Kali Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Vreti sa organizam licitatia azi? Eventual mai pe seara? Ramane sa alegeti voi daca o facem live sau online. Ora 20.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 va pupa taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Si noi pe eeeeel! Mancu-ti mainile alea de artist, ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Felicitari pentru creatie. Da bine ce scrie pe cana aia, indiferent ce-i inauntru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 deci? ceva noutati? @Poli aia e cana mea de cafea Multam de aprecieri, cu ceva pagini in urma e poza cu trofeul de anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Salutare, ma bag si eu in licitatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 neata am impartit cu succes cadourile .. s-au strans atat de multe incat au mai si ramas. asa ca ne-am gandit ca in ianuarie sa mergem iar (pt doritori) mai ales ca un baietel de la adapostul din ferentari ne-a rugat sa ne intoarcem de ziua lui pe 5 ianuarie ca isi doreste mult o masinuta cu telecomanda .. ba chiar a si incercat sa ne mituiasca.. ne-a aratat cam tot ce stie el sa faca .. dans, beatbox si a promis ca o sa fie cuminte multumim din nou pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Apoi dacă băiatul e cuminte, am putea organiza o chetă pentru o mașinuță... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Apoi dacă băiatul e cuminte, am putea organiza o chetă pentru o mașinuță... Eu sunt pentru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Am povestit în birou despre asta și s-ar mai găsi donatori... asta cum vi s-ar părea? http://www.bigboystoys.ro/Masinute-cu-telecomanda/Porsche-GT3-RS-cu-telecomanda-scara-1-14-322.html Sau dacă știe cineva alte site-uri, produse etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Si eu sunt pentru:) Cand organizam licitatia? In seara asta pe la 22.00 e ok? Sa aveti timp sa ajungeti pe la casele voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Si eu sunt pentru:) Cand organizam licitatia? In seara asta pe la 22.00 e ok? Sa aveti timp sa ajungeti pe la casele voastre. Pun si eu la licitatie un reportofon minuscul ,numai bun de inregistrat pe cineva fara sa-si dea seama.Obiect de colectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 22 e ok. Sper sa ma tina bateria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Deschidem jocurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 I'm ready when you are:D Let's bid... care e suma de start? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Nu era stabilita. Deschid eu cu 50 ron? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 (editat) Oki, ridic la 70 lei LE. cum ne prindem ca ar trebui sa ne oprim? Editat Decembrie 23, 2013 de alex.burlacu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Am impresia ca ne jucam doar noi doi )) 80 Ar trebui sa ne opreasca spaidărul, dar nici el nu e pe aici ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Mda se pare ca punctualitatea nu e caracteristica p-acilea Confirmase si hornet60... sper sa intre macar el... nu de alta dar ar fi distractiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Daca te mai tine bateria, poate mai asteptam un pic. Intre timp, eu intind niste perdele. Menajera e libera ) Oo, domnul robert apare puternic! Bine ati venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 (editat) Buna seara! Am vazut tarziu anuntul. Oricum, la o licitatie "forumistica" nu am mai participat pana acum! Vedem ce-o iesi! (Cel mai bine ar fi sa rugam un moderator sa curete pe aici dupa ce ne terminam treaba.) Editat Decembrie 23, 2013 de robert_bobariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 (editat) Între timp am ajuns și eu acasă, așa că pot sta fără probleme. Edit: Salut Robert, ai dreptate, la final trebuie să facă cineva curat după noi ridic la 120 Editat Decembrie 23, 2013 de alex.burlacu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 128.50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 135 (lei, nu autobuzul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate