Metal Heart Postat Septembrie 7, 2012 Autor Share Postat Septembrie 7, 2012 Da. Luni este brici. Cati suntem? Prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ony81 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Din Popesti il mai stiu pe Edisone, cu care am fost coleg. Vecin cu Edisone (gard in gard) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 8, 2012 Autor Share Postat Septembrie 8, 2012 Vecin cu Edisone (gard in gard) Pai... Ia-l si pe el si hai sa ne vedem luni seara. Parcarea de la Mega Image e suficient de incapatoare pentru noi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad-Costi Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 as vrea sa vin si eu dar nu o sa pot. de 3 zile sunt imobilizat la pat cu medicamente si unguente. am o lombosciatica si nu ma pot deplasa. asa ca eu nu o sa vin de data asta. poate ne intilnim alta data cind o sa pot si eu. numai bine si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Prezent la 19 la Mega. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 9, 2012 Autor Share Postat Septembrie 9, 2012 Gata, ajuns si eu in Bucuresti, ne vedem maine acolo. Am o Honda VTR rosie cu numere de BR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Daca nu uit , vin si eu....la 19:00 la Mega Image??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 9, 2012 Autor Share Postat Septembrie 9, 2012 Daca nu uit , vin si eu....la 19:00 la Mega Image??? Dap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Sa-mi fie rusine ca nu am ajuns. Am avut o zi de cacao ... Data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 11, 2012 Autor Share Postat Septembrie 11, 2012 Noi ne-am vazut. Totusi a fost bine ca pentru prima oara am fost mai multi decat 1 Adica n-am stat singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Hai ca a iesit bine prima intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Mai ne vedem si noi astia din Popesti sau nu?...hai baietii ca vine iarna si mai imbatranim un an pâna sa ne cunoastem si noi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 11, 2012 Autor Share Postat Octombrie 11, 2012 No, atunci hai saptamana viitoare. In orice seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 (editat) Care esti cu 33 MIK? Azi (15.10) pe la aprox.18.00 ti-am dat prioritate pe Drumul Fermei. chiar daca nu aveai...asa ca ramii dator cu o bere! Eram cu o conserva BMW, de Gorj! Si ieri (16.10) pe la amiaza m-am intersectat cu 50 HCB, pe acelasi drum,...normal ca si lui i-am acordat o nesperata prioritate, cu toate ca n-avea! Drumuri frumoase va doresc! Editat Octombrie 17, 2012 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 17, 2012 Autor Share Postat Octombrie 17, 2012 (editat) Pai ce te invarti mai pe acolo, asa departe de casa Daca ai nevoie de ceva, striga, ca seara-s prin zona. Editat Octombrie 17, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Ma invirt fiindca aci locuieste fiica, ginerele, nepotica si...uneori fiul (90% dintre ei motociclisti)! Si sa speram ca n-o sa am nevoie vreodata de ceva, iar daca se va intimpla, o sa tip! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 AJUTOR!!! AJUTOR!!! AJUTOR!!! Danut (varul meu) trebuie sa zambeasca din nou. Mi-a promis ca mergem la pescuit, ca se face motociclist, ca ma lasa sa-l bat la table dar pt ca sa-si tina promisiunile are nevoie de donatori de sange. Momentan are nevoie de donatori cu grupa doar cu grupa A2 pozitiv. Trebuiesc 2 persoane in fiecare zi. Donarea de sange se face pe strada DR FELIX (undeva pe lanaga Victoriei) dimineata intre 8 -11.Va rog sa ma contactacti (0723562645), inainte sa va dau mai multe detalii. Multumesc tuturor care mi-au fost deja alaturi. Va rog sa distribuiti toti mesajul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Tot din Popesti Leordeni. Strada Maica Tereza (deh, aici la intrare, deci nu stiu despre ce porumbi vorbiti ) ). Sunt nou in bransa (permis de o luna, iar cu motorul sper sa o rezolv in maxim doua saptamani, asa ca ma bag si eu la intalnirile voastre). Pana imi iau motor, pot sa vin cu bicla... p.s. am gratar. Marius - 0742033835 sau asigurarile@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 @ivan_pedala : cum adica nea Ivan, te invarti pe aici si pe la mine nu treci??? ...eu stau pe Eclipsei, aproape de Dimitrie Leonida (fost IMGB)!! ) Pana ajung eu in Gorj, mai degraba ajungi tu la mine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Cum sa trec pe la tine cind tu nu mai raspunzi la telefon nici macar de ziua ta, sau de ziua numelui?! Cred ca ti-a fost frica sa nu te inghesui prin vreun bar! Si de unde sa stiu io pe unde umbli si unde poti fi gasit?! Pe la ai tai cind mai ajungi, ca poate ne vedem pe tarim oltenesc?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Popestenii nu miscam nimic aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2013 (editat) Pai, cam ce am putea face, ca de dimineata aveam zapada de 10 cm pe masina... O bere intr-o seara la Paraul Rece? Editat Ianuarie 7, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Pai, cam ce am putea face, ca de dimineata aveam zapada de 10 cm pe masina... O bere intr-o seara la Paraul Rece? Cu mare drag...asta e tel meu 0731.80.55.88 Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2013 Pai hai, saptamana viitoare, intr-o seara, dupa ora 19:00 ne vedem si noi la o sueta, la o pilda, la o gluma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Paraul Rece pare locatia cea mai ok pt o prima intalneala,ok?...marti,orele 19:30 e bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate