valitaz Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 salut ! pacientul Suzuki tl 1000s din 1997 injectie electronica . problema ; indiferent de regimul de functionare consuma 12-13 l la 100 km ! azi am schimbat in 3500-4000 de rotatii , mers inafara localitatii , viteza maxima 130 km/h , consum 12.5 . orice sfat e binevenit !! multumesc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 (editat) Filtru de aer inundat, injectie nesincronizata? Astea la prima vedere. Editat Martie 25, 2012 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Din cate stiu cam atat consuma TL-ul,am avut un prieten cu un TL.Orice i-ai face,nu ai sa reduci cu mult consumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Sustin ce a.zis Marcone! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 (editat) @valitaz : scuza-ma ca ma bag peste topicul tau @cunoscatori : am un RF600 din '96 care prezinta de asemenea un apetit monstru.ce-as putea sa-i fac sa nu mai consume atat? raspunsurile de mai sus ar fi valabile si pentru mine? p.s: sper ca nu v-am enervat cu intrebarile mele.le-am pus doar ca sa nu fac eu ceva inainte si doamne fereste,sa stric motoreta Editat Martie 25, 2012 de Ciprian_B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 (editat) Filtru de aer inundat, injectie nesincronizata? Astea la prima vedere. La asta adaug si posibilitatea de a avea un senzor busit si as verifica senzorii ce intervin in procesul de injectie (sonda lambda, senzorul de temperatura aerului) dupa ce am curatat filtrul si inainte de a sincrniza injectia. Manual service aici: http://service.tanga-moteurs.ro/data/Suzuki_TL_1000_S%2C_manual.pdf Editat Martie 25, 2012 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Martie 25, 2012 Autor Share Postat Martie 25, 2012 multam fain pentru indrumari !! cred ca ma programez la TNG ca eu nu ma prea pricep la electronica- electrica ! multumesc marcone pt manual ! asfalt uscat tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 @valitaz : scuza-ma ca ma bag peste topicul tau @cunoscatori : am un RF600 din '96 care prezinta de asemenea un apetit monstru.ce-as putea sa-i fac sa nu mai consume atat? raspunsurile de mai sus ar fi valabile si pentru mine? p.s: sper ca nu v-am enervat cu intrebarile mele.le-am pus doar ca sa nu fac eu ceva inainte si doamne fereste,sa stric motoreta schimba tuburile emulsoare si cuiele... e boala lor, se ovalizeaza destul de repede. recomand factorypro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Martie 26, 2012 Autor Share Postat Martie 26, 2012 (editat) si totusi , care mai are TLS sau TLR p-aici ?? Din cate stiu cam atat consuma TL-ul,am avut un prieten cu un TL.Orice i-ai face,nu ai sa reduci cu mult consumul. nu mult !! dar totusi un 10 mixt cred ca se poate !! + mi se opreste in mers + ca sta de 3 ani si ar trebui verificata !!oricum , ms. pt. incurajari Editat Martie 26, 2012 de valitaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Un pic de dreptate are legat de consum.. TL mananca benzina, poate si oameni dupa cum arata asta... Editat Martie 26, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Martie 27, 2012 Autor Share Postat Martie 27, 2012 (editat) foarte tare !! io clasic ! si acum rezultatul dupa ce am fost la TNG !(cca 260 km dus intors)!consum afara 7 -7,5 L 100 km !! de la Predeal cu 40/h pe ploaie cu vit 1-3 ! acum , ce-a facut, nu mi-e f clar ca nu ma pricep dar scurt a facut cam astea ; desfacut ,curatat , uns ,reglat ,suflat , pus la loc , calculator ,proba iar calculator ! cert este ca dupa 3-4 ore mobra merge beton !! trage de rupe si consuma decent !! MULTUMESC TNG !! Editat Martie 27, 2012 de valitaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 (editat) Tng ul nu e mecanic ... dezinformeaza. Tng e magician. Inca o motoreta sanatoasa si un stapan fericit. Editat Martie 28, 2012 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Multumesc la fiecare pentru cuvintele frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Daca tot s-au pus baietii pe multumiri , trebuie sa o fac si eu pentru sfaturile ce mi le-ai dat prin PM . Multumesc frumos . Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 28, 2012 Admin Share Postat Martie 28, 2012 rezultatul dupa ce am fost la TNG !(cca 260 km dus intors)!consum afara 7 -7,5 L 100 km !! de la Predeal cu 40/h pe ploaie cu vit 1-3 ! trage de rupe si consuma decent Poate nu inteleg eu, dar tie ti-a consumat afara 7-7.5% in conditiile in care o buna parte din drum ai mers si cu 40 km/ora? Asta inseamna consum decent? Ce inseamna atunci consum mare? PS:Nu are legatura cu Georgica, un mecnic si baiat de exceptie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Poate nu inteleg eu, dar tie ti-a consumat afara 7-7.5% in conditiile in care o buna parte din drum ai mers si cu 40 km/ora? Asta inseamna consum decent? Ce inseamna atunci consum mare? PS:Nu are legatura cu Georgica, un mecnic si baiat de exceptie.. "viteza maxima 130 km/h , consum 12.5 . orice sfat e binevenit !! multumesc " primul post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 28, 2012 Admin Share Postat Martie 28, 2012 Am vazut si aia, cu 12.5.. , nu inteleg de ce n-o vinde, daca la 40 ora cu treapta a treia max consuma 7.5%.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Martie 28, 2012 Autor Share Postat Martie 28, 2012 (editat) Am vazut si aia, cu 12.5.. , nu inteleg de ce n-o vinde, daca la 40 ora cu treapta a treia max consuma 7.5%.. de ce n-o vand ?? ia-ti v2 clasic si o sa intelegi si tu cat despre consum am vrut unul decent si aia am acum ! inainte lua 12 indiferent cum mergeam !!astept vreme frumoasa si va spun si consumul ! ps. pana-n Campina a mers si muuuuult mai tare! asa ca ..... . cat despre TNG intradevar este magician ! Editat Martie 28, 2012 de valitaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 28, 2012 Admin Share Postat Martie 28, 2012 V2 clasic am avut demult, prima me mobra,un chopper, VN1500 Casc ochii cand aud de consumuri de-astea, avand in veder ca tancul meu, cu bagaje si pasager, 600kg cu totul, consuma la drum intins, cu 120/130 intre 5.6-5.8%. Bine, una-i una, alta-i alta. Drumuri bune si sa te bucuri de consumul redus, atunci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Martie 28, 2012 Autor Share Postat Martie 28, 2012 multumesc la fel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 V2 clasic am avut demult, prima me mobra,un chopper, VN1500 Casc ochii cand aud de consumuri de-astea, avand in veder ca tancul meu, cu bagaje si pasager, 600kg cu totul, consuma la drum intins, cu 120/130 intre 5.6-5.8%. Bine, una-i una, alta-i alta. Drumuri bune si sa te bucuri de consumul redus, atunci.. asta e consumul per cilindru,nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 28, 2012 Admin Share Postat Martie 28, 2012 Stiu ca pare greu de crezut, nici eu nu am crezut cind intrebam propietarii de LT, inainte sa-l cumpar pe asta.. Nu rade prea tare..atata consuma TOT mastodontul..nu pune pariu ca pierzi..nu sare niciodata de 6% si aia rar, media este pe la 5.3-5.6%.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Stiu ca pare greu de crezut, nici eu nu am crezut cind intrebam propietarii de LT, inainte sa-l cumpar pe asta.. Nu rade prea tare..atata consuma TOT mastodontul..nu pune pariu ca pierzi..nu sare niciodata de 6% si aia rar, media este pe la 5.3-5.6%.. glumeam....chill... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 28, 2012 Admin Share Postat Martie 28, 2012 Eu nu glumeam , chiar atata consuma.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate