Andrei_D Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 (editat) Salut! Am o pereche de Diadora MX4, sunt noi si sunt rigide, in sensul ca schimb vitezle greu si frana spate aproape ca nu o pot apasa. Am asezat pedalale altfel dar problema ramane aceeasi. Cizmele n-au avut timp sa se inmoaie prea mult fiindca le-am purtat doar de 2 ori. Aseara au dat morcovii cand a trebuit sa opresc doar cu frana fata, sa evit un prost care nu are rabdare. Cum as putea sa le fac sa fie mai flexibile? Purtate prin casa? Bagate in apa fierbinte? Nu stiu... Multumesc! Editat Mai 12, 2012 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Salut! Am o pereche de Diadora MX4, sunt noi si sunt rigide, in sensul ca schimb vitezle greu si frana spate aproape ca nu o pot apasa. Am asezat pedalale altfel dar problema ramane aceeasi. Cizmele n-au avut timp sa se inmoaie prea mult fiindca le-am purtat doar de 2 ori. Aseara au dat morcovii cand a trebuit sa opresc doar cu frana fata, sa evit un prost care nu are rabdare. Cum as putea sa le fac sa fie mai flexibile? Purtate prin casa? Bagate in apa fierbinte? Nu stiu... Multumesc! dupa vreo 10 purtari o sa fie ok. nu prea ai ce sa le faci decat sa mergi cu ele o vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Salut, Am mers si eu cu niste cizme IXS XP-RC pe Transalp prin trafic si nu e distractiv. Dupa cum spui tu, sunt forte rigide. Bineinteles, odata cu uzura devin putin mai flexibile. Gandeste-te, totusi, care este scopul lor... Nicidecum traficul urban. Sunt gandite sa faca fata la impact si sa-ti pastreze incheieturile si oasele la locul lor, cand faci vreo prostie pe teren accidentat. Deci, daca s-ar derigidiza usor ar fi nemultumiti toti enduristii. In locul tau as folosi niste cizme de touring sau niste ghete cu 2 clapete, care sa iti faciliteze actionarea comenzilor, iar MX4 le-as folosi strict pentru iesiri off-road. Have fun, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Salut, Am mers si eu cu niste cizme IXS XP-RC pe Transalp prin trafic si nu e distractiv. Dupa cum spui tu, sunt forte rigide. Bineinteles, odata cu uzura devin putin mai flexibile. Gandeste-te, totusi, care este scopul lor... Nicidecum traficul urban. Sunt gandite sa faca fata la impact si sa-ti pastreze incheieturile si oasele la locul lor, cand faci vreo prostie pe teren accidentat. Deci, daca s-ar derigidiza usor ar fi nemultumiti toti enduristii. In locul tau as folosi niste cizme de touring sau niste ghete cu 2 clapete, care sa iti faciliteze actionarea comenzilor, iar MX4 le-as folosi strict pentru iesiri off-road. Have fun, Andrei Da-le cu WD40 ...se mai inmoaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Mai 12, 2012 Autor Share Postat Mai 12, 2012 (editat) Nici nu ma gandesc sa le folosesc in oras dar le folosesc pe sosea, de acasa pana in locul in care ies de pe asfalt. In functie de tura, asta inseamna intre 15 si 100 de km de mers la drum intins. Daca la mers lejer imi creeaza probleme, iti dai seama ca in teren iti iau toata placerea. Mai caut solutii Apropo, le-am incercat si eu pe un Transalp si botul nici nu incape sub schimbator Editat Mai 12, 2012 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Salut! Am o pereche de Diadora MX4, sunt noi si sunt rigide, in sensul ca schimb vitezle greu si frana spate aproape ca nu o pot apasa. Am asezat pedalale altfel dar problema ramane aceeasi. Cizmele n-au avut timp sa se inmoaie prea mult fiindca le-am purtat doar de 2 ori. Aseara au dat morcovii cand a trebuit sa opresc doar cu frana fata, sa evit un prost care nu are rabdare. Cum as putea sa le fac sa fie mai flexibile? Purtate prin casa? Bagate in apa fierbinte? Nu stiu... Multumesc! Studiaza putin problema ca e chestie de obisnuinta. Trebuie sa-i prinzi spilul. Difera tehnica si asezarea pe motor. Pentru inceput incearca sa stai mai pe fata pe motor, unghiul va permite sa bagi laba piciorului sub schimbator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Daca sunt primele tale cizme de motocross, e normal sa ti se para rigide si sa nu poti actiona pedalele cu usurinta. Cu timpul te vei obisnui cu ele si vei putea sa apesi pedalele normal. Iar cand vei purta pe moto alte incaltari, vei avea impresia ca esti in pielea goala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vAli. Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Daca sunt primele tale cizme de motocross, e normal sa ti se para rigide si sa nu poti actiona pedalele cu usurinta. Cu timpul te vei obisnui cu ele si vei putea sa apesi pedalele normal. Iar cand vei purta pe moto alte incaltari, vei avea impresia ca esti in pielea goala. ...perfect spus! Cine a trecut pe-acolo, stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Mai 14, 2012 Autor Share Postat Mai 14, 2012 Da, e prima pereche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Eu le-am facut "rodajul" cizmelor mele in casa. Pur si simplu ma incaltam cu ele si incercam sa merg, uneori mai ieseam pe strada si in scurt timp au inceput sa capete elasticitate. Asa e cu cizmele noi, nu-ti face griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 cel mai bine e sa le uzi si apoi sa dai cateva ture cu ele in picioare....la mine a functionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate