ianachim Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 as baga o FUGA plecare 5 - 5.30 bucuresti bv fagaras TRANSFAGARASAN curtea de arges pitesti bucuresti fara frecangeala pe drum si opriri de ars timpul plec devreme sa nu ma ia caldura si ma intorc pe autostrada sa ma bata vantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Baga un ochi AICI Sorry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 6, 2012 Admin Share Postat Iulie 6, 2012 Se descurca Ianakim, zie ca este de la TF1, cind i-or veda aia BMW-ul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Sorry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 6, 2012 Autor Share Postat Iulie 6, 2012 Baga un ochi AICI Sorry! multam fain sper sa nu fie inchis toata ziua incerc sa gasesc ceva inf Se descurca Ianakim, zie ca este de la TF1, cind i-or veda aia BMW-ul.. "Etapa 3 va avea 90 de km și se va desfășura sâmbătă 7 iulie pe traseul Sibiu - Cisnădioara – Cisnădie – Sadu – Avrig – Bâlea Lac. Sibienii vor putea urmări pregătirile de start și plecarea spre startul tehnic între orele 11 și 11.45 în Piața Mare. Cei care doresc să vadă spectacolul ciclist, pot vedea finishul de la Bâlea Lac (2.035 m) începând cu ora 14.20. Aceștia vor trebui să urce Transfăgărășanul înainte de ora 13, deoarece drumul va fi închis între 13 și 16 de la giratoriul spre Cârțișoara până sus la Bâlea Lac." sper sa fiu deja acasa la ora aia http://www.adevarul.ro/locale/sibiu/Start_pentru_turul_ciclist_al_Sibiului_0_730127042.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 PREZENT ! Dar la ora 5 plecarea..............pfff. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Daca m-oi trezi, poate vin si eu. Da-mi, te rog, nr de tel pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 7, 2012 Autor Share Postat Iulie 7, 2012 15 grade pe paraul rece pe la 7 19 grade la balea pe la 11 soareeeee cat cuprinde transfagarasanul deschis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 15 grade pe paraul rece pe la 7 semnificativ mai cald dupa amiaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 L-am facut si eu ieri, dar cu 18 CP. Drumul de la Baraj Vidraru la Balea a fost reparat ( merge).La Balea, cald la orele amiezii. Multe motoare. Intradevar dinspre Balea Cascada urcau multi ciclisti. Am ajuns in Buc seara pe la 9,00. Si sa mai inghit viraje, intoarcerea a fost pe CHEIA. In dreptul Tigailor,Ciucas, un autotren era rasturnat spre exteriorul curbei. Feriti-va sa fiti pe exteriorul curbei cand intra TIR-urile in viraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 8, 2012 Autor Share Postat Iulie 8, 2012 L-am facut si eu ieri, dar cu 18 CP. Drumul de la Baraj Vidraru la Balea a fost reparat ( merge).La Balea, cald la orele amiezii. Multe motoare. Intradevar dinspre Balea Cascada urcau multi ciclisti. Am ajuns in Buc seara pe la 9,00. mare respect domn' profesor cilindreea nu mai conteaza ....ci faptul ca iesiti la drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate