SUN_83 Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Sa va fie de bine domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Faina tura! Felicitari! Superbe motocicletele si le sta foarte bine pe etajul alpin. Pe Strategica daca intru dinspre transalpina si merg cat tine drumul pe creasta iar apoi ma intorc credeti ca este practicabil cu gume de strada? Banuiesc ca noroiul mare este doar prin padure pe urcarea dinspre valea oltului sper sa nu ma insel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Mai 24, 2012 Autor Share Postat Mai 24, 2012 (editat) Pe blog http://endurodeweekend.blogspot.com/ am reusit sa pun in josul paginii si un filmulet... Cred ca asta e linku' Editat Mai 23, 2012 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Unde era portiunea neasfaltata? Stiam ca s-a asfaltat toata Transalpina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Unde era portiunea neasfaltata? Stiam ca s-a asfaltat toata Transalpina... Da, TA e asfalt cap coada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 28, 2012 Admin Share Postat Mai 28, 2012 Frumoasa tura, bravo voua.. Legat de TA, anul trecut erau destule portiuni neasfaltate, mai ales la trecerile alea de apa pe sub sosea. Imi amintesc si de o portiune de 100/200 metri neasfaltata, cu macadam. Din ce stiam anuntasera ca il termina complet anul asta Sa inteleg ca s-a asfaltat tot, si capetele alea de pod, 100%? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Frumoasa tura, bravo voua.. Legat de TA, anul trecut erau destule portiuni neasfaltate, mai ales la trecerile alea de apa pe sub sosea. Imi amintesc si de o portiune de 100/200 metri neasfaltata, cu macadam. Din ce stiam anuntasera ca il termina complet anul asta Sa inteleg ca s-a asfaltat tot, si capetele alea de pod, 100%? Acum n-am facut decat de la Obarsia Lotrului spre Novaci dar din ce imi amintesc de ultima data de anul trecut si inspre Sebes era asfaltata si doar din loc in loc mai era un decupaj / groapa in cate o banda ( cred ca pt scurgeri pe sub carosabil facute dupa ce s-a turnat asfaltu' - tipic )... ultima data cand am facut-o cap coada a fost in tandem cu un 636 si n-a avut probleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate