throttle Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 update: maine, punct de intalnire Kaufland Targoviste, ora 9, 9.30. suntem 2 pana acum. se mai baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 se mai baga careva? Ne mai bagam vreo 5. Multumit? PS- Azi am fost cu Enduristu' pe la Tabla Butii si Grohotis. Foarte misto cele doua trasee legate. Ori eu ori Dan revenim cu ceva pozne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 prevestesc o zi de adus aminte in iarna la un vin fiert trebuie sa ma duci pe acolo ca sa ma conving ca sunt misto asteptam poznele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Hai sa vedem ce-o iesi, suntem 8 daca numar bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 (editat) Hai sa vedem ce-o iesi, suntem 8 daca numar bine.... scuze Bogdan ca nu ti-am raspuns aseara dar m-a ucis Angi pe cele doua trasee si am cazut lat.Inca o iesire dupa aia de ieri era S.F. pt mine Iaca niste poze, restul pe Facebook. Editat Septembrie 23, 2012 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 @Enduristu + @ zigzag: frumos traseu si poze. ceva de azi, o iesire reusita! ii invit si pe ceilalti sa urce poze, si vorba aia, are cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Felicitari Dane! ca Angi nu are nevoie ca ne-am pupat astazi, banuiuesc ca v-ati distrat ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 si inca una de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 + inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Ceata lui Pitigoi Cade unu' tipa doi Distractiva plimbarea si cu brigada mare. A iesit caterinca. Acum imi umbla prin cap un Iezer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Ceata lui Pitigoi Cade unu' tipa doi Acum imi umbla prin cap un Iezer apropo de cazaturi, da-i un zoom la poza de mai jos mie imi umbla prin cap neste cramponate, pe urma umblam pe unde vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 pe urma umblam pe unde vrei tu Intre timp poate reusesti sa renunti la obiceiul ala al tau cu spriturile. Spritul se da seara ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 inca o data imi cer scuze! si gandeste-te la o pereche de ochelari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 inca o data imi cer scuze! si gandeste-te la o pereche de ochelari! la o pereche de ochelari si la un combinezon de ploaie...niciodata nu stii ce ti se poate intampla!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 asa groaznic sunt ca partener de coclauri? nea Sun, de aseara stau cu ochii numai pe mail!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Verifica-l din 10 in 10 min....e pe vine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Fain de tot pe unde va plimbati voi ! ... deja ma bate gandul sa schimb mobra cu una mai usoara (... mult mai usoara) pentru astfel de trasee ! Mi-ar placea un BMW ca al tau ! ... mai vedem la anul, momentan ,,stationez" ! Frumos ! Bravo ! Daca s-a ajuns cu Varadero pe Leaota, se ajunge si cu LC8. E treaba doar de "sofer" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Daca s-a ajuns cu Varadero pe Leaota, se ajunge si cu LC8. E treaba doar de "sofer" Varadero a urcat din FIENI sau din BADENI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Din Badeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Din Badeni. Ma gandeam eu. Din Fieni nu cred ca are cum sa reuseasca (depinde de "sofer") . Din Badeni e drum bun, de Dacie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 D-aia am si intrebat pe unde urcati, ca din Badeni mi s-a parut banal... Apropo' de Iezer, am fost pe fuga intr-o zi. Am urcat din Leresti si stanga pe baraj. Cand incepe urcarea prin padure sunt si multe izvoare care curg fix pe drum. Era perioada de canicula si era noroi in multe locuri. Acum cred ca-i jale La iesirea in golul alpin se urca mai bine pieptis pe "scurtaturi" dar la vale e mai greu, a mea s-a dus taras pe iarba. Mai sus e plin de pietre, bolovani chiar. Am luat o curba cam strans si am vazut cam tarziu ca-i o vaioaga. Am scos-o cu greu de acolo (eram singur ca mai de fiecare data ) Sus e de vis, peisajul merita tot efortul. N-am zabovit prea mult ca era deja tarziu si am facut cale-ntoarsa. Ma manca rau de tot sa cobor spre cabana Voina dar nu aveam nicio informatie despre drum si am zis sa nu risc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 D-aia am si intrebat pe unde urcati, ca din Badeni mi s-a parut banal... Apropo' de Iezer, am fost pe fuga intr-o zi. Am urcat din Leresti si stanga pe baraj. Cand incepe urcarea prin padure sunt si multe izvoare care curg fix pe drum. Era perioada de canicula si era noroi in multe locuri. Acum cred ca-i jale La iesirea in golul alpin se urca mai bine pieptis pe "scurtaturi" dar la vale e mai greu, a mea s-a dus taras pe iarba. Mai sus e plin de pietre, bolovani chiar. Am luat o curba cam strans si am vazut cam tarziu ca-i o vaioaga. Am scos-o cu greu de acolo (eram singur ca mai de fiecare data ) Sus e de vis, peisajul merita tot efortul. N-am zabovit prea mult ca era deja tarziu si am facut cale-ntoarsa. Ma manca rau de tot sa cobor spre cabana Voina dar nu aveam nicio informatie despre drum si am zis sa nu risc... Vineri daca am noroc imi vine ambreiajul. Si eu sunt curios sa vad Iezer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Asa ceva va asteapta pe traseul baraj-Crucea Ateneului-coborare langa cabana Voina. Cu ceva ploaie inainte coborarea la Voina e super. http://s658.photobucket.com/albums/uu307/ggobi/lacul%20iezer%20270909/iezer%20-%20cabana%20vidra%200811/?albumview=slideshow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 (editat) Vineri daca am noroc imi vine ambreiajul. Si eu sunt curios sa vad Iezer. Pai repar-o si mergem. Eu am din nou chef de doua ture, si sambata si duminica, deci putem merge cand vrei. Am facut Iezerul anul trecut cu Dakarul si Gabi cu SV-ul, cu tot cu coborarea spre cabana Voina. Nimic complicat. Cu cauciucurile tale fluieri pe acolo --------------- Hai ca s-a bagat repede in seama si sosonaru' de Gabi. Mai traiesti mah sosonarule? Editat Septembrie 24, 2012 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Urcarea spre vf. Leaota dinspre Fieni... sper sa si merarga lincul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate