SuzukiRf600R Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Pune-i putina aghiazma in rezervor si las-o la relanti sa scoti necuratul din ea. Pana una alta,eu azi zic pas ca am o onomastica dar maine zic prezent insa nu as vrea in vama. Deschisese cineva un topic cu niste trasee frumoase pe langa bucuresti,am sa-l caut...si cu drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 23, 2015 Autor Share Postat Mai 23, 2015 (editat) E aici un scurt rezumat al plimbarii de saptamana trecuta https://plus.google.com/photos/112902650352495000648/albums/6151970186575462705/6151970190841300098?banner=pwa&pid=6151970190841300098&oid=112902650352495000648 Da, cred ca o sa ii pun niste apa din aia sfintita de 100 de la OMV si sa o tin prin 9000 de ture pentru pocainta si iertarea pacatelor. Cine stie ce surprize neplacute au fost in benzinaria aia dubioasa dinainte de Jilava, sau de unde am alimentat saptamana trecuta... Editat Mai 23, 2015 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 23, 2015 Autor Share Postat Mai 23, 2015 Pai eu asta as zice pentru maine https://goo.gl/maps/IDccL Bucuresti - Oltenita - Calarasi unde trecem cu bacul, o luam apoi spre Adamclisi - Negru Voda - Vama Veche. Stam prin Vama, bagam ceva la matz si apoi o luam spre casa. Pe autostrada, zic eu, ca sa nu ne lungim prea mult. » Post actualizat in 23 May 2015 18:06Asadar, a ramans ca maine la 8, 8 si un pic ne intalnim la Petromul de la intrarea in Popesti. Plinurile, o cafea, o eugenie sau ce vrea fiecare, ca la 8:30 sa ne urnim. Pana acum suntem VTR1000 GSXR 600 K4 YZF R1 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 23, 2015 Autor Share Postat Mai 23, 2015 zero sapte doi sapte cinci sapte sapte doi sase unu suntem pana pe la 8:30 in Petrom. Odata dat drumul la ambreiaj, nu cred ca mai sta nimeni cu ochii pe telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Sa aveti drumuri bune! Drumul ala l-am facut odata asa ca zic pas. Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 24, 2015 Autor Share Postat Mai 24, 2015 @Vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 (editat) Cum vine dom'le asta, "Best Shaorma from Vama Veche"? Am vazut topicul si am vrut sa dau si eu o fuga, dar nu am reusit sa ma organizez la timp... Editat Mai 24, 2015 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 24, 2015 Autor Share Postat Mai 24, 2015 Gata, ajunseram Peripetii care te scot din minti atunci cand se intampla, dar la iarna vor fi cireasa de pe tort la o cana de vin fiert! Acum, ajuns acasa, parca pot spune ca a fost frumos o plimbare din punctul A in punctul B fara detalii de genul parca e prea seaca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 25, 2015 Autor Share Postat Mai 25, 2015 Astea-s si pozele mele http://we.tl/c3lk1Sx9WV » Post actualizat in 25 May 2015 06:53pana la urma traseul a fost acesta. https://goo.gl/maps/lZM0n Cred ca in Baneasa nu ne-am inteles cu drumul, acolo trebuia sa facem dreapta si sa o tinem spre Viroaga - Negru Voda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Frumos,domne !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 26, 2015 Autor Share Postat Mai 26, 2015 Aaaa, ia uite cine sta pe langa mine si are VFR! Maestre, cand ne vedem sa -mi povestesti si mie cum e cu V4-ul ala, ca de V2 m-am cam saturat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Pai cu prima reuniune pe care o mai organizam... Acopera f f multe din lista cu cerinte pe care o vrei de la un motor !! E al 4-lea vfr din cele 7 mobre pe care le-am detinut de-a lungul timpului si in continuare cel mai complet,calculand dupa top speed,confort,consum,tinuta de drum,intretinere,etc.. Apropo...vineri seara la Mega? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 plimbare duminica spre brasov. dus pe cheia, intors pe siriu. detaliile se stabilesc sambata. /index.php?/topic/725226-plimbare-2015-bucuresti/page-8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 4, 2015 Autor Share Postat Iunie 4, 2015 Am vazut Kit de pana mi-am luat (mai trebuiesc butelii), scule am, suruburi si piulite am si din alea. Cu banii nu stau prea bine, dar daca e ceva, vin. Sa-l anunt si pe Costi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 13, 2015 Autor Share Postat Iulie 13, 2015 .................. Cam liniste pe aici... Lumea in concedii sau moleseala de la caldura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 1, 2015 Autor Share Postat Septembrie 1, 2015 Pai sunt o gramda, mai ales pe Drumul Fermei - ii aud noaptea cum le chitaie. Cred ca acel SV il tot vad si eu in mod frecvent Apropo, pe unde stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Hopa....s-au trezit baietii? Eu pe drumul fermei am gasit o carciuma ce se cheama 4 friends. merge sa mananci o pizza atunci cand nu ai ceva in frigider. Dar eu nu fac galagie, no no, sunt baiat cuminte! br, Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 1, 2015 Autor Share Postat Septembrie 1, 2015 Langa carciuma Paraul Rece, in blocul cu sala la parter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 1, 2015 Autor Share Postat Septembrie 1, 2015 Eu nu imi platesc taxele si impozitele Sa-i futa cainii, n-ai vazut ce haos e la intrare si ce cratere sunt pe Drumul Fermei?!?! Dar, din cate stiu, la Primarie acolo poti plati taxe si impozite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Eu nu imi platesc taxele si impozitele Sa-i futa cainii, n-ai vazut ce haos e la intrare si ce cratere sunt pe Drumul Fermei?!?! Dar, din cate stiu, la Primarie acolo poti plati taxe si impozite. Pai d-aia nu sunt bani la Primarie...ca nu platesti impozitele. Fi vecin si contribuabi corect iar prin forta exemplului impreuna vom avea o tara mai frumoasa :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheorghe Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Salutare vecinilor, Sunt nou pe forum si ma intrebam pe unde va stangeti in Popesti ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Salutare vecinilor, Sunt nou pe forum si ma intrebam pe unde va stangeti in Popesti ?? Unde vrei tu. Doar sa ne anunti cu o zi inainte locatia si ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheorghe Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Unde vrei tu. Doar sa ne anunti cu o zi inainte locatia si ora Pai de exemplu .. vineri seara ! Ce facem ? Iesim la o tura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 3, 2015 Autor Share Postat Septembrie 3, 2015 Iti place tie sa arzi gazul asa, aiurea... Mi-a trecut vremea cand ardeam cate un pilin de benzina deampulea prin Bucuresti si pe langa. Eu o tai spre mare maine seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheorghe Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Iti place tie sa arzi gazul asa, aiurea... Mi-a trecut vremea cand ardeam cate un pilin de benzina deampulea prin Bucuresti si pe langa. Eu o tai spre mare maine seara. Asta e asa e la inceput ... Unde te duci la mare si cat stai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate