cristache Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 (editat) Sambata 17.03.2012 pe la 10 am iesit la o plimbarica linga Bucuresti, nu stiu exact unde, pe camp si prin paduri sa ne dezmortim un pic...iar dupa plimbarica am luat o ciorba de burta si niste mici la Mihailesti...o sambata reusita.(plus ca mi-am innoit si ITP-ul) <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/Nvj3JyqGo_o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=Nvj3JyqGo_o&feature=plcp&context=C4781e60VDvjVQa1PpcFNj0qZvgckErvW8qpkCwm4DtrU1RJGjdAI%3D ... Am uitat sa va spun...am fost doar trei baieti cu Kawasaki KLR650,Yamaha XT660Z Tenere si Honda XR 400R...Vremea splendida si pamantul nu era asa de imbibat cu apa cum ne-am fi asteptat... Am aflat si pe unde am fost: Editat Martie 20, 2012 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Ce melodii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Martie 20, 2012 Autor Share Postat Martie 20, 2012 Si niste poze de la Alex: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiyuta Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Multumesc pentru cele opt minute de filmulet Cristache. Foarte bine aleasa muzica. p.s cadrul din secunda 56 e blana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 (editat) p.s cadrul din secunda 56 e blana! este o metafora, un arc peste iarna dupa cum se poate observa la 0:32 aici: http://www.youtube.com/watch?v=2kuCicikAWM in fapt brebeneii dupa care s-a iesit la cules fusesera semanati si ajutati cu ingrasaminte anterior De altfel, intr-o maniera reflectiva si reflexiva totodata, grija fatza de brebeneii de primavara 2012 poate fi studiata si la 4:00, nu numai la 0:32... Editat Martie 20, 2012 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Martie 21, 2012 Autor Share Postat Martie 21, 2012 Multumesc pt aprecieri Tiyuta, dar meritele sunt numai ale lui Vamos, el este realizatorul filmuletelor...el a filmat, a montat si a ales coloana sonora...noi ceilalti am fost doar figuranti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Foarte misto excursia si filmarea, pe gustul meu.Bravo baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 V-ati plimbat ceva. Bravos! Am iesit si eu sambata cu pegaso-ul pe langa Constanta pe undeva, sa vada autostrada - de pe camp Dar a fost soft rau de tot, eram si cu ghiozdanel dupa mine (prietena-in 4 ani prima oara pe moto cu mine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Pe langa excursia care se vede ca a fost foarte faina, montajul filmarilor e bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz XL Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Weekendul asta iesiti la plimbare? Ma luati si pe mine daca iesiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 felicitari, super distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berlin Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 (editat) Si iesirea noastra de saptamana trecuta prin jurul "capidavei" si la ce mai foloseste o casca! Editat Martie 24, 2012 de Berlin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Martie 25, 2012 Autor Share Postat Martie 25, 2012 Berlin/Nils, felicitari pt tura, parca l-am recunoscut pe Robbie si pe Taxi... Pina la urma care era treaba cu cateii aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Super misto filmuletele,dar muzica...ei bine,muzica m-a dat pe spate !!! .Felicitari baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate