ianachim Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 (editat) 1 iunie - ziua copilului diferenta dintre baiat si barbat nu o face decat pretul jucariilor atunci cand esti mic iti doresti sa primesti ceva de 1 iunie acum insa cand am crescut ..... in inaltime.... m am hotarat sa mi iau fara sa mai fiu nevoit sa cer..... pe dracu ... cer si acum... voie de la job sa plec, voie de la nevasta sa o las singura atatea zile..... deci este doar o amagire ca "ESTI MARE" macar un singur lucru ne ramane la libera alegere..... sa ne facem traseul ..... inainte de a ma urni, cochetez un pic cu ideea de a merge in grup insa imediat ce incep discutiile cu privire la traseu, ora plecare, cazare imi dau seama ca si singur e tare bine... iti lipsesc poantele de la opririle in benzinarii, lipsesc povestile de pe deck ul ferrybotului si berea bauta singur seara pe o terasa la apus parca nu are acelasi gust ca atunci cand e stropita cu fazele zilei DAR munca de a forma o gasca gata de miscare parca imi ia din bucuria drumului marea majoriate prefera sa vina la ...sigur.... adica sa mearga in poponeata tau fara sa se implice in rezervari, punere ruta in gps, sau macar sa isi faca o harta mentala a traseului. zici uneori ca ai plecat cu gradinita.... dupa, apar mom de genul.... vai aici stam... vai asa e de prost drumul.... asa devreme trebuie sa plecam... urasc sa intarzii si sa i fac pe altii sa ma astepte iar dimineata am o multime de facut ........... pauza de feryBOT beau un gordons space un frape fac poze si apune soare deci revin Editat Iunie 1, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 (editat) Bravos! Pe care ferry esti? In drum spre Thassos? Editat Iunie 1, 2012 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 te inteleg perfect si scuze daca te-am incurcat catusi de putin . ti-am dat un sms, nush daca l-ai primit, in care ziceam ca plec in alta parte. baga mare cu pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 1, 2012 Autor Share Postat Iunie 1, 2012 (editat) te inteleg perfect si scuze daca te-am incurcat catusi de putin . ti-am dat un sms, nush daca l-ai primit, in care ziceam ca plec in alta parte. baga mare cu pozele! man nu la tine fac referire nici nu ne stim vorbesc de cei cu care am mers si lucruri vechi de aici a si rezultat plecarea mea de acum EU CAND VREAU SA PLEC, plec..... bulgaria plina de culori servire ireprosabila gust demential aviatia marinei grecesti 3 "bomboniere" hamesite si multe "apusuri Editat Iunie 1, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 vorbesc de cei cu care am mers si lucruri vechi de aici a si rezultat plecarea mea de acum Fara sa stiu detalii, bag sama ca esti copchil in continuare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 1, 2012 Autor Share Postat Iunie 1, 2012 1 Fara sa stiu detalii, bag sama ca esti copchil in continuare? esti cu capu??? tocmai ce am iesit din carantiana de 2 sapt de VARICELA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 esti cu capu??? tocmai ce am iesit din carantiana de 2 sapt de VARICELA Permite-mi un mare LOL atunci ca se pupa... distractie placuta... da' unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 1, 2012 Autor Share Postat Iunie 1, 2012 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 gata, m-am prins... samotraki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 1, 2012 Autor Share Postat Iunie 1, 2012 gata, m-am prins... samotraki. te ai prins pe naiba... vama veche cum intri pe stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 EU CAND VREAU SA PLEC, plec..... Plimbare placuta, darling! Credeam ca o sa-ti vad deja Desierto montat p.s. asa ai invatat tu la tine la Bucuresti, sa parchezi suvu pe tot trotuarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 1, 2012 Autor Share Postat Iunie 1, 2012 astia de la touratech au inceput sa o blegeasca.... si eu vream tare sa l vad la lucru o sa l probez intre romana si unirii 'cak ma si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 1, 2012 Admin Share Postat Iunie 1, 2012 (editat) Maitre, poze stii sa faci, nu te sprijini de aparat..cu mobrele te dai, ceva lovele ai..daca-mi placeau baetii nu te scapam.. Suflet candriu, de papugiu.. Editat Iunie 1, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 bravo dom 'le si mie mi-a ramas gandul la insula asta, merita inclusa anual in plimbarile moto asta nu-i strada aia din alexandropoli unde am mancat porc si vin cu sprite ? plimbare placuta si nu uita sa bagi niste filmutele pe partea cealalta de insula unde n-am apucat sa mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 2, 2012 Autor Share Postat Iunie 2, 2012 strada colesterolului norocul meu cu bestia aia neagra care m a ajutat sa dovedesc carnea acusica mananc si plec in cercetare inca o data mi s a confirmat sunt mai ieftin decat moto fery pt mine 14 fery pt moto 17 95 alexandropoli 1.746 95 samotraki 1.95 alimentat in vama la giurgiu full 33 l am ajuns pana in alexandropoli tinuta undeva intre 120-140 toata bulgaria 8.00 petrom vama 11.30 vama bg-gr 13.30 alexandropoli Maitre, poze stii sa faci, nu te sprijini de aparat..cu mobrele te dai, ceva lovele ai..daca-mi placeau baetii nu te scapam.. Suflet candriu, de papugiu.. pai strange dracului o data pentru operatia aia sa ti schimbi sexul vezi ca mi plac brunetele poponeata mic si sani cat sa ti intre in palma... palma ... finuta nu de miner asa ca sa nu te prind cu silicoane ps.. banii sunt ai bancilor.... hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 fAc, man! acum mi-am amintit ca promisesem ca sun inapoi. memoria...varsta..., stiu! dont say something about that! ma oftic tare, ca de data asta, chiar aveam si eu timp de-o fuga. si mai sunt si bruneta! ce-i drept, cu tzatzele un pic cam mari pentru palma ta. Distractie maxima! Pozele sunt de exceptie, ca de fiecare data (am sa te rog sa imi permiti sa fur cateva). Abia asteptez sa te intorci, sa vorbim. Felicitari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 2, 2012 Autor Share Postat Iunie 2, 2012 fAc, man! acum mi-am amintit ca promisesem ca sun inapoi. memoria...varsta..., stiu! dont say something about that! ma oftic tare, ca de data asta, chiar aveam si eu timp de-o fuga. si mai sunt si bruneta! ce-i drept, cu tzatzele un pic cam mari pentru palma ta. Distractie maxima! Pozele sunt de exceptie, ca de fiecare data (am sa te rog sa imi permiti sa fur cateva). Abia asteptez sa te intorci, sa vorbim. Felicitari!! era o vorba CANDVA...cu gaina..... s.a dus dracu si asta... NU mai face treaba BUNA ...ca uita bravo dom 'le si mie mi-a ramas gandul la insula asta, merita inclusa anual in plimbarile moto asta nu-i strada aia din alexandropoli unde am mancat porc si vin cu sprite ? plimbare placuta si nu uita sa bagi niste filmutele pe partea cealalta de insula unde n-am apucat sa mergem aha ..aia ii strada deci la ce am vazut ai mai mult de stat decat 2- 3 zile asta daca vrei sa te bucuri de peisaje si sa nu fii pe fuga arata super partea de vest o sa pun filme cand ajung acasa netul aici merge greu sa le up pe youtube pana atunci pozne..... astia ar trebui sa faca CAPRE nu ZEBRE sa de dracii daca am vazut unul cu casca pe aici pe scuter , pe moto hai ca ar mai pune, dar sunt si f putini cu moto curbe garla pietris/nisip/pamant cat cuprinde de la ploiilede 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grattiela Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 Ioi, ce fain Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 2, 2012 Autor Share Postat Iunie 2, 2012 Ioi, ce fain Felicitari 'ham casigat ceva? de ma feliciti.... te as lua de ciuf.... da esti beteaga revenind la samotraki pentru cei care gusta o plaja linistita, drumuri virajate si multa salbaticie ...ESTE LOCUL IDEAL daca tocmai ti ai luat o "scula" noua si vrei sa "fii vazut" asta cu siguranta nu e locul, CAPRELE de aici aprecieaza DOAR ce e verde si comestibil ai 300 de km pana in vama sau corbu...pai pune i inca o data si ai ajuns aici intredevar , daca si sa ajungi pana la noi pe litoral este un sacrificiu , atunci lasate pagubas 600 km 6% 36 litri x 2 72 x 1.6 e gaz 65 e fery cazare de la 20/25 e de pers sau cu cortul mancare...e aici e mai complicat de la 5 e ...pana la cat te tine burta si buzunarul.... cartof prajit, tzaziki, calamar prajit, ardei iute, salata greceasca, vin sprite 25 e si gataaaaaaaaaaa cu pozele ieri au fost nori si a fost mai ok pt pozne azi prea multa lumina si cer laptos si mai mult am alergat pe coclauri nu prea mi au iesit faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 * esti un artist. stiam eu ca ai un suflet romantic si candid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 3, 2012 Autor Share Postat Iunie 3, 2012 * esti un artist. stiam eu ca ai un suflet romantic si candid... vezi ma cria cum stabilesti cu o femeie ca nu ti o tragi cu ea imediat te vede ALTFEL si eu mi's CARBID.... cum pui apa cum incep sa fasssaiii vai ce ma manca sa ies dintr un fery si sa intru in altul atat de aproape dar asa de departe incoltise ideea de a merge pana in thassos la niste mate fripte dar "bulangii" de la f64 au dat mail ca a venit obiectivul asteptat de 2 luni asa ca tin de banuti si bag retur 'hacasica 1 iunie .... desi anul trecut am stat f ok chiar pe malul marii acum am vrut sa schimb ceva. am cautat o locatie cat mai departe de oras si bagata adanc in padure rezervarea am facut o pe net dupa ceva comentarii facute si poze locul e incredibil pentru o insula greceasca unde vegetatia nu abunda datorita caldurii insa daca ai racoare si vegetatie automat primesti si umiditate ridicata fiind la inceput de sezon camerele nu au apucat sa se ventileze ok deci....totul era umed vesnica problema .... camera cea mai sus sau cea mai indepartata.... exact ca in bancul cu soricelul sot si elefanteasa nevasta.... drumurile ma omoara oricum in camera nu am stat mai mult de 6 -7  ore cat am dormit si de cand am intrat nu am mai inchis geamurile terasa de la receptie era o incantare noaptea dupa ce ma saturam de bantuit si ma prindea 1 noaptea stand la taifas cu un grec si o pereche de olandezi veniti pentru a 7 oara in samotraki oameni la 62- 65 de ani, sot sotie ce isi inchiriasera 2 scutere cu care bantuiau insula discutii despre viata de zi cu zi si locurile pe unde umblasera este incredibil cum in jurul unei pasiuni limitele comunicarii nu exista iar oamnei leaga 'prietenii candva un cunoscut a spus: " am cerut soferului sa ma lase la metrou, am vrut sa vad fetze noi " cam asa sunt si eu acum job acasa si cate o bere cu gasca/prietenii/cunoscutii  ajung sa ma bucur de o plimbare cu metroul si sa vad altceva rutina asta fuke toata placerea vietii sunt iar pe fery si albastru asa ce inconjoara vaporul te cam duce de cap.... linia de fery ce leaga alexandropoli de samotraki e a unui smeker grec.... preturi f ridicate fata de ce e pe celelalte liniile ... insa aici e cu monopol ne asemanam asa de tare cu ei .... cel mai interesant insa imi pare fery ce leaga cicladele , pleaca din pireu si se tot plimba pana jos in creta din iunie pana in sept dar mai ales iul si aug gasesi toate natiile pamantului marea majoritate iau bilete pe deck si de fapt asta e ce mai tare placere sa stai pe punte si sa navighezi de la apus pana la rasarit lumea se intinde pe banchete, saci de dormit, lazi cu veste de salvare se canta la chitara, se bea, se leaga discutii scriam aici si ma bate un grec pe umar care m a vazut ca fac poze sa vin repede sa vad delfini... tare faza bine inteles ca nu am apucat sa i si pozez ca s au indepartat de ruta vasului so indiferent daca vii cu moto sau autocar sau avion pana in athena ia macar o data fery pana intr o ..... oarecare ..... insula din ciclade de fiecare data cand ajung aici, grecia ma astept sa simt un miros aparte insa ce mai tare si profund l am simit cand m am dus prima oara cu avionul in santorini desi mai fusesem de cateva ori cu fery nu am realizat decat in mom in care am iesit pe scara avionului te imbarci in bucuresti , stai in aerul ala filtrat din avion iar cand cobori in santorini dupa max 2.30 ore te loveste un aer sarat umed incredibil unele lucruri te marcheaza si te fac sa mergi la job pentru a le retrai pentru mine unul dintre ele este asta scriu toate lucrurile astea pentru cei care prin nehotararea lor de a pleca de acasa pierd placeri nebanuite ce imi place in samotraki o cafenea pe malul marii f cocheta de unde privesti apusul/ ceva similar cu vinaria din santorini dar nu la inaltime o taverna in port unde au mancare f buna si vietati marine proaspete , au 2 vase , cele mai mari de pescuit drumul de munte ce te duce in capitala insulei drumurile de coasta dar mai ales cel estic care se termina in plaja de pietre cascadele si vegetatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Mai ianachime, tare fain te--ai dixtrat. Sa-mi trimiti si mie, rogu-te, adresa la nenea ala din padure, ca poate o prinde bine vreodata. Ce-mi plac mie matzele din Grecia. Sunt mari, da' mari rau de tot si parca au privirea mai inteligenta decat astea autohtone. Si au o lene in ele de te-apuca si pe tine cascatul. Grecoaice, ce sa le faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 4, 2012 Autor Share Postat Iunie 4, 2012 (editat) in VAMA VECHE sa mi gasesc pereche.... la ureche plecat la 2 din alexandropoli si alergat pe 'coclaurii greciei si mai ales ai bulgariei 1 iunie 2...... m am oprit in soufli un .. sat ... pe drumul de bulgaria prin care m ai intram sa beau un frape extra bun imi era foame asa ca am ochit o terasa cu 3 mese ocupate de perechi care aveau masa plina... clar mi am zis .... aici e de mine din principiu nu ma opresc sa manac daca nu vad oameni sau nu simt miros de mancare am bagat moby langa mese si am intrat o fatza zambitoare ma astepta dupa tejghea am schimbat neaosul calimera si grecul a incepu sa turuie l am oprit la timp cu un singur cuvant "inglis" credeti voi ca am scapat a inceput in engleza cu ce are el mai bun la meniul zilei si care se arata sub nasul meu porc vita pui melci miel toate gatite ca la mama acasa am ales CHIFTELE INVELITE IN VANATA cu cartofi natur si orez salata greceasca nelipsitul kaferi si o bere verghina Nefiltrataaaaa chifele marinate infasurate in vanata cu sos de rosii si bagate la cupor mamaaaaaa branza ai greceasca de o pun "nenorocitii" in salata ,care bate branza sibienior la poponeata de 10 ori, frecata in uleiul de masline cu kafteri auuuuuu sa mor de imi vine sa las ceva in farfurie ma uit la nasturii deschsi de la nadragi ma uit pe masa si mi zic ... mai desfac ... doar unul!!!!! noroc cu braul moto si bretelele..... ca mai stau nadragii pe mine o cafea greceasca mica si tare adusa cu apa cafea din .... aia... de care facea bunicul cu caimac si ZATZ sau mai gaseai la mare ... CAFEA LA NISIP si bonussss o cupa de  inghetata si o prajitura inchetata o nebunie, prajitura hmmm prea mult foitaj sau poate eu prea ghiftuit un microbuz opreste in fata tavernei ochi patronului devin brusc umezi .....de bucurie inca o masa de 10 pers se va umple iese si da mana cu ghidul.... sa mor ce bine semanam ..... macar aici, stiu SIGUR ca cei veniti se vor bucura de o mancare pe cinste vecina de peste drum intinde la balcon rufele, mai ca m as muta aici la ce chilotei atarna in soare... 10 minute respir adanc si .... la drum ATENTIE NU UITA E AL DRACULUI DE BINE SA FII COPIL...... Editat Iunie 4, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 (editat) * aoleeeu, ce te-ai "destrabalat", copile! ...pai cati nasturi mai ai tu la nadragi? mai bine fa-ti o salopeta d-aia cu bretele de nu are nici nasturi de sus pana jos, nici fermoare, doar un cordon (la brau) si ala pe elastic la mine e mai simplu: nu e nevoie sa plec departe de casa sa-mi fac poftele. astazi - spre exemplu - am pregatit la cina tzatziki, cartofi noi prajiti (in coaja) si salata de varza alba si rosie. ...mai lipsea aerul sarat si apusul hai, ai ajuns acasa? mai baga pozeeeee! Editat Iunie 4, 2012 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 4, 2012 Autor Share Postat Iunie 4, 2012 am hotarat ... de eu zic eu trag de ghidon... avantajul de a pleca singu deci am hotarat sanmamintorc prin bulgaria prin shumen burgas varna vama vecheee asa am descoperit niste serpentine intre burgas varna obzor o nebunieeee ce cheia ce mures ce ..... amkart deci clar anul astra trebuie sa mai bag un drum cu cazare la obzor am bagat in navigon traseu scurt de la svilengrad la shumen si am avut parte de peisaje 'de vis' drumul pe alocuri bulit dar ok pt gsa, daca eram cu k ul imi cam plangeam de mila la un momentdat am hotarat sa trec pe fast route si sa ocolesc shumen tinta fiind vama veche cat mai repede ca incepuse sa se intunece cum am intrat pe drumuri mai circulate si cu asfalt mai bun hop si militia cu radarele mai nou pe pun pe capota masinii si masina trasa perpendicular pe drum astfel in cat sa nu se vada asa ca am luat o mai domol si cat mai aproape de legal in zonele de restrictie sau in localitati ca acolo le place sa stea am scapat cu banii ne transferati in contul PRIETENIA INTRE POPOARE insa am ajuns in vama pe la 23 transfer rapid bg ro si fara probleme vama veche..... eeee ... brusc mi s a facut dor de linistea din samotraki.... intrunire pe personaje , alex si plescoi carnaciorul proaspat sosit din tunisia ne a delectat pe scurt cu peripetie de pe continentul african timpul trece ,,,,,, nici un suflet candid sa ma ia sub un acoperis in vama asa ca mi fac curaj si pe la 1 parasesc gasca pusa pe chef la 4 eram in otopeni 4.30 bagat in pat 10.00 bilet in samotraki 11.00 fery 13.00 alexandropoli o ora frecata pe acolo 14.00 parasec alexandropoli 23.00 vama 4 .00 bucuresti filme de pe insula maine film cu oaia teroristo/sinucigasa maine...inca o data am avut BULAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate