unnamed Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 vreau sa particip si eu . poza de start o pun aici si sunt automat bagat in concurs? poza de final cand trebuie sa o pun, pe ce data? stiu ca probabil scrie mai sus dar din pacate nu am timp sa caut prin tot forumul, imi cer scuze. oricum, regula de baza am inteles-o . Daca e suficient sa bag poza aici, iat-o: si deja am facut vreo 40 km inainte sa vad topicul, sa-mi bag este vorba despre o Honda NTV 650 Revere din 1991/92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 (editat) poza de final cand trebuie sa o pun, pe ce data? Daca e suficient sa bag poza aici, iat-o Da, e suficient sa bagi poza aici si sa precizezi moto, asa cum ai facut. Esti inscris! Poza km de final o sa o pui la sfarsitul sezonului, - nu mai tarziu de o data pe care o sa o anuntam (anul trecut parca a fost 1Dec - sa ramana asa ori sa fie mai devreme putin? ce ziceti?). O sa trec toti inscrisii pe o lista, pe blog, intrucat se inscriu oamenii si pe probike cat si dinafara forumurilor. Bafta de km si vreme frumoasa! Editat Martie 4, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 eu zic ca e bine 1 decembrie, pt ca uneori sunt zile faine pana tarziu. imi amintesc foarte bine cum am fost prin 2006 pe 6 decembrie (!!) , sau era 2005 6 dec? fine, am fost cu inca vreo 10 motoristi la cota 1.400 la data aia, unul din ei si-a serbat ziua acolo, tot de pe forum. e adevarat ca la intoarcere a fost cam frig (3 grade), dar tot am facut ceva km in ziua aia. imi pare rau ca nu m-am inscris si anul trecut, nu stiam de topic. nu castigam (am vazut lista), dar pe un loc 4 tot eram, am ajuns cu motorul pana la Geneva + inca 2 excursii prin tara si fataiala prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 imi pare rau ca nu m-am inscris si anul trecut, nu stiam de topic. nu castigam (am vazut lista), dar pe un loc 4 tot eram, bine ca nu te-ai inscris: ca astfel ma detronai pe mine de pe locul 7, ma aruncai tocmai pe 8... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Eu daca apucam sa imi fac poza la kilometraj cred ca eram pe 3 sau 4 ... nu mai tin minte ... oricum o sa se vada acuma la poza de inceput ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phor Marston Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Dupa descriere si mesajele postate suna tare interesant si amuzant. Clar particip si eu . Vin cu o poza cu kilometrajul saptamana asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 ma inscriu si eu! moto: suzuki sv 650 2003 cu 39 de mii si ceva:D (se vede in poza). am o intrebare: daca imi schimb moto si imi iau alta, se aduna km facuti? have fun in noul sezon! scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 ma inscriu si eu! moto: suzuki sv 650 2003 cu 39 de mii si ceva:D (se vede in poza). am o intrebare: daca imi schimb moto si imi iau alta, se aduna km facuti? dap se adună Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 ma inscriu si eu! moto: suzuki sv 650 2003 cu 39 de mii si ceva:D (se vede in poza). am o intrebare: daca imi schimb moto si imi iau alta, se aduna km facuti? have fun in noul sezon! scuze daca vinzi trotineta pui poza cu km la momentul vanzarii apoi poza cu km de la mobra cumparata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Reintru si eu in acest concurs si sper ca la final sa trimit si foto cu kilometrajul de final Moto: Suzuki VS800 Intruder Kilometraj inceput: 51482 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Dupa descriere si mesajele postate suna tare interesant si amuzant. Clar particip si eu . Vin cu o poza cu kilometrajul saptamana asta. Sa stii ca a fost happy anul trecut, hai si tu! @ all: cat de curand sistematizez inscrierile, adica in acest we. bafta de kilometri frumosi fiecaruia, lista e deschisa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Poza mea e pe pagina 10. Dacă nu o iei pe aia mâine sau duminica o atașez din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Deci, va dau avans pana termin reparatiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 IMG_20130308_172013.jpg Deci, va dau avans pana termin reparatiile buei, poza de final se pune in decembrie :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Iti e ca iar nu mai stiu sa ma dau jos de pe ea pana atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phor Marston Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) Sper ca se vede kilometrajul bine. Honda VFR 800 ABS 2007 La cat mai multi kilometri! Editat Martie 9, 2013 de Phor Marston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Sper ca se vede kilometrajul bine. Honda VFR 800 ABS 2007 La cat mai multi kilometri! 2013-03-02 13.02.17.jpg si la profil ai kawasaki zx6 .. hmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) Suzuki V-Strom 650 Km 46.359 Editat Martie 9, 2013 de rfd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phor Marston Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) Exista o explicatie, nu ma "executati" . Joi mi-a venit frumusetea, dupa lungi asteptari si nu apucasem sa-mi editez profilul (eram ocupat cu primile plimbari ). Inca doua poze care sper ca o sa ateste autenticitatea. Editat Martie 9, 2013 de Phor Marston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 sa stapanesti sanatos vfr-ul, fara incidente si cu multi km frumosi! la fel si d-lui Rosca (rfd) care si el a schimbat motocicleta - anul trecut a participat cu un F 650 , daca nu ma insel... sa fie de bun augur schimbarile si sa ne vedem sanatosi, domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phor Marston Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Multumesc! sa ne vedem sanatosi pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Poza mea e pe pagina 10. Dacă nu o iei pe aia mâine sau duminica o atașez din nou. Stai linistit, nu e nevoie s-o atasezi iarasi, e vizibila poza. si oameni buni, nu aruncati micile piese uzate ale motocicletei! trimiteti-le lui tiranspider, ca sa aive omul material pentru trofeu... pentru "cei ce au deschis televizoarele mai tarziu", primul trofeu iesit din mainile camaradului nostru asa a iesit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 sa stapanesti sanatos vfr-ul, fara incidente si cu multi km frumosi! la fel si d-lui Rosca (rfd) care si el a schimbat motocicleta - anul trecut a participat cu un F 650 , daca nu ma insel... sa fie de bun augur schimbarile si sa ne vedem sanatosi, domnilor! Multumesc Rares , sa ne vedem sanatosi. Daca nu se face o petrecere de deschidere, ramane cea de inchidere de sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 pai atunci o sa ma ocup sa antamez si "o veselie" de deschidere, Dan; de ce nu? mai ales ca si altii au zis ca sa fie mai multe d`astea si bineinteles ca si mie (si oricui, cred) nu-i e peste mana sa vie de mai multe ori la carciuma... deci ma ocup si de un party de deschidere. sa fie si cu lautari? :-))) am sa anunt, atat aici cat si pe blog si pe probike, public si (pe cat posibil) din timp, ce, unde si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Daca o sa fie cu lautari, iti dai seama ce va fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate