qri57i Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Salut baieti! am o si eu o mica intrebare.... pe unde pot face ITP-ul ma motocicleta? in afara de RAR ... Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Arunca un ochi AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qri57i Postat Aprilie 10, 2012 Autor Share Postat Aprilie 10, 2012 in Craiova ar fi de preferat ) noroc si mersi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bububeshi Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 http://prog.rarom.ro/listepublice/itp.asp?judet=dolj Vezi 49. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin_Dan Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 49.Nume societate:SC C & C ITP SRL (DJ069)Adresă SITP:CRAIOVA, CALEA SEVERINULUI nr: 42, DOLJAdresă sediu:CRAIOVA, CALEA SEVERINULUI nr. 42, jud. DOLJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qri57i Postat Aprilie 10, 2012 Autor Share Postat Aprilie 10, 2012 Perfect ! Multam mult ! Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Salut baieti! am o si eu o mica intrebare.... pe unde pot face ITP-ul ma motocicleta? in afara de RAR ... Multumesc ! salut, cum iesi spre filiasi, dupa omv petromul de la hanul craiovita, imediat dupa magazinul ala mare (praktiker sau baumax nu mai stiu care e primul) se face un drum la dreapta, sunt multe tiruri parcate pe acolo de obicei. mergi cam 300 de metri si se face o curte la stanga, cu niste hale. este hala de pe colt. niciodata nu am avut probleme sa trec itpul. super de gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 se mai poate face si spre filiasi, dupa podul de la isalnita pe dreapta, dupa o statie peco Consul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 De anul trecut ITP-ul la motociclete se face numai la RAR..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 salut, un pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 De anul trecut ITP-ul la motociclete se face numai la RAR..... gresit. se face oriunde au stand de testare pentru motociclete. unde am zis eu se face, si nu e rar. salut, un pret? in toamna era 80 de ron aici in craiova, nu stiu daca merita drumul din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qri57i Postat Iunie 13, 2012 Autor Share Postat Iunie 13, 2012 Am facut ITP-ul. Pentru cei interesati statie itp pentru motoare este intre isalnita si sere ... pe dreapta, inainte de rezervoarele alea de la rompetrol. E usor de vazut. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 O stati de itp pt moto in craiova?unde sa fie baietii de treaba? nu am probleme cu ea, doar ca e un enduro si toba se aude oleaca mai gros... nu bubuie de sa iti sparga capul, e de bun simt... merg mai mult pe dealuri cu ea doar ca , ca sa ajung acolo tre sa o iau si oleaca prin oras. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Am facut ITP-ul. Pentru cei interesati statie itp pentru motoare este intre isalnita si sere ... pe dreapta, inainte de rezervoarele alea de la rompetrol. E usor de vazut. Asfalt uscat ! O stati de itp pt moto in craiova?unde sa fie baietii de treaba? nu am probleme cu ea, doar ca e un enduro si toba se aude oleaca mai gros... nu bubuie de sa iti sparga capul, e de bun simt... merg mai mult pe dealuri cu ea doar ca , ca sa ajung acolo tre sa o iau si oleaca prin oras. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 (editat) intrebare intrebatoare: daca pic itp-ul, sunt trecut intr-o baza de date ca respins? si daca trebuie sa platesc ceva in cazul in care sunt respins Editat Iunie 19, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 intrebare intrebatoare: daca pic itp-ul, sunt trecut intr-o baza de date ca respins? si daca trebuie sa platesc ceva in cazul in care sunt respins da, ai un termen in care sa rezolvi problema pentru care ai fost respins ,si sa vii pentru refacearea itpului si se plateste din nou o parte din itp. nu stiu ce se intampla daca nu te duci la termenul respectiv, ca nu am patzit-o inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Daca nu te duci intr-o luna dupa ce pici, platesti din nou itp intreg... la revenire mi se pare ca e 40-50% din cat costa itp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 (editat) salut, cum iesi spre filiasi, dupa omv petromul de la hanul craiovita, imediat dupa magazinul ala mare (praktiker sau baumax nu mai stiu care e primul) se face un drum la dreapta, sunt multe tiruri parcate pe acolo de obicei. mergi cam 300 de metri si se face o curte la stanga, cu niste hale. este hala de pe colt. niciodata nu am avut probleme sa trec itpul. super de gasca am fost la astia de langa baumax, dar nu mai fac itp pt motociclete am sa ma duc maine la isalnita last edit: gata am trecut itp-ul foarte ok astia de la isalnita daca va stiti cu ceva in neregula la mobra, mergeti vinerea dupa 15:30 si cu o mica atentie pana la 18 au deschis Editat Iunie 29, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Numai vinerea dupa 15:30 sau in orice zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Numai vinerea dupa 15:30 sau in orice zi? poti sa mergi oricand sa faci itp, vineri dupa ora 15-16 nu mai au controale si trec cu vederea anumite "nereguli" eu am o motocicleta destul de "ciudata" si am fost prima data la ei marti, si cam strambau din nas(erau si unii de la politie pe acolo) mi-au zis sa vin vineri, si vineri s-au sucit la 180 de grade, nu mai era nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Numai vinerea dupa 15:30 sau in orice zi? nu stiu daca merita drumul de la iasi la craiova pentru un itp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Am bunici la craiova si moto e acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 intrebare intrebatoare: daca pic itp-ul, sunt trecut intr-o baza de date ca respins? si daca trebuie sa platesc ceva in cazul in care sunt respins ai terminato ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 ai terminato ? da in sfarsit am terminat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnduZ. Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 as vrea sa fac si eu itp-ul motocicletei mele si nu pot decat sambata acum inainte de paste, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie despre o locatie ITP Moto si eventual un numar de telefon. am cautat pe net in lung si in lat si nu am gasit nimic... Multumesc de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate