BikerXX Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 hello.vreau k in iarna asta sau in orice caz pana la primavara sa mi iau un motor adevarat si nu ma pot hotara intre cele 2 modele. am 182 si 96 kg,sincer imi place gs ul,dar nu am stat pe nici unul si pare cam mik...de asemenea nu styu kum stau ku konsumul si ku kosturile pieselor.daca a avut cineva ambele modele, i as multumi pt o parere serioasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 avand in vedere statura ta, eu zic GSXF... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Categoric gsx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 ka sa fiu in tema ku tine as alege kategorik GSX 600 F -ul pt ka la un moment dat vei vrea ceva mai multa putere si GS -ul e mai slabut in komparatie ku GSX-ul GS e kam mikutz intre-adevar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 ka sa fiu in tema ku tine as alege kategorik GSX 600 F -ul pt ka la un moment dat vei vrea ceva mai multa putere si GS -ul e mai slabut in komparatie ku GSX-ul GS e kam mikutz intre-adevar ko-rekt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Cel mai bine e sa te gandesti la ce o folosesti...si care iti place...pana la urma GS-ul e superb in oras...micut, manevrabil...etc.Dar odata iesit din oras...lipsa de putere te penalizeaza. Si eu cred ca GSX-ul merge mai bine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 (editat) Cel mai bine e sa te gandesti la ce o folosesti...si care iti place...pana la urma GS-ul e superb in oras...micut, manevrabil...etc.Dar odata iesit din oras...lipsa de putere te penalizeaza. Si eu cred ca GSX-ul merge mai bine..... Eu am GS. E superba in oras.....dar pe serpentine e nemaipomenita. Intr-adevar depinde ce iti doresti......daca vrei sa mergi cu 200 atunci nu-ti lua GS , altfel ....daca vrei sa te bucuri de drum la o viteza de croaziera o idee mai mica atunci GS-ul nu te va dezamagi . Succes in alegerea motocicletei Editat Octombrie 31, 2006 de monitz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dupa ce inveti sa scrii poti sa-ti iei si motor. Atentie ca unele semne de circulatie au si text! On-topic: eu zic Gsxf dar cum bine zicea un antevorbitor Gs-ul nu are carene, deci nu ai ce sparge. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 Dupa ce inveti sa scrii poti sa-ti iei si motor. Atentie ca unele semne de circulatie au si text! On-topic: eu zic Gsxf dar cum bine zicea un antevorbitor Gs-ul nu are carene, deci nu ai ce sparge. Bafta! styu sa scriu,din moment ce ai inteles ce am vrut sa spun.eu nu prea am inteles ce ai zis tu,nu ai argumentat ku nimik,traba ku karenele nu ma intereseaza.eu am cerut o parere,nu misto uri ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maj Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 gsx f cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 (editat) catzy any ay? asha se skrie acuma pryn skoly? ontopic: daca mersul in oras va fi predominant => GS. daca afara => GSX. dar sa ai in vedere ca GSX are carene si ca incepator sigur iti va scapa pe jos din varii erori. chiar si de pe cric pe loc. Si cu serpentinele a zis'o bine "monitz" Editat Octombrie 31, 2006 de AlexLau_81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 mersi mult...dar pe care dintre ele e pozitia mai konfortabila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maj Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 ambele sunt comode.pe gs stai un pic mai drept, iar pe gsxf mai aplecat un pic.ambele se preteaza atat la drum lung cat si in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 mersi mult...dar pe care dintre ele e pozitia mai konfortabila? Pt inceput cel putin recomand GS 500. GSX F e mult mai greu, mai puternic si mai putin manevrabil. Am mers cu ambele si GS mi se pare mult mai comod/confortabil in afara, evident, de protectia la vant la viteze mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flusturel Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 pentru a nu deschide o tema noua folosesc si eu topicul omului pt o nelamurire. daca isi ia omul GSX si isi scoate carenele, poate monta bari de protectie un timp oarecare. arata nasol probabil dar nu strica plasticul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 pentru a nu deschide o tema noua folosesc si eu topicul omului pt o nelamurire. daca isi ia omul GSX si isi scoate carenele, poate monta bari de protectie un timp oarecare. arata nasol probabil dar nu strica plasticul ala. no offence da gsxf ul 600 vechi oricum nu e o frumusete, daca ii mai si scoti carenele arata ca iuda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Sal, Exista mai nou si modelul GS500F, care are carena. Nou costa cam 5700 E, parca, cu vreo 4-500 mai mult decat GS500 (naked). Eu am GS500F, si ca incepator pot sa-ti zic ca e super. Bine, sunt ceva mai scund, 176 cm. Cantareste 180 kg. Carena e destul de maleabila, si formata din vreo 3-4 bucati. De asemenea, am inteles ca exista si posibilitatea sa montezi carena pe modelul GS500, cam pe la 500E. Totusi, pt traficul din bucuresti, daca vrei sa te strecori, s-ar putea sa fie mai indicat un alt model, ceva mai subtirel . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 io am gs , e buna sa invetzi pe ea. pt tine as recomanda gsx , daca nu ai mers de loc si nu ai exp ai putea sa itzi iei gs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 /index.php?...=67194&st=0 eu zic sa-ti iei gsx ... in primul rand pt ca daca iti iei gs o sa te plictisesti si poate in mai putin de 1 an o sa vrei ceva mai mare. gsx-ul se potriveste descrierii tale , este manevrabil, poti sa inveti pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 mi am luat gs u... :banana : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 sincere felicitari! sa te bucuri de motor si sa ne arati si noua niste poze!(si incearca sa renunti la scrierea cu "k" in loc de "c") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 (editat) multumesc.o sa pun si poze cat de curand.ii mai usor pt mine sa scriu asa ,merge mai repede.. Editat Decembrie 19, 2006 de kevin77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerto Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 .......categoric GSX ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 .......categoric GSX ...... in mai putyn de 30 de minute m am obisnuit ku gs ul,kestiile pe care le poate face in oras sunt supertari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Zicea cineva pe aici de GS ca e mai bun pt oras si ca nu e carenat.. intr-adevar e manevrabil !! dar exista si GS cu carene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate