Vittore Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Buc - Calarasi - Silistra-Dobrich- Dalboka si retur pe acelasi traseu . 8.15 pe A2 in parcare la km20 , 8.30 plecare http://www.dalboka.com/Dalboka/RO/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) Salut Victor ! In sfarsit cineva cu o propunere pentru duminica ! Chiar ma gandeam ca as iesi pe undeva. Eu n-am mai fost pe ruta asta, deci as merge ! E vorba de duminica nu ? Nu de maine sambata... Editat Mai 4, 2012 de cristian2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 5, 2012 Autor Share Postat Mai 5, 2012 Duminica , exact ca-n titlu ! veste buna , bulgarii au asfaltat drumul pana la Balcik! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Victore eu am o singura problema ! Nu se poate intalnirea la 9.15 ?!? Nu e mare lucru diferenta de o ora, dar dimineata conteaza tare zic eu ! Nu promit ca ajung asa dimineata, dar la un 9 as veni... Mai stau treaz pe net 10 min daca vrei sa-mi raspunzi ceva despre asta, daca nu intru maine dimineata la 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 6, 2012 Autor Share Postat Mai 6, 2012 ce draga va e perna ....... , ma sacrific, ne vedem la 9 km20 A2, parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 7, 2012 Admin Share Postat Mai 7, 2012 Este asfalt ca-n palma 95% din drum. Pina la urma ati ajuns? Daca da, ati coborat/urcat panta aia mare cu motoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Salut Luigi ! Drumul este foarte ok ! Pana la urma n-am fost decat eu cu Victor si cand eram relativ aproape de Balchik am hotarat ca mai bine mergem acolo in port ca poate e mai animat si n-am mai ajuns pana acolo la scoici. Sincer asta a si fost unul din motive... panta aia cam aiurea. Plus ca incepuse sa ni sa faca si foame ! A fost ff bine si plimbarea si masa din port Balchik asa ca apoi am plecat acasa. S-a scumpit insa bacul de la Silistea care acum este 13 lei moto si 35 lei auto doar 1 drum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 (editat) Am fost si eu pe 28.04 cu inca doi prieteni. Drumul in cea mai mare parte e foarte bun cu exceptia intrarii in Dobrich unde e foarte peticit si putin la iesirea din Silistra. Panta de la Dalboka a ramas la fel, nu s-a schimbat nimic . Dupa ce am papat midii am fost si la capul Kaliakra, am facut cateva poze si retur. ...aaaa, sa nu uit, care mai mergeti cautati sa va faceti rezervare pentru masa ca e foarte aglomerat( sau asa am prins noi cu mese goale dar rezervate ). Editat Mai 7, 2012 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 7, 2012 Admin Share Postat Mai 7, 2012 (editat) Eu am ajuns pe acolo cu masina, dar vreau sa repet drumul cu mobra. De aia intrebam de panta aia, care mie mi s-a parut dubioasa tare, sincer nu m-as aventura pe coborarea si urcarea aia abrupta cu vaca mea de jumatate de tona! Daca nu aveam ABS poate ma incumetam, dar asa mi-este ca ma dau de-a berbeleacul cu ea si nu am chef de experiente neplacute. Pina la urma este cineva care a coborat pina acolo cu mobra? Editat Mai 7, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Eu am ajuns pe acolo cu masina, dar vreau sa repet drumul cu mobra. De aia intrebam de panta aia, care mie mi s-a parut dubioasa tare, sincer nu m-as aventura pe coborarea si urcarea aia abrupta cu vaca mea de jumatate de tona! Daca nu aveam ABS poate ma incumetam, dar asa mi-este ca ma dau de-a berbeleacul cu ea si nu am chef de experiente neplacute. Pina la urma este cineva care a coborat pina acolo cu mobra? je bmw gsa manu ktm 990 ca VACI ABS CUPLAT NORMAL SI DAI LA VALE CU FRANA DE PICIOR singura prob ar fi la urcare daca te intalmesti cu masina care coboara si vine pe mijlocul drumului a lasat cineva moto sus si nu am mai gasit incarcatorul de gps... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Noi am coborat de fiecare data de cate ori am fost, e cam dubioasa panta dar merge cu putina atentie. Prima data am cam strans din popou mai ales ca am luat-o cam tare la vale si am franat mai tare cu spatele pe niste denivelari de mi-a topait spatele. O data am ramas blocati pe urcare cam 30-45 de minute pe la jumatatea pantei ca i s-a prajit ambreiajul uneia cu un Land Rover si pe dreapta erau parcate masini. Daca nu te incumeti e parcare sus, dar e cam riscant . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 aveti o poza cu panta aia? sa inteleg(em) si eu/noi? unde e mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_k Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 se poate cobori dar cu mare atentie. am cam strans din popou cu srad-u' mai ales ca la coborare ajungeam sa vad roata din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 7, 2012 Admin Share Postat Mai 7, 2012 Am banuit de cind am coborat-o/urcat-o cu masina, nevasta-mea chiar s-a speriat.. Cu mobra mi-este frica, sincer! Si ale voastre sunt vaci, dar gandeste-te ca a mea cantareste peste 500 kilograme cu mine in spate! Pina la urma este chestie de fizica, daca isi ia vaca viteza la vale nu o mai opreste nici drak! Din ce citesc de la voi este clar, ma las pagubas, o parchez sus si fac si putin sport. La retur este misto, cu burta plina de scoici cu orez, sa urc toata panta aia.. aveti o poza cu panta aia? sa inteleg(em) si eu/noi? unde e mai exact? Nu stiu daca iti dai seama din poze, dar este foarte mare inclinarea, nici nu stiu daca am intalnit pina acuma asa ceva, cit am umblat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 in cazul in care strangeti bani de gaz si o portie de midii merg repede sa fac o filmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Eu am ajuns pe acolo cu masina, dar vreau sa repet drumul cu mobra. De aia intrebam de panta aia, care mie mi s-a parut dubioasa tare, sincer nu m-as aventura pe coborarea si urcarea aia abrupta cu vaca mea de jumatate de tona! Daca nu aveam ABS poate ma incumetam, dar asa mi-este ca ma dau de-a berbeleacul cu ea si nu am chef de experiente neplacute. Pina la urma este cineva care a coborat pina acolo cu mobra? Eu am coborat acolo de cateva ori, si cu pasager si singur. Nu e nici o problema daca te duci la vale in treapta 1 si cu un pic de ajutor din frane. Da, pare dubioasa la prima vedere, dar e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 8, 2012 Autor Share Postat Mai 8, 2012 cred ca mai periculoasa este panta de la Bran , la complexul de vile si restaurante , plina de nisip dupa iarna ce trecu ! pt un bulz m-am riscat ! insa ambele pot fi coborate fara probleme , de urcare nu mai vorbesc ! si mai e ceva : Silistra - Dobrich n-am intalnit mai mult de 30 masini ! la intoarcere am dat insa de turul Bg la ciclism . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 (editat) Eu am fost anul trecut si am lasat motorul sus. Problema la panta aia, nu e atat unghiul de inclinatie, cat asfaltul, care e ff alunecos, ceva gen Thassos. Masinile care au coborat, foarte greu puteau urca inapoi, e adevarat ca plouase si afaltul nu se uscase in totalitate. Dar oricum, era mare chin Editat Mai 8, 2012 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Se poate cobori fara probleme si cu japoneze obosite fara abs ) Intr-a-ntaia cu frana usor apasata, asa am reusit eu anul trecut. E cam pietris, dar pe asfalt uscat e ok. Pe ploaie..nu m-as risca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Nu stiu daca iti dai seama din poze, dar este foarte mare inclinarea, nici nu stiu daca am intalnit pina acuma asa ceva, cit am umblat.. nu vad nicio poza cu vreo panta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 11, 2012 Admin Share Postat Mai 11, 2012 Se poate cobori fara probleme si cu japoneze obosite fara abs ) Tocmai asta am subliniat, in cazul unei pante mari, cu pietris, alunecoasa, ABS -ul este total incompatibil. O mobra fara ABS se descurca mult mai bine. De aia enduro/touringurile mari au sistemul ABS decuplabil. nu vad nicio poza cu vreo panta.. ..Nu ai inteles sensul frazei, ma refeream la faptul ca nu-ti dai seama din poze, adica degeaba te uiti la ele. De aia nici nu s-a pus vreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Am gasit un filmulet pe youtube unde se poate vedea panta (pe la min 1:15): http://www.youtube.com/watch?v=Lb3GyNI2FtQ&feature=relmfu Dar zic eu ca e greu de inteles doar din film - trebe constatare la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 11, 2012 Admin Share Postat Mai 11, 2012 (editat) Exact asta am spus si eu.. Mai poate fi nisip, praf, etc. Depinde de abilitatile si mobra fiecaruia. PS:Dupa culoarea mobrei si a castii cel care a facut filmarea este colegul Knox! Editat Mai 11, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 hai, mai oameni, nu mai speriati lumea cu panta lu' peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 (editat) Am gasit un filmulet pe youtube unde se poate vedea panta (pe la min 1:15): http://www.youtube.com/watch?v=Lb3GyNI2FtQ&feature=relmfu Dar zic eu ca e greu de inteles doar din film - trebe constatare la fata locului. locatia merita.. mers mai incet si cu atentie.. seamana un pic cu drumul spre corbu hihi. definitely a must see Editat Mai 11, 2012 de redhair Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate