ggobi Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 (editat) --------------- Hai ca s-a bagat repede in seama si sosonaru' de Gabi. Mai traiesti mah sosonarule? S' zombi..... Weekendul asta sper sa mai bag si eu o tura. Damblaua mea actuala e Fagaras, de langa Pecineagu. Daca nu o sa pot sa urc, joaca pe urcarile alea de pe acolo, prin lac, etc. Editat Septembrie 24, 2012 de svgobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 mda..... m-as fi bagat si eu, da' acu' ce sa fac, daca ti-ai tras alta gasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 mda..... m-as fi bagat si eu, da' acu' ce sa fac, daca ti-ai tras alta gasca... Deocamdata sunt eu cu mine si cu eu insumi. Nu mai stiu care o sa aiba gume noi .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 bai ,super tare Leaota da' eram prea decedat ca sa ma bag felicitari P.S.- ursu' n-a aparut prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 P.S.- ursu' n-a aparut prin zona? Ba da, si intreba de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Ba da, si intreba de tine mordane, mordane, mor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Stiu ca e cam tarziu dar totusi pun anuntul. Maine la 11,00 ma vad cu Krong28 la OMV-ul de la intrarea din Targoviste, drumul dinspre Buc. La propunerea lui, vom face o plimbare de relaxare spre Lacul Scropoasa, Bolboci si ce-o mai fi. Daca mai vrea careva, ne vedem maine la OMV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Nu atat ora anuntului e nepotrivita....cat ziua in care punem de excursie! Majoritatea munceste sa faca avere.....s-o azvarle pe plimbari in noroi si praf....cah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 va urasc!!!!!!!!!!! p.s. zigzag, check mail please. plimbare placuta maine! asteptam poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 va urasc!!!!!!!!!!! p.s. zigzag, check mail please. plimbare placuta maine! asteptam poze! subscriu!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 ......am vazut si Lacul Scropoasa! Apoi am continuat spre Piatra Arsa-Cota 2000-Cota 1400- Sinaia (unde m-am oprit sa bag la mat)...Zigzag s-a plictisit de mers incet.....si a plecat spre casa....repede! Poze mai pe inserate....cand ma adun acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 .....si a plecat spre casa.... ...iar la un km. de casa s-a inecat ca tiganu' la mal.............pana spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 crezi ca degeaba ii zice mobrei tale "challenge" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) crezi ca degeaba ii zice mobrei tale "challenge" ? X challenge unde X e semnul pe care-l face tipul de la vulcanizare cand identifica pana. serios vorbind imi place foarte mult motorul.Daca asa avea coco maine mi-asi lua. Se pare ca o sa ma multumesc cu un DRZ. Am luat aprobare de la nevasta. La primavara mordane, mordane, mor.... eh daca zicea ca moare nu problem. problem daca urla de foame Editat Septembrie 25, 2012 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Zidaru' si Enduristul, sunteti simpatici voi doar ca n-ati prea nimerit-o. Alta e "vedeta" Apoi am continuat spre Piatra Arsa-Cota 2000-Cota 1400- Sinaia Pentru cei care ar vrea sa mearga, e bine sa mentionam ca intre Piatra Arsa si Cota 1400 se poate lasa cu chitante intre 3000 si 6000 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Pentru cei care ar vrea sa mearga, e bine sa mentionam ca intre Piatra Arsa si Cota 1400 se poate lasa cu chitante intre 3000 si 6000 lei. De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 De ce? Rezervatie. De fapt si de la Piatra Arsa spre Babele e discutabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) Eu am luat-o pe drumul ala de la Piatra Arsa si era o pancarta. Scria pe ea ca accesul vehiculelor in afara drumurilor este strict interzis. Asa ca mi-am permis sa cobor pana la 1400, dar a fost destul de dificil pe pietrele alea... Editat Septembrie 25, 2012 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Daca s-ar urca dinspre Cota 1400 spre Piatra Arsa, la inceputul drumului exista o pancarda identica cu cea care e pusa pe drumul spre Babele. Cand vii dinspre Piatra Arsa, cum am venit si noi, nu prea o vezi. Eu m-am intors special sa vad daca exista ceva de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 accesul vehiculelor in afara drumurilor amenajate este strict interzis Literal asta scrie pe pancarte... ce inseamna amenajat e discutabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Cat e drum, cu doua urme pe el, eu zic ca e "amenajat" Nu vreau sa fiu eu ala care sa dea tonul la "faradelegi", dar asfaltadu-se pana atat de sus toata zona o sa fie impanzite de vehicule. Eu am trecut pe acolo in cursul saptamanii si erau doar cativa turisti care urcau probabil spre Babele sau mai sus si niste biciclisti care coborau de la 2000. Sper sa nu fi deranjat vreo vietate, ca pe iarba n-am calcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 ...iar la un km. de casa s-a inecat ca tiganu' la mal.............pana spate... Eh...acuma si matale...la 1 Km de casa nu se pune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) Aha, draga domnule zigzag ne-ai tradat....ai iesit cu echipamentul si mobra de promenada....cum de te-ai indurat??? ce cascheta de endurist ai... Editat Septembrie 25, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) Aha, draga domnule zigzag ne-ai tradat....ai iesit cu echipamentul si mobra de promenada....cum de te-ai indurat??? ce cascheta de endurist ai... Editat Septembrie 25, 2012 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Aha, draga domnule zigzag ne-ai tradat....ai iesit cu echipamentul si mobra de promenada....cum de te-ai indurat??? ce cascheta de endurist ai... io-te cine vorbeste... sau nu esti tu in poza din stanga postului tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate