KESU Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 (editat) S-a consumat la House Club Valah un eveniment special pentru noi, la care ne-au fost aproape cluburi moto si prieteni carora le multumim pentru prezenta.Evenimentul a fost in cerc restrans deoarece capaciatatea locatiei nu putea absorbi mai mult de 250 de persoane. Evenimentul a avut scop caritabil-intrarea constand intr-o jucarie pentru copii-jucarii ce vor fi donate pe trei iunie unei case de copii. Multumim pentru participare Fierariei lui Cretu care si-a expus o gramada de creatii care mai de care mai interesante si magicienilor de la Hypnosis pentru showul incendiar la propriu, pe care l-au facut. Sa nu uitam de recitalul minunat al lui Walter Dionsie si al Anei Mariei Nicoara cat si greilor de la Cod si Gotic. Per ansamblu evenimentul a fost un succes total ..las pozele sa vorbeasca. Editat Mai 15, 2012 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Felicitari pt. party, atat cam am stat m-am simtit super, misto locatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 imi pare rau ca nu am ajuns, mai ales dupa ce am vorbit cu baietii live din locatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Va felicit pentru idee si pentru efortul depus sa iasa totul foarte bine Ca de obicei m-am simtit excelent si sper sa mai organizati si pe viitor asemenea party-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 15, 2012 Autor Share Postat Mai 15, 2012 (editat) alte poze. Mai multe poze pe valahmotorcycles.ro Si afisul evenimentului. Editat Mai 15, 2012 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Am fost si eu acolo, multumesc pentru invitatie lui Adi si lui Geo. La dus m-a prins o ploaie cu grindina, noroc ca m-am putut adaposti intr-o vulcanizare aparuta ca prin minune exact unde am oprit, ca nu mai puteam inainta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gory Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Si eu va multumesc ca m-ati calcat ,House Club Valah va asteapta si cu alte ocazii, cum s-a mentionat mai sus pe 3 iunie ducem jucariile si se lasa cu gratar! Acum sper ca v-ati simtit bine si mai bag si eu ceva poze pana reusesc sa le strang pe toate !Pana atunci asfalt uscat si pasarica umeda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gory Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Traiasca rockul! Fain eveniment! Felicitari tuturor! Unchiule roku-i dificil,roku n-a murit asa miroase el , pe langa ca au venit toti taranii la poarta ca dam moca mancare si bautura ca asa e in campanie! restul roachenrolllll!! va pup si va astept pe 3! punem berea la rece si femeile la cald! citez un mare mare om ,mare carater!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 15, 2012 Autor Share Postat Mai 15, 2012 Traiasca rockul! Fain eveniment! Felicitari tuturor! Sau, ca sa citam un mare clasic in viata, "Rocku n-a murit..asa miroase el" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 10x pentru invitatie... FOTOGRAFII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gringo34 Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Multa munca,multa bataie de cap...,dar foarte mare satisfactia unui lucru reusit si apreciat de invitati. Multumiri lui Gory si Any,Adi Cretu,artistilor ,invitatilor, si nu in ultimul rand lui Kesu-creierul la tot ce s-a intamplat,alaturi de Laur cu 'logistica'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 16, 2012 Autor Share Postat Mai 16, 2012 3 filme cu ce s-a intamplat acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Asteptam poze si de la alte persoane multumite care au fost prezente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Like ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zenna Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 imaginile cu baietii care 'se joaca noaptea cu focul' sunt spectacol! felicitari pentru atmosfera! ceva distinct, intr-adevar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOKIX Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 3 filme cu ce s-a intamplat acolo Frumos !Cred ca merita ascultati ! Numai Bine ! :rose: Felicitari pentru eveniment ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate