KHK Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Suntem deja cativa interesati sa mergem la aceasta intalnire, eu venind de la Viena, probabil si cu prietenul Radu, ceilalti din Ro. Ma gandesc sa facem in total o plimbare de vreo 4 zile prin Croatia, eventual fara drumul dus-intors. Rovinj este tare dragut, cu multe baruri si restaurante pe malul marii, orasul vechi este pitoresc. Informatii mai multe in linkul de mai sus, se poate seta si in engleza. Ei sustin ca va fi si ocazia pt. cea mai mare intalnire a GS-istilor din Europa. Pentru cine mai este interesat, tinem legatura aici. Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 (editat) @kahashka , se mananca mancare obisnuita sau de bmw-isti ? Editat August 9, 2012 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 Suntem deja cativa interesati sa mergem la aceasta intalnire, eu venind de la Viena, probabil si cu prietenul Radu, ceilalti din Ro. Ma gandesc sa facem in total o plimbare de vreo 4 zile prin Croatia, eventual fara drumul dus-intors. Rovinj este tare dragut, cu multe baruri si restaurante pe malul marii, orasul vechi este pitoresc. Informatii mai multe in linkul de mai sus, se poate seta si in engleza. Ei sustin ca va fi si ocazia pt. cea mai mare intalnire a GS-istilor din Europa. Pentru cine mai este interesat, tinem legatura aici. Vlad Interesant...........eu vroiam sa merg mai devreme ,pe 15 sep. prin Muntenegru si Croatia din nou...... voi merge-ti sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 14, 2012 Autor Share Postat August 14, 2012 Interesant...........eu vroiam sa merg mai devreme ,pe 15 sep. prin Muntenegru si Croatia din nou...... voi merge-ti sigur? Pana acum a confirmat sigur Jaro, mai discut cu Marcel&Bia, Ianachim, Daniel, Radu... Ne auzim la telefon, sunt in zona ta de joi pana luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Sunt prin zona in perioada aia. Ma lasa sa intru daca nu am BMW? PS Gluma: La intrunirile de BMW-uri se dau pacanele noaptea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 khk ule nu luam si noi pachet de la organizatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 21, 2012 Autor Share Postat August 21, 2012 Sunt prin zona in perioada aia. Ma lasa sa intru daca nu am BMW? Sunt convins ca nu e nicio problema daca ai alta marca... nu luam si noi pachet de la organizatori? Pachetele oferite de ei mi se pare ca nu prea merita; cele mai ifetine sunt la resort-ul ala care e destul de departe de centru si eveniment. Iar celelalte sunt deja cam scumpe. Si la ce restaurante sunt acolo pe malul marii e chiar pacat sa iei cu masa de seara inclusa. Cred ca mai bine ne cautam noi dar cam trebuie sa ne grabim ca vad ca se tot cocupa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 venim si noi plecam miercuri dimineata din B merci didi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Sunt convins ca nu e nicio problema daca ai alta marca... Pachetele oferite de ei mi se pare ca nu prea merita; cele mai ifetine sunt la resort-ul ala care e destul de departe de centru si eveniment. Iar celelalte sunt deja cam scumpe. Si la ce restaurante sunt acolo pe malul marii e chiar pacat sa iei cu masa de seara inclusa. Cred ca mai bine ne cautam noi dar cam trebuie sa ne grabim ca vad ca se tot cocupa... super "pasarica" locatia aleasa ... piscina aia tocmai buna de imbatat noaptea in ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Pai tu numai beutura ai in cap ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 22, 2012 Autor Share Postat August 22, 2012 (editat) Pai tu numai beutura ai in cap ... ...eh, si ceva "pasarica", dupa cum a zis chiar el... Editat August 22, 2012 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 bre, ce ma 'nervati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 De mult voiam sa vad Croatia, acum s-a ivit un motiv suficient de bun sa o fac, asa ca merge si eu. Ce se stie despre locatie sau despre eveniment? Exista posibilitate de cazare la cort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Pai tu numai beutura ai in cap ... .....si fomei" ...eh, si ceva "pasarica", dupa cum a zis chiar el... uite cine ma stie bine..... Vin si eu. eu nu mai stau cu tine ca iar te apuci de flotari si ma enervez ca eu nu am abdomenul plat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 24, 2012 Autor Share Postat August 24, 2012 Ce se stie despre locatie sau despre eveniment? Exista posibilitate de cazare la cort? In primul rand din primul post al acestui topic este link catre site-ul oficial al intalnirii. Acolo am gasit si info despre cazare la cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Avem o lista finala de participanti ( aproximativa macar ) ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Avem o lista finala de participanti ( aproximativa macar ) ? Merci ce.ti fuke grija vrei sa inchiriezi autocar? sau vrei sa vezi daca e vreo partida buna de swing??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 29, 2012 Autor Share Postat August 29, 2012 sau vrei sa vezi daca e vreo partida buna de swing??? Las' c-o sa te vad pe tine cum te imparti intre iubitele Jaro si Duracella Avem o lista finala de participanti ( aproximativa macar ) ? Aproximativa, da: - Didi & Didina - Marcel & Bia(?) - Jaro - Duracell - Vlad - Ianachim Still pending: Daniel, Ovidiu si (putin probabil) Radu. Asadar, ne vedem fie la Viena miercuri (26sept) fie direct la Plivice joi seara. Vineri dimineata vizitam ce apucam din parcul Plitvice apoi avem de parcurs cei cca 250km pana la Rovinj unde sper sa mai fie ceva vremne de plaja sa ne bucuram de mare sau piscina de la vila noastra. Oricum, de plictisit nu apucam. In max 2 saptamani trebuie sa stim 100% cine si cum vine ca sa stornez ce nu ne trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Noi ajungem joi seara la Plivice Noutati ? Ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Vlad in legatura cu vizitarea rezervatiei de la Plitvice,dureaza min 4 ore!! incerc sa ajung si eu la Rovijne vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Eu nu cred ca mai vin. Fiabilitatea tipica BMW ( numai de ghinioane am avut parte ) m-a facut " Pieton " la Nova Zagora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 10, 2012 Autor Share Postat Septembrie 10, 2012 Vlad in legatura cu vizitarea rezervatiei de la Plitvice,dureaza min 4 ore!! incerc sa ajung si eu la Rovijne vineri Am auzit, ne trezim dimineata sa avem timp. Daca vrei sa stai cu noi (cazare) anunta-ma cat mai repede sa vedem ce rezolvam. Eu nu cred ca mai vin. Fiabilitatea tipica BMW ( numai de ghinioane am avut parte ) m-a facut " Pieton " la Nova Zagora. Mi-a zis Ianachim, imi pare rau. Oricum, intelesesem ca-i doar un semering. Te rog insa da-mi cat mai curand un raspuns 100% ca stiu ce stornez sa nu ma trezesc ac platesc aiurea cazari. Noutati ? Ceva ? Momentan, doar faptul ca din motive obiective, Ovidiu si Daniel nu pot veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 NU mai trebuie sa fiu luat in calcule. Daca vin, vin pe cont propriu pe rezervarea mea etc etc. Intr-un caz DRAGUTZ ma costa 1450Ron simeringuri & rulmenti Intr-un caz FRUMOS ma costa 6000Ron grupul spate. Dumnezeu stie ce-o fi acolo. PLM BMW........comfortabile dar cu fiabilitate de (cuvant urat), indoielnica. Asta e. Parca mi-as fi cumparat o motocicleta SH nu noua. Hai distractie placuta! V-am pupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Sa vezi la auto cum e ... La 77 . 000 km , am schimbat turbina , iar la 105.000 mi s-a rupt ceva la distributie ( o rola intinzatoare ) , s-a f.u.tut tot motorul , de la bloc spart pana la injenctoare ... Cine si-o mai lua bmw in viata asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate