danny_nt Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Salut baieti. Mi-am adus si eu Horneata acasa saptamana asta, i-am schimbat uleiul, gumele si deja imi sar rotile prin gropile de pe DR Fermei. Tocmai ce le-am centrat. Azi voiam sa dau o tura ceva si a inceput distractia, ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai263788 Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Salut, nu stau in Popesti dar am biroul aici si v-as fi recunoscator daca imi puteti recomanda o vulcanizare moto in zona sau in apropiere. Ideal ar fi sa poata echilibra roata bine si sa aiba si preturi civilizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Salut baieti. Mi-am adus si eu Horneata acasa saptamana asta, i-am schimbat uleiul, gumele si deja imi sar rotile prin gropile de pe DR Fermei. Tocmai ce le-am centrat. Azi voiam sa dau o tura ceva si a inceput distractia, ploaie. Sa traiesti! Vezi ca s-au asfaltat niste strazi la noi "in cartier" si poti merge linistit. Asa e la noi in Popesti...craterele vin la pachet cu pretul apartamentelor :-)) poate ne dam in weekend mai multi din zona noastra, ca vremea rea tocmai ce a trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 21, 2015 Autor Share Postat Aprilie 21, 2015 Sa traiesti! Vezi ca s-au asfaltat niste strazi la noi "in cartier" si poti merge linistit. Asa e la noi in Popesti...craterele vin la pachet cu pretul apartamentelor :-)) poate ne dam in weekend mai multi din zona noastra, ca vremea rea tocmai ce a trecut Pai, vezi ca ai ElfWorkshop si acolo iti pot da rotile jos si poi te duci cu ele in brate la vulcanizarile de vizavi. Zic de vulcanizarile alea de pe langa Lidl. I-am intrebat eu, monteaza gume, echilibreaza, dar sa le duci rotile - nu au standuri si au zis ca nu se baga la scos roti de pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Sambata undeva? Scurt....nu lung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai263788 Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 multumesc, am fost la August Motors in Catelu si a fost foarte OK. 50lei/roata cu echilibrat cu tot. La ELF mi-au spus ca "nu le merge aparatul" iar de plimbat uc rotile in mana...nu ma tenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 25, 2015 Autor Share Postat Aprilie 25, 2015 Eu as iesi maine pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Pentru cei care stau in Popesti L, Berceni, pe Oltenitei, zona RIN, targ Vitan, si mergeti de 1 Mai spre Vama Veche(fac referire la topicul deja deschis in acest sens) postati aici ca sa mergem oarecum "legati". Pana acum suntem 2, userul middle_of si subsemnatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 29, 2015 Autor Share Postat Aprilie 29, 2015 Vezi ca e gasca mare care pleaca de 1Mai in Vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Vezi ca e gasca mare care pleaca de 1Mai in Vama. Dap, stiu...tocmai am precizat ca vorbesc pe baza acelui topic special deschis. Tu ce faci, vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 29, 2015 Autor Share Postat Aprilie 29, 2015 (editat) Eu o iau spre Hunedoara. Octavia TDI, familie, ceafa de porc, vin rosu... din astea Editat Aprilie 29, 2015 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Eu o iau spre Hunedoara. Octavia TDI, familie, ceafa de porc, vin rosu... din astea Pai tu esti mai castigat decat noi ma...bravo Maestre...cum imi spal rusinea ca am descoperit ca am un spray de la tine de pe vremuri....banuiesc ca o spal cu un six pack? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 29, 2015 Autor Share Postat Aprilie 29, 2015 Maestre...cum imi spal rusinea ca am descoperit ca am un spray de la tine de pe vremuri Foloseste-l cu incredere daca nu l-ai terminat pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Cate motoare frumoase se plimba prin Popesti....care mai de care !!! Si aici liniste mare !! Ne adunam maine dupa pranz in parcare la Mega sau Lidl ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Popestiul are cele mai frumoase motoare:-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 9, 2015 Autor Share Postat Mai 9, 2015 As veni si eu daca o puneti mai spre seara. Nu-s in judet si inca nu stiu cand ajung. Probabil ca dupa ora 18:00 as putea sa va onorez cu prezenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Dupa 18:00 in parcare la mega, asa sa ne familiarizam intre noi...a,si am un apartament de vanzare daca va intereseaza:-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Bun.la 18.30 sunt prezent la Mega . Pam Pam !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 10, 2015 Autor Share Postat Mai 10, 2015 Hai ca incerc si eu sa ajung daca se anunta lume pentru 18:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 La cum arata vremea...eu astept sa plec din petrom. Desi nu ploua tare parca nici nu vreau sa ma ude...asa ca va astept la un suc:-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Haideti sa o lasam pentru sapt. viitoare ca nu se aduna nimeni azi.Poate e prea din scurt !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 10, 2015 Autor Share Postat Mai 10, 2015 Pai eu vreau sa ma urnesc de acasa. Mai plec sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Suntem prezenti, mai stam un pic si mergem la un suc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 10, 2015 Autor Share Postat Mai 10, 2015 Am stat putin mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Golanilor...!!! » Post actualizat in 12 May 2015 13:31 Vinerea asta daca este frumos? 19:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate