Roxynel Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Pai ia sa vedem, bre... Clateste-ne si noua ochiu` cu oarece. O sa plec pe 25 luna asta si nu am idee cand m-oi intoarce .. ori sfarsitul lui august ori inceputul lui septembrie .. amr 10 zile Ori pun eu la intoarcere ori daca binevoieste RedFox sa le ia el de pe fb cand mai pun de pe mobil sa le puna aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Nope, am fost plin numai de datorii anul asta dar cum necum, am aproape 10 000 km huooooooooo O sa plec pe 25 luna asta si nu am idee cand m-oi intoarce .. ori sfarsitul lui august ori inceputul lui septembrie .. amr 10 zile Ori pun eu la intoarcere ori daca binevoieste RedFox sa le ia el de pe fb cand mai pun de pe mobil sa le puna aici roxa tu unde pleci mai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Cat mai departe de ganganiile din cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 huooooooooo roxa tu unde pleci mai?? turul angliei si scotiei .. si pe unde o sa ma mai opresc la intoarcere ..depinde ce imi mai face cu ochiul .. momentan am pus in traseu sigur franta belgia luxembourg germania si elvetia .. restul poate la anul Cat mai departe de ganganiile din cort de oriunde nu numai din cort .. si nu-mi adu aminte ca doar ce ma trezisem si eu si te-ai apucat sa ma sperii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) Cat mai departe de ganganiile din cort ?? a avut si roxa ganganii in cort?? sau ati impartit cortul?? ca io nu mai inteleg Editat Iulie 15, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) la cate ganganii au fost la MAN .. toata lumea a avut )) Editat Iulie 15, 2013 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 pai da, mai un paianjen, mai o vulpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 toate vietatile pe acolo, ma intreb daca a fost adunare de motomobristi sau de animale..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 cica a fost si ceva sarpe?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) Da da, am auzit ceva sssaind pe langa cortul lui Roxy Editat Iulie 15, 2013 de RedFox200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 ce serpi domne? tiranspider sa inteleg ca nu-ti place tura mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) tiranspider sa inteleg ca nu-ti place tura mea? normal ca nu imi place fiindca nu pot merge si eu in alta ordine de idei: asteptam donatii in piese de la fiecare concurent, in scopul construirii trofeului de anul acesta. mentionez ca trofeul va fi construit cu poiese de la fiecare din voi, astfel incat respectivul trofeu sa ne reprezinte pe toti Spre aducere aminte : trofeul de anul trecut Editat Iulie 15, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 vara vara bere bere la roxynel in cort e o placere si ganganii mi si mii sa speram ca nu a adus si la bucuresti niste copii..copii de ganganiii baiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 vara vara bere bere la roxynel in cort e o placere si ganganii mi si mii sa speram ca nu a adus si la bucuresti niste copii..copii de ganganiii baiiiii :crack: Ianachim, poetul nepereche al neamului motoricesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 ianachim vezi ca ne suparam pana una alta zi cum a fost pe transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Eu zic sa nu o suparati, ca pe urma va tortureaza prin ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Eu zic sa nu o suparati, ca pe urma va tortureaza prin ras Chiar avem o fata pe aici? Sau este vorba despre stiu eu cine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Nu stiu despre cine stii tu bre, dar da, contrar aparentelor, este fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 daca nu zici marar rar tot degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 daca nu zici marar rar tot degeaba eu ma RAR odata la doi ani, cand imi expira itp-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Iti soptesc la ureche data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 ianachim vezi ca ne suparam pana una alta zi cum a fost pe transalpina oare mai conteaza cum fu.... oricum.....CU GANGANII DOAR PE PARBRIZ" /index.php?/topic/699458-17-ore/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 oare mai conteaza cum fu.... tare oricum.....CU GANGANII DOAR PE PARBRIZ" /index.php?/topic/699458-17-ore/ Asta ar fi textul erect corect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Stai linistit, vine imediat nentu' Dexxter din excursia in Alpi si pe unde mai umbla brambura, sa vezi acolo 10 000 dintr-un foc Imi pare rau, am sa te dezamagesc: 9200. Si da' mai am vreo 3000 inainte. daca nu zici marar rar tot degeaba PUFULETZII!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Ah, atunci eftin. Daca ma chinui putin te ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate