Abdul Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Am iesit cu capra la o mica iesire si mi-a iesit unu in cale cu un jeep si m-am oprit cu motorul in el , si drept urmare mi-am stricat rezonatorul cam rau , in partea dreapta unde e mai iesit a intrat rau inauntru se mai poate face din cate am inteles se poate incalzi si la nu stiu cate atmosfere bagate in el ajunge la forma lui initiala , dar nu stiu daca merge in cazul mea nu este ca si cum la palit o piatra si a intrat umpic e mult....se mai poate face????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 pune o poza mai bine , teoretic se poate face , in al mai rau caz o sa crape in locul unde se umfla inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 am vazut pe youtube un procedeu cum se indreapta la loc.au facut doua dopuri,la ambele capede,unul cu stut care la conectat la un compresor de masina(mie mi sa parut cam mic)dupa care cu o lampa de gaz,dinaia cu care se sudeaza tevile de cupru a incalzit locul uniform pana s-a inrosit,apoi a dat drumul la compresor.incet a inceput sa isi revina la loc.repeti operatiunea pana cand isi revine complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 sunt mai multe metode, cu apa sub presiune, cu apa in congelator, cu aer comprimat, cu aer si lampa de gaz...in principiu se face sa fie aproape ca inainte. Pune o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 mergi la un atelier de tinichigerie, or sa il scoata la adevar prin tragere cu electrozi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Trimite rezonatorul la mine si ti-l fac sa fie ca nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul Postat Iulie 10, 2012 Autor Share Postat Iulie 10, 2012 Am facut niste poze As vrea mai mult sa incerc sa il fac eu si de asta as dori niste sfaturi daca se mai poate face cat de cat si cum , mai multe metode... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Am facut niste poze As vrea mai mult sa incerc sa il fac eu si de asta as dori niste sfaturi daca se mai poate face cat de cat si cum , mai multe metode... asta nui strambat tare ps - ce a patit pedala de frana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 se face fara probleme aproape ca nou, fara prea multa munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul Postat Iulie 10, 2012 Autor Share Postat Iulie 10, 2012 asta nui strambat tare ps - ce a patit pedala de frana ? pai mi-am pierdut de la pedala surubelu ala ce intra in butoiasul care pompeaza uleiul si actiponeaza frana , surubelu ala cu tot ce era kegat de pedala de ridica surubelu in pompita nu stiu cum ii spune , si mi-am dat comanda de la cineva si acuma nu-mi mai raspunde la telefon , si din cauza ca nu am frana spate am patit tot ce am patit se face fara probleme aproape ca nou, fara prea multa munca. pai si mi-ai putea da niste sfaturi cum sa il fac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu.moto Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Salut !! Am eu un sfat sa iti dau .. si iti spun pentru ca asa a fost facut si la rezonatorul meu . In prima faza gasesti o bucata de fier beton sa fie mai mare ca rezonatorul in diametru in partea indoita ... in a doua faza ii dai o gaura cat fierul beton in partea opusa adica in spatele indoiturii si apoi bagi fierul acolo si pui rezonatorul cu indoitura undeva pe beton sau pe ceva mai rigit si cu ciocanul incet incet il scoti aproape ca nou .. cu mici imperfectiuni .. apoi gaura facuta se astupa cu poxipol sau poxilina ( cred ca e tot una ) si e supar oke treaba Rezonatorul meu asa a fost indreptat BAFTA SI NUMAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul Postat Iulie 11, 2012 Autor Share Postat Iulie 11, 2012 Salut !! Am eu un sfat sa iti dau .. si iti spun pentru ca asa a fost facut si la rezonatorul meu . In prima faza gasesti o bucata de fier beton sa fie mai mare ca rezonatorul in diametru in partea indoita ... in a doua faza ii dai o gaura cat fierul beton in partea opusa adica in spatele indoiturii si apoi bagi fierul acolo si pui rezonatorul cu indoitura undeva pe beton sau pe ceva mai rigit si cu ciocanul incet incet il scoti aproape ca nou .. cu mici imperfectiuni .. apoi gaura facuta se astupa cu poxipol sau poxilina ( cred ca e tot una ) si e supar oke treaba Rezonatorul meu asa a fost indreptat BAFTA SI NUMAI BINE mda e buna ideea dar as dori sa incerc sa bag aer in el si cu flacara numa ca nu prea stiu procedura mai exact...oricum mersi de sfat o sa ma gandesc si la el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu.moto Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Nu ai pentru ce Oricand cu mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 si una mai stramba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 baaaa, terminati cu nebunia, se indreapta cu apa sub presiune daca ai scula necesara, dureaza fix 10 minute ))) soso, inveti copiii sa isi dea foc la motorete ???? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 cataline, "scula necesara" pentru indreptatul cu apa e mai greu de gasit daca nu ai firma de instalatii, iar cu aer si cald cred ca e mult mai mic riscul sa faca poc. decat sa o macelaresti cu taiat si lipit cu poxipol, mai degraba sa ii dai foc, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul Postat Iulie 12, 2012 Autor Share Postat Iulie 12, 2012 de macelarit in nici un caz....mai bine o las asa...doar ca as fi vrut sa inceerc sa o fac eu doar atat , dar am sa ma mai gandesc daca e o alegere buna sau nu...oricum va multumesc pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 La rezonatoare de 2 ori mai indoite decat al lui Abdul, si care mai au si pori de la vechile suduri, se baga cineva de prin Bucuresti? Adica are cineva si aparat de indreptat cu presiune si aparat de sudat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 baaaa, terminati cu nebunia, se indreapta cu apa sub presiune daca ai scula necesara, dureaza fix 10 minute ))) soso, inveti copiii sa isi dea foc la motorete ???? )))) imi zici si mie care e scula aia pentru indreptat cu apa sub presiune te rog? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Se cheamă vap. L-ai mai vazut in spalatorii auto. Iti mai trebuie un dop si un injector / supapă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 eu am facut reparatia la jumba(e de gasit in bucuresti cand nu e plecat ), cu apa si ulterior cu aparat de sudura. a iesit suficient de bine, insa toba mea era indoita mai tare si intr-un loc mai greu de reparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate