Admin l.u.v Postat Decembrie 14, 2013 Admin Share Postat Decembrie 14, 2013 Danut, mi-a ramas gandul la tagliatelele alea de aseara din farfuria ta, prin urmare astazi am facut si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 (editat) Esti sigur ca ai manca sarmale facute de mine ? Danut, mi-a ramas gandul la tagliatelele alea de aseara din farfuria ta, prin urmare astazi am facut si eu 20131214_140700.jpg Pofta buna. CORECT data viitoare TU faci SARMALELE Esti sigur ca ai manca sarmale facute de mine ? Editat Decembrie 14, 2013 de rfd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 14, 2013 Share Postat Decembrie 14, 2013 concertul ala de pe flyer ? ca parca e intr-o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Kollare, ce faci bre, te-ai dat la fund? S-au baut ceva bardace de vin, erai in elementul tau aseara.. E, las' ca stiu cum a fost, cu o saptamana inainte am fost eu si ai lipsit tu... Alaltaieri eram cu mana intepenita si cu dureri peste tot, chiar nu eram in dispozitie de beutura. Dar data aviatoare ma prezint. Sper. Ca si vinerea viitoare tre sa suport niscaiva socuri terapeutice. Dar poate va fi mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 (editat) Mulţumim pentru sarmalele delicioase, Kali A fost o seară petrecută într-o companie mai mult decât plăcută, de repetat Editat Decembrie 15, 2013 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 concertul ala de pe flyer ? ca parca e intr-o saptamana este joi pe 19 dec de la ora 9 .. va asteptam cu cate o jucarie Danut, mi-a ramas gandul la tagliatelele alea de aseara din farfuria ta, prin urmare astazi am facut si eu20131214_140700.jpg si nu ne-ai chemat si pe noi la masa?? CORECT data viitoare TU faci SARMALELE masinutaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 Chitz-chitz, ceva poze-filmuletze de vineri ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 am fost plecata din buc .. am revenit azi noapte spre azi dim .. diseara le uploadez si vi le trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 ati supravietuit? (dupa un pumn de pastile, da...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 (editat) Pfoaaaai, deci ati gasit antidotul ) (ce-mi lipseste si mie "antidotul" asta! In fiecare iarna oftez asa. Cred ca la batranete va fi crunt... ) Editat Decembrie 17, 2013 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 mi-am adus aminte de sarmale .. kali venim sa curatam cratita? si mai jos linkul cu poze/filmulete http://we.tl/1p4Ac2TFF7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 17, 2013 Admin Share Postat Decembrie 17, 2013 (editat) si nu ne-ai chemat si pe noi la masa?? Uite, data viitoare cind avem prilejul si posibilitatea pregatesc eu spaghetele sau tagliatelele, dupa caz.. ps: Vinerea asta nimic, nicio conversatie asezonata cu spritz, ceva?? Editat Decembrie 17, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Uite, data viitoare cind avem prilejul si posibilitatea pregatesc eu spaghetele sau tagliatelele, dupa caz.. ps: Vinerea asta nimic, nicio conversatie asezonata cu spritz, ceva?? sunt sigura ca o sa se stranga lumea daca dai tu mancarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 17, 2013 Admin Share Postat Decembrie 17, 2013 Sunt convins.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Uite, data viitoare cind avem prilejul si posibilitatea pregatesc eu spaghetele sau tagliatelele, dupa caz.. ps: Vinerea asta nimic, nicio conversatie asezonata cu spritz, ceva?? Danut, mi-a ramas gandul la tagliatelele alea de aseara din farfuria ta, prin urmare astazi am facut si eu 20131214_140700.jpg Vad ca ai inceput sa te antrenezi deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Copilasi dragi, Imi trag un mare sut in fund petru ca nu am reusit sa ma tin de promisiunea de a fi gata la timp. Inca nu e tarziu, lucrez printre picaturi la trofeu, sper ca pana vineri sa il finalizez. Ideea e ca ... inca nu stiu la cine va ajunge... Sa va pun o poza cu ce am facut pana acum???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 nu te grabi .. tine-l pt la anu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Spaidãrilã, ori il tii pt la anul, ori il scoti la licitatie intr-un scop caritabil, ca tot se apropie Craciunul si-s multi necajiti. Nu ne pune poze cu etape intermediare. Surprinde-ne Mie, una, imi plac rau surprizele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 (editat) ok, atunci finalizez si scot la licitatie,, scopul e stabilit de voi rares... ai legatura tin minte ca la editia 1 si 2 am fost alaturi de Dana si mosociclisti Like asa caaaaaaaa... licitatie pentru premiu. jucarii sau ce e de trebuinta la copilasi. daca anul trecut a fost premiul la o persoana acum premiul sa bucure mai multe suflete bonus poza cu trofeul de anul trecut ok?? Editat Decembrie 17, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 (editat) absolut cum crezi tu ca e cel mai bine sa faci, asa sa faci. trofeul este creatia mintii si a mainilor tale, esti absolut suveran in decizie. anul acesta, dintre cei inscrisi si care au finalizat concursul, prietenul nostru robert bobariu a facut cei mai multi km, anume 23.386 km. poate ar fi nimerit sa te sfatuiesti si cu el... (nu iti ascund insa opinia mea: sunt fericit afland ca vrei sa-l oferi spre licitatie, intr-un scop caritabil. este frumos ceea ce faci. respect, om.) Editat Decembrie 17, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 Bucuros de idee! Respect si din partea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 (editat) Frumos gest.Bravo Editat Decembrie 18, 2013 de rfd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 ok @ kali, povestim pe privat despre cum o sa ajunga trofeul la tine @ all, hai cu jucariile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 jucarii am strans destul de multe. la fel si hainute si rechizite. nu refuzam nici-o donatie primita insa acum incercam sa ne axam si pe alimente care nu s-au prea primit (nici dulciuri) ps: debea astept sa vad trofeul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 (editat) Voi decideti la ce il folositi, asa cum am spus : scopul e stabilit de voi. Azi fac poza cu produsul final, astept sa imi confirme Kali cum e cu expedierea @ Rares: da-i de stire si lui Lucian, poate liciteaza si mareste colectia In trofeu au intrat piesele donate de voi ( in mare parte ). Editat Decembrie 18, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate