nike Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Astazi mai pleca cineva din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Septembrie 7, 2012 Autor Share Postat Septembrie 7, 2012 We are OPEN! https://m.facebook.com/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F&_rdr#!/photo.php?fbid=431393850239878&id=157644224281510&set=a.175264629186136.35122.157644224281510&__user=1060246829 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
live to ride Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Sambata venim si noi !!!....spor la bere in seara asta si sa mai pastrati si pt noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 e posibil sa vin si eu la mc...ramaneti peste noapte? DA, noi ne intoarcem duminica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sv)stef Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 pleaca cineva sambata din Buc dar pe la 11-12? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 O petrecere faina, m-am simtit excelent. Desi timpul mi-a permis sa stau doar Vineri seara si putin din Sambata pot sa zic ca m-am simtit foarte bine si m-am intalnit cu prieteni vechi si de calitate. Sper ca Sambata a fost la fel de beton ca Vineri petrecerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 La anul schimbati DJ-ul si luati unul mai pregatit pe Metal. Foarte ok petrecerea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Voua v-a placut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 a fost foarte tare intrunirea, noi am ajuns de vineri si nici nu stiu cand s-a facut duminica si a trebuit sa plecam. asta este una din intrunirile la care trebuie sa mergi altfel pierzi toata distractia la cat mai multe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 a fost foarte tare intrunirea, noi am ajuns de vineri si nici nu stiu cand s-a facut duminica si a trebuit sa plecam. asta este una din intrunirile la care trebuie sa mergi altfel pierzi toata distractia la cat mai multe!!! Asa e. O intalnire asa cum trebuie, mentiune speciala pentru bucatarul Kronstadt Bikers care a facut o supa si un gulas geniale. Frumos si VN-ul de900, adda_m_p, sa-l pilotezi sanatoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 corect, am uitat sa mentionez de mancare care a fost delicioasa. multumiri bucatarului multumesc Ancalagon si sa ne revedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Niste poze ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Foarte frumoasa intalnirea. Felicitari pentru organizare. Campingul este intr-o zona superba. Din pacate e mititel si inghesuit. Gulasul a fost super, concursurile au fost distractive (aici e si meritul participantilor nu numai al organizatorilor) si focul de tabara a fost senzational. Muzica a fost ok, dar cred ca se putea mult mai bine. Sa ne vedem sanatosi si la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Cea mai faina intrunire pe care am fost anul asta! Bravo baieti! Pacat ca nu am putut sta si sambata.... La anul ar fi bine sa extindeti locul de campare. In rest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nemeti_huni Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 A fost o intrunire reusita, singurul regret fiind ca nu am putut sta de sambata pana duminica.Oamenii au fost prietenosi si cumsecade, imprejurimile placute ochiului, chiar si vremea a tinut cu noi. Cat despre acea ciorba Radauteana servita sambata spre amiaza... wow . Multumim Konstadt bikers pentru acest party "nebun" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Mancarea a fost buna, Vineri seara m-am delectat cu gulasul si Sambata dimineata m-am tratat cu 3 portii de ciorba una dupa alta si dupa aia m-am pus la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 (editat) Salut, Am vazut la intrunirea de la Rasnov un soi de streetfighter facut dintr-un gixxer de 750 de prin 86-88. Are numere de BH si incerc sa schimb pareri cu proprietarul. Ma intereseaza in special cum se impaca cu filtrele sport si ce modificari a facut in carburatoare. Eu am unul la fel, doar ca-i de 1100. Lasasem biletel pe bord cu nr meu de tel, dar am ramas fara baterie si nu stiu daca a sunat sau nu. Daca il recunoaste cineva pe proprietar, rog sa-l anunte sa-mi dea PM. Multumesc. Editat Septembrie 17, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate