prima asezare umana sa faca plinul. Noi i-am pastrat obiecte de valoare in camping, sa fim siguri ca se intoarce. Si s-a intors dupa 5 ore, cu o sete nebuna... Aproape ca si-a dat foc la motor. Morala, sa nu te joci niciodata cu ciorapii langa canistra de benzina. Rangerul a aparut in cateva minute cu extinctor si a ucis saracul foc. BC agriculture. Campground-ul. Hotsprings si imprejurimi: Mai jos era punctul cel mai fierbinte. Ca dovada de rezistenta, trebuia sa pui cu mana o pietricica pe pietrele mai mari. Noi n-am putut. La doar 3-4 m de izvor, fierbeai oua... Locul asta este tot timpul verde. Nu uitati ca suntem in nordul Canadei, iar iarna, -40C e normal. Aici insa, vegetatia este luxurianta si nu-mi pot imagina cum e sa fii iarna acolo... Oricum, moose-ul, elk-ul vine sa pasca, asta-i sigur. Imi imaginez ca si lupul stie asta... Dupa doua nopti super faine, am luat-o inspre sud ca sa intram din nou, in ... Alaska. Postul viitor. Nu ma lasa mai multe poze aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Acolo unde va balaceati parca erati din Wold Hogs Imi place ca fumati tigari bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Imi place ca fumati tigari bune Hai cu ultima parte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa Script Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Da, Lucky Strike fara filtru! De cele din pachetul de esenta tare, nici nu mai vorbesc, ca oricum trip-ul a fost de vis(e)! Felicitari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Martie 17, 2012 Autor Share Postat Martie 17, 2012 Acolo unde va balaceati parca erati din Wold Hogs Imi place ca fumati tigari bune Mai avem un pic si suntem acolo ) Nuj care vrea sa fie negrul ) Asta e ultimul episod: http://www.youtube.com/watch?v=D0PbVGvyAqA&feature=plcp&context=C429b3feVDvjVQa1PpcFPTk5IeezQTLnanxTM0x9Nb0qS94O3d6pY%3D Pana sa intram in Alaska sud (din nou) am batut 2 zile. Pune cortul, strange cortul, scoate Fireball-ul, nu mai e Fireball, scapa motorul, ridica motorul a devenit rutina. Semn pt noi: DĂŠjà vu, Bear Glacier: Ne-am intors in Hyder. Ne-a fost foarte dor de locul asta si am avut ceva de terminat. Trebuia sa ne hyder-izam si sa avem si dovada. Urmand procedura de intiere la barul local, ne-au fost date instructiunile de rigoare, ni s-a pus in carca toata raspunderea pt ce va urma (suntem totusi in America), ni s-a pus in pahare bautura secreta si... ca niste buni romani, am supravietuit fara sa clipim. Intrucat totul este pastrat in mare secret, nu vom strica surpriza celor care, poate odata, vor ajunge aici. Ne-am intalnit cu un simpatic doctor stomatolog, care a venit din Brazilia sa faca aproape acelasi lucru ca si noi. Numele? Claudio. Eram deja 2 Claudiu, cu el 3. Jocul numelor in excursia asta a inceput sa fie foarte amuzant. Cetateanul s-a hyder-izat total, s-a initiat si in Fireball si am petrecut o noapte pe cinste. A 2-a zi saracul cica a suferit rau, dupa cum am aflat ulterior. Asta a fost blogul lui http://viagemrosenba.blogspot.ca/2011/06/alaska.html Am plecat cu o imensa parere de rau. Alaska e un loc care trebuie vazut macar o data in viata! Ne apropiem de sudul British Columbiei, dupa alte 2 zile de ride. Doi Bogdani ajung acasa, al 3-lea mai bate 2500km pana in Denver. Se faceau niste lucrari pe drum, asa ca asteptam cuminti la coada. Un lucrator care dirija traficul statea in fata noastra si ne povestea una alta. In spatele lui, vedem cum un urs cum isi da drumul pe o vale si aterizeaza in cateva secunde la cativa metri de el (si de noi). Ne priveste dar se pare ca nu aratam prea bine asa ca-si vede de drum, spre casele oamenilor. Nu am apucat sa-l pozam First nations intre copaci Cam asta a fost. Ca fapt divers, in Tok (Alaska), am stat in acelasi motel, in aceeasi camera, unde au stat in 2004 si Ewan McGregor si Charley Boorman cand au inconjurat lumea in Long Way Round. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 21, 2012 Autor Share Postat August 21, 2012 http://www.motomagia.ro/aventurierii-arctici-3-x-bogdan-in-alaska-2012/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 frumos, tare mi-ar place sa va vizitez...forever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 (editat) Motociclism adevarat. Editat August 25, 2012 de OfficialBizkit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 (editat) Superb! Nu am cuvinte. Poti pune o harta a intregului traseu pe unde ati fost? Editat August 26, 2012 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate