jinxy Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Salut, Am reusit sa sparg geamul unei oglinzi. Se poate cumpara separat sau doar cu tot cu oglinda? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Cred ca depinde si de oglinda, si eu am spart la a mea geamul si dupa ce am pus altul nu mai e la fel, cel original era turnat acolo, asta nou se misca, vibreaza greu si nu intelegi nimic cand te uiti in oglinda ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 1. cumperi o oglinda ieftina de masina/motor din de-alde bazar (ideea e sa mareasca) 2. orice sticlar serios ti-o taie dupa contur 3. o lipesti cu silicon 4. gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Aprilie 23, 2012 Autor Share Postat Aprilie 23, 2012 Multumesc, esti destept! Asta era si problema mea: oglinda normala nu mareste Pt bucuresteni: imi puteti recomanda un geamgiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Asta era si problema mea: oglinda normala nu mareste Pai si de ce ai vrea sa mareasca? Din cate am vazut eu oglinzile auto/moto deobicei "micsoreaza" imaginea ca sa aiba un unghi mai larg. Oglinzi care maresc imaginea folosesc femeile la fardat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 corect, sa micsoreze, am scris auirea. ideea e ca oglinzile retrovizoare de pe vehicule nu sint oglinzi obisnuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Cred ca depinde si de oglinda, si eu am spart la a mea geamul si dupa ce am pus altul nu mai e la fel, cel original era turnat acolo, asta nou se misca, vibreaza greu si nu intelegi nimic cand te uiti in oglinda ! depinde si de cine o taie si cum o monteaza ,in primul rand trebuie gasita oglinda la grosimea celei originale ,apoi taiata la dimensiunea corecte , ca sa intre plasticul trebuie bine "inmuiat" in apa fierbinte , oricum ca originalul nu prea iasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 io am facut operatia cu geamgiul de 2 ori pentru fiecare oglinda in parte la o geamgerie din intersectia de la OUCHAN Titan, 10 lei treaba, tremura umpic dar i-am pus silicon pe margine si urma sa-l netezesc ca sa se vada frumos...si mi-a fost lene, le-am lasat asa dar macar vedeam in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Aprilie 23, 2012 Autor Share Postat Aprilie 23, 2012 Merci, guys! O sa incerc varianta asta si daca iese prost o sa iau una noua. Pentru 30 lei...merita experimentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Eu am luat niste oglinzi pentru chopper cu 25 roni cromate.Si pe mine m-a uimit pretul si calitatea la banii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate