slyy Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) Salut Comunitatea Motocicliștilor! Am înscris în concursul 'Win the new 690 Duke' pe pagina oficială KTM de pe facebook. Cel care adună cate mai multe aprecieri la poza lui câștigă cel mai nou model, KTM Duke 690! Am nevoie peste 2000 de aprecieri pentru a câștiga! Concursul se desfășoară până la sfârșitul lunii februariei. Am încredere în Comunitatea Motocicliștilor! Spuneți și pentru prietenii voștri! Pașii: 1. Log in pe facebook 2. Click pe link pentru pagina mea: http://www.facebook.com/pages/KTM-Official-Fanpage/208458799225251?sk=app_215755241793511&app_data=647 3. Like pentru pagina KTM 4. Accept pentru întrebarea care o să apare dupa ce ați dat Like 5. Apreciați poza mea cu steluțe 6. În cazul în care linkul nu vă duce la poza mea, la voting există o rubrică unde se poate căuta după nume, acolo trebuie scris: csongor Îmi cer scuze pentru că postez așaceva pe forum, dar pentru mine e foarte important! După terminarea concursul, voi șterge! Mulțumesc Tuturor! slyy Editat Februarie 1, 2012 de slyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Ce tupeu ai.Cred ca asa arata un invingator. Cati de pe forumul asta crezi ca nu ar vrea o motocicleta noua cadou? Salut Comunitatea Motocicliștilor! Am înscris în concursul 'Win the new 690 Duke' pe pagina oficială KTM de pe facebook. Cel care adună cate mai multe aprecieri la poza lui câștigă cel mai nou model, KTM Duke 690! Am nevoie peste 2000 de aprecieri pentru a câștiga! Concursul se desfășoară până la sfârșitul lunii februariei. Am încredere în Comunitatea Motocicliștilor! Spuneți și pentru prietenii voștri! Pașii: 1. Log in pe facebook 2. Click pe link pentru pagina mea: http://www.facebook.com/pages/KTM-Official-Fanpage/208458799225251?sk=app_215755241793511 3. Like pentru pagina KTM 4. Accept pentru întrebarea care o să apare dupa ce ați dat Like 5. Apreciați poza mea cu steluțe 6. În cazul în care linkul nu vă duce la poza mea, la voting există o rubrică unde se poate căuta după nume, acolo trebuie scris: csongor Îmi cer scuze pentru că postez așaceva pe forum, dar pentru mine e foarte important! După terminarea concursul, voi șterge! Mulțumesc Tuturor! slyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyy Postat Februarie 1, 2012 Autor Share Postat Februarie 1, 2012 cred 99,99% ar vrea! totuși poate are rost să fac o incercare, momentan nu am motocicletă Ce tupeu ai.Cred ca asa arata un invingator. Cati de pe forumul asta crezi ca nu ar vrea o motocicleta noua cadou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Ti-am dat like!!!! Mult succes!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) Cred ca ai mai multe sanse cu un like la o banca cu oferte promotionale de creditare Editat Februarie 1, 2012 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Nice ... ti-am dat like ! orcum ai mai mari sanse sa iti vinzi un rinichi decat sa castigi un kakatm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Hai ca asta e tare....cumparati mah motocicleta daca vrei, nu cersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 ar fi mai frumos daca un moderator al forumului ar participa la concurs si daca ar castiga motocicleta sa fie scoasa la licitatie iar banii sa fie donati in scopuri caritabile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyy Postat Februarie 1, 2012 Autor Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) Mersi! să zicem că sunt optimist! am de gând sa-mi cumpăr un supermoto doar încă am nevoie de ceva fond ar fi mai frumos daca un moderator al forumului ar participa la concurs si daca ar castiga motocicleta sa fie scoasa la licitatie iar banii sa fie donati in scopuri caritabile? ar fi mai frumos! și eu aș dona 70% din prețul motocicletei (nu totul, doar să mai rămân cu ceva pt o bicicletă dar nici nu mă crede nimeni) Editat Februarie 1, 2012 de slyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 ar fi mai frumos daca un moderator al forumului ar participa la concurs si daca ar castiga motocicleta sa fie scoasa la licitatie iar banii sa fie donati in scopuri caritabile? da, ca moderatorii de pe forum sunt platiti cu cate 1 motor/luna si am auzit ca au salarii bengoase. vreo 2000 de euro/luna, asa ca ei participa la concursuri doar in scopuri caritabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 ti-ai facut special cont aici pt laicuri si cred ca ai umplut toate forumurile pe care le-ai gasit cu anuntul asta. permis ai macar ? nu esti prea credibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyy Postat Februarie 1, 2012 Autor Share Postat Februarie 1, 2012 ti-ai facut special cont aici pt laicuri si cred ca ai umplut toate forumurile pe care le-ai gasit cu anuntul asta. permis ai macar ? nu esti prea credibil. dacă te uiți mai bine o să vezi că nu acum am făcut contul, da și am permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) Stai linistit... si eu am participat la bere Ursus fara alcool ca sa castig un CBR 600RR si am castigat un bax cu 6 cutii de bere A venit curierul pana la poarta la mine sa imi aduca berea? A venit Cel mai tare ma enerveaza concursurile astea cu "cat mai multe like-uri". O porcarie. Editat Februarie 1, 2012 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyy Postat Februarie 1, 2012 Autor Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) Stai linistit... si eu am participat la bere Ursus fara alcool ca sa castig un CBR 600RR si am castigat un bax cu 6 cutii de bere A venit curierul pana la poarta la mine sa imi aduca berea? A venit Cel mai tare ma enerveaza concursurile astea cu "cat mai multe like-uri". O porcarie. nu am câștigat niciodată ceva valoros... dar de multe ori am incercat, așa e și acum. nu știu cum a reușit celălalt care conduce cu 2100 de likeuri bere fără alcool ai câștigat? Editat Februarie 1, 2012 de slyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 bere fără alcool ai câștigat? Da 6 doze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 ti-ai facut special cont aici pt laicuri si cred ca ai umplut toate forumurile pe care le-ai gasit cu anuntul asta. permis ai macar ? nu esti prea credibil. laicuri ce e alea ? sau este ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 am eu 19 ani dar gandesc mai bine decat altii dupa cum se vede =)),doamne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Concurcul probabil este pe bune, dar in nici un caz nu o sa castigi asa, cersind like-uri pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Daca tot nu vreti sa il ajutati mai bine nu mai postati tot felu de chestii gen "du-te la banca" "cat tupeu" "ai mai multe sanse sa...." E de ajuns sa nu dai LIKE la acel link, nu trebuie sa ii scoti ochii omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyy Postat Martie 1, 2012 Autor Share Postat Martie 1, 2012 Garcya : Altfel nai cum, eu nici asa nam avut nici un mic noroc, cel care a castigat concursul nu cred ca a avut peste 2000 prieteni foarte buni cu cei care a discutat despre acest concurs langa o bere... petrica : Nu am motocicleta, dar nu sunt chiar incepator. Am trecut de clasa 125, dar chiar poate era prea puternic pentru mine noul Duke, noroc ca nu am castigat! SBN : Mersi! Nu am asteptat atatea posturi negative... Mai las cateva zile Topicul pe forum, daca mai vrea cineva sa comenteze, apoi delete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate