ianachim Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 lume lume buturugi busteni BMW si Husqvarna blonde brunete roscate...toate coafate si.aranjate restul ...de vazut..... 1 2 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 a fost foarte frumos spectacolul chiar daca am prins doar un sfert din el,mersi pentru poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2012 Autor Share Postat Mai 20, 2012 4 l.am intrebat pe STEFAN de la BMW cata spaga a dat la norii ai sa iasa soarele cand a incepat show.l au avut bafta cu carul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bartaiomu Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Multumim pentru poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2012 Autor Share Postat Mai 20, 2012 foarte tareeeeee deci acum o ora am pus pozele cea mai descarcata 46 curut de blonda pe cand asa de zici ca pluteste omul 17 tare ...ce iti e si cu BARBATII ASTIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bny Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Foarte frumos! filmari ceva nu ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 foarte tareeeeee deci acum o ora am pus pozele cea mai descarcata 46 curut de blonda pe cand asa de zici ca pluteste omul 17 tare ...ce iti e si cu BARBATII ASTIA ...da-o in masa de blonda...uita-te la GS-ul ala in pana mea, chiar pe ala l-am pierdut ca am ajuns mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 (editat) Sarut mana nenea Achim pentru poze! PS: Bai ce frumos e GS-ul ala parca are acel ceva, numai e deloc urat .............. Acum se dau cu tot cu blonde? Editat Mai 20, 2012 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2012 Autor Share Postat Mai 20, 2012 ...da-o in masa de blonda...uita-te la GS-ul ala in pana mea, chiar pe ala l-am pierdut ca am ajuns mai tarziu PROASTE RAU MOSLULE BMW URILE ASTE NU MERITA SI NU ERA GS CI GSA.... PANA SI BLONDA SALIVA LA ....EL CURUTUL L.AS PASTRA DAR I.AS SCHIMBA FATZA..... Foarte frumos! filmari ceva nu ai ? maine sa incarc pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 PROASTE RAU MOSLULE BMW URILE ASTE NU MERITA SI NU ERA GS CI GSA.... PANA SI BLONDA SALIVA LA ....EL CURUTUL L.AS PASTRA DAR I.AS SCHIMBA FATZA..... GSA e jignire. eu ii zic de obicei GS Adventure ..dar m-am grabit ca ma ofticase blonda care strica poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2012 Autor Share Postat Mai 20, 2012 Sarut mana nenea Achim pentru poze! PS: Bai ce frumos e GS-ul ala parca are acel ceva, numai e deloc urat .............. Acum se dau cu tot cu blonde? oooo buna seara vedeta B1TV cand va prind pentru un autograf???? ....blondele livreaza GSA acasa la cumparator si fac pentru 2 saptamani "trening" la domiciliul clientului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 restul ...de vazut..... I-a iesit la final aia cu datul peste cap peste ghidon si lasat moto pe cric? Iti aduc in weekend un DVD misto cu el... Pana atunci o poza de la fratii tai: Duracell ce interviu dadea, se plangea ca ie proaste bemveurile si se strica la cutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 oooo buna seara vedeta B1TV cand va prind pentru un autograf???? ....blondele livreaza GSA acasa la cumparator si fac pentru 2 saptamani "trening" la domiciliul clientului Blondele iti arata cum sta treaba la enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2012 Autor Share Postat Mai 20, 2012 GSA e jignire. eu ii zic de obicei GS Adventure ..dar m-am grabit ca ma ofticase blonda care strica poza special la cererea telespectatorilor" le am separat nu de alta dar e greu sa le AI pe amandoua I-a iesit la final aia cu datul peste cap peste ghidon si lasat moto pe cric? Iti aduc in weekend un DVD misto cu el... Pana atunci o poza de la fratii tai: Duracell ce interviu dadea, se plangea ca ie proaste bemveurile si se strica la cutie? daaaaaaaaaaaa exact pe bulache mic l.au gasit .....sa se planga de cutie.... ....si de K1300R.... sa l iau lamicul dejun pe maine l.au vazut cu casca in mana si au zis ca e de la AMR...cu regele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Duracell ce interviu dadea, se plangea ca ie proaste bemveurile si se strica la cutie? Da ati mai vazut asemenea spectacol ? Da bre normal ca am mai vazut tot cu el dar pe vremea cand avea Monster de 1000 Pentru spectatori.........proaspat incarcat Incredibil cum se invarte pe 1 roata..............cu bicicleta imi merge si mie sa ma invart in cerc asa, dar ma oftic cand vine vb de moto , abia ma chinui sa o tin pe 1 roata in linie dreapta Artist omu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 I-a iesit la final aia cu datul peste cap peste ghidon si lasat moto pe cric? Gata, am vazut... dar n-am vazut-o p-aia cand pupa o gagica din public, in stoppie... Artist omu! Nu l-ai invitat si tu la o tura pe Cheia, sa-i arati "niste curbe"? Check this out: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Gata, am vazut... dar n-am vazut-o p-aia cand pupa o gagica din public, in stoppie... Nu l-ai invitat si tu la o tura pe Cheia, sa-i arati "niste curbe"? Mai bine ma invita el pe Gross Klockner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2012 Autor Share Postat Mai 20, 2012 TRADAREEEE de 3 ori TRADAREEEEEE deci asa e pana la urma motociclisti cu BMW raman cu GSA iar DUKKtisti cu blondele........... de fapt asa si e cu ITALIENCELE/BLONDELE...bune cand le au altiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 TRADAREEEE de 3 ori TRADAREEEEEE deci asa e pana la urma motociclisti cu BMW raman cu GSA iar DUKKtisti cu blondele........... de fapt asa si e cu ITALIENCELE/BLONDELE...bune cand le au altiiiii Posesori de BMW si DUCATI........niste terminati domneee ( cum zicea unu din popor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2012 Autor Share Postat Mai 20, 2012 (editat) si ceva miscare.... http://www.youtube.com/watch?v=S4u9zzJrFKI&feature=youtu.be Editat Mai 20, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 * bravo bre, ai talent de cand ti-ai luat scula. de foto zic. mie mi-au iesit cam toate pozele blurate, deh, n-am "tun" si nici trepied. da mie imi ramane pe retina ca asa ceva nu uiti repede eu n-am descarcat decat o data kuru. si era al meu ...fir-ai tu sa fii cum m-ai pandit!!! mie mi-a placut mai mult blonda cu floricele (pe bluza). aia a fost si curajoasa, a stat ea nemiscata acolo, mititica. pai ce, e usor sa nu te misti cand vine Pfeiffer peste tine?... cat de "frigida" poti sa fii?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 21, 2012 Autor Share Postat Mai 21, 2012 * bravo bre, ai talent de cand ti-ai luat scula. de foto zic. mie mi-au iesit cam toate pozele blurate, deh, n-am "tun" si nici trepied. da mie imi ramane pe retina ca asa ceva nu uiti repede eu n-am descarcat decat o data kuru. si era al meu ...fir-ai tu sa fii cum m-ai pandit!!! mie mi-a placut mai mult blonda cu floricele (pe bluza). aia a fost si curajoasa, a stat ea nemiscata acolo, mititica. pai ce, e usor sa nu te misti cand vine Pfeiffer peste tine?... cat de "frigida" poti sa fii?! eeeeee vezi avantajul de a fi BARBAT ... ai la tine permanent TREPIEDUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Superbe pozele . Bravo mosule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Ce motociclete dom'le BMW-urile astea!N-ar putea sa faca nimic din toate astea cu alte marci de motorete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 21, 2012 Autor Share Postat Mai 21, 2012 iar ..miscare http://www.youtube.com/watch?v=uGgs1AnWDPk&list=UU6zbHQs-IG7jJXmWzpVkJzA&index=1&feature=plcp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate